Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ Może i fajny, ale za bardzo sobie administracja przesrała :D Wprowadzając jakieś bydło i reklamując ten serwer na innych privach. Teraz macie.

Opublikowano

up fakt wchodze na serwery reklamuje :)

Tak reklamujesz :>. Sam byłem tego świadkiem :D. No cóż, przynajmniej wiadomo jakie macie zabezpieczenia :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

up fakt wchodze na serwery reklamuje :)

Bardzo zniechęciły mnie następujące rzeczy :

-klient (co chwile crash crash ...)

-AmbrozjaMT2 (gm tego serwa) no jest jakimś idiotą , wchodzic na serwery i reklamować ? Ja też bym chciał , żeby na moim serwie grało jak najwięcej osób,ale bez przesady, żeby takie szopki robić

-Oszukany licznik i jest to sprawdzone, nie może w jednym momencie wyjść ,albo wejść 300-400 osób , tak samo jak może być 300 osób online jak serwer OFFLINE ?

-Jakiś koleś wbił się im normalnie do bazy NIC Z TYM NIE ZROBILI,niby edytowali firewalla , a tak na prawdę zmieniał hasło 1h ..

Ogólnie to nie polecam i ja niestety kończe przygode z tym serwerem i zapraszam na Resthea.pl ;>>

Opublikowano

Kiedy poprawicie bengale?

Kiedy naprawicie wywalanie channeli?

Opublikowano

Kiedy poprawicie bengale?

Kiedy naprawicie wywalanie channeli?

Kiedy Admin będzie miał 12 urodziny ;c

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Za pół godziny sprawdzę serwer

A co do włamań to kolego adminie tego serwera zapraszam do lektury prawa karnego jeśli chcesz by takowe już nie miały miejsca

Oto jeden z paragrafów:

Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

A co do reklamowania na innych serwerach to przyznaję nie ładnie

Opublikowano

Za pół godziny sprawdzę serwer

A co do włamań to kolego adminie tego serwera zapraszam do lektury prawa karnego jeśli chcesz by takowe już nie miały miejsca

Oto jeden z paragrafów:

Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

A co do reklamowania na innych serwerach to przyznaję nie ładnie

to jest priv metina, a ty tutaj jakieś artykuły z kodeksu karnego wstawiasz typie xD

jak naprawicie wywalanie to napiszcie, bo narazie nie ma sensu grać.

Opublikowano

Dlaczego zawsze te fajne serwery z sporo iloscia graczy maja taka ujową administracje ktora nawet nic nie potrafi? niech mi to ktos napisze ...

Do administracji : Kiedy macie zamiar naprawic wszystkie bugi i to wywalanie?

Opublikowano

No to sie zawiodłem po ściągnięciu wyskoczył błąd drugiego nie ściągne beż sensu pozdro jak sie utrzyma to dobrze

Opublikowano

Pełno bugów, ciężko się expi na 95 mapie, ludzi wbili lvl na bugu i nic z tym admin nie zrobił. super

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Ogarneliśmy już wywalanie CH.

Grubo widzę, usunęliście przynajmniej konta z Aline?

Ile x licznik podkręcony?

Za ile serwer padnie, bo widzę stawiasz od maja serwer.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Grubo widzę, usunęliście przynajmniej konta z Aline?

Ile x licznik podkręcony?

Za ile serwer padnie, bo widzę stawiasz od maja serwer.

0x podkrecony ;)

Lol konta z aline hahaha

3 nie rozumiem ?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...