Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blokada portów nic nie daje. Skąd wiem? Sam miałem poblokowane, a i tak wyrzucali channele :) Więc tylko spokojnie czekajcie, aż znowu wam ktoś wypierdzieli serwer.

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Blokada portów nic nie daje. Skąd wiem? Sam miałem poblokowane, a i tak wyrzucali channele :)

ups :* A jednak daje nowe zabezpieczenia mamy ;*

Dziękujemy kizior: )

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Póki co widzę, że te nowe zabezpieczenia i tak g... dają. Wciskaj dalej kit ludziom.

@ Tak trafiłaś w samo sedno mam 11 lat i zazdrość wpierdala mnie jak rdza :D Daruj sobie dziewczynko. Po prostu nie toleruję chamstwa i wciskania kitu ludziom.

Opublikowano

Póki co widzę, że te nowe zabezpieczenia i tak g... dają. Wciskaj dalej kit ludziom.

Jak widzisz ? jestes chociaz na serwerze ? nie pasuje to nara nikt cie nie trzyma jednego noobka mniej :) , wesołych ;D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Nic nie dają tsaa ;) to wywal serwer :)

Jak widzisz ? jestes chociaz na serwerze ? nie pasuje to nara nikt cie nie trzyma jednego noobka mniej :) , wesołych ;D

Reklamuje swojego załosnego serwera

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Loguje się na postać, ładuje się pasek i wyrzuca, na każdym ch. Czyli postać jest zbugowana.

Da radę gdzieś odbugować? Nick: Jacob

Na forum pisałem na sb, ale tam same dzieci wkurzające się odzywają.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Logowanie Wam chyba pada, bo na jednym koncie gram na na drugim zalogować się juz nie mogę ;/

zmień ch mamy 1 połączone 1 ip na dany port firewall cie blokuje : )

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

dalej wywala moze zrobicie cos z tym wkoncu

Niee zrobią nic z tym bo Administracja nie ogarnia tego , oni nie widzą sami co mają z tym problemem zrobić. Dlatego tak to długo trwa bo jedna osoba z administracji piszę i prosi o pomoc osoby które mają jakieś pojęcie w tej sprawie..
Opublikowano

Znowu wywalilo kilka razy..

Dodajcie

-Mozliwosc bicia z bengali

-Okienko do peta bo nie mam zamiaru klikac na niego co chwile i sprawdzac czy mu w ogole exp leci itp

-Osiagniecia typu zabici gracze/moby itp mozecie dodac do jakies tabeli?

Opublikowano

Po co prowokujesz mnie jeszcze bardziej ;)

@ na razie powstrzymam się od dalszej zabawy, ale na przyszłość pamiętaj by nie cwaniakować ;)

Opublikowano

Mozesz wyjsc z tematu ? Nie wnosisz nic :)

PS all działa ;)

jak k*rwa all działa jak nie działa? człowieku - strona nie chodzi, serwer off. Nie rób z luda debili ;x

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

jak k*rwa all działa jak nie działa? człowieku - strona nie chodzi, serwer off. Nie rób z luda debili ;x

Ile razy pisać 1 połączenie 1 ip .

Wbij sobie i sprawdz...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nic wam nie pomogą te wasze zabezpieczenia słodziaki :) Co tym razem zrobicie? Jak dodacie nowe zabezpieczenia to dajcie znać. .. Nie mogę się doczekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...