Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tygrysów nie można bić... Ogarnijcie to, bo serwer ma potencjał, tylko trzeba włożyć trochę pracy, za którą stoją chęci.

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest off czy jak bo przy logowaniu błąd wywala? Z tygrysów nie można bić... Ogarnijcie to, bo serwer ma potencjał, tylko trzeba włożyć trochę pracy, za którą stoją chęci.

Kolego , pisałem że o 23 przerwa techniczna .

Już all działa.

Ale zbugowany... Kliknalem na Uriela to mi klienta wyebao, a z tygrysa nie da sie bic...

Bład clienta poprawimy to.

@up Sądzisz, że internet 50mb/s nie wystarcza? Sprawdziłem kilka stron. Wszystkie lecą normalną prędkościa, tylko na lanerisie nie działą (:

Z jakiego downloadu sciagasz

Nie polecam ,serwer na gotowych plikach

Serwer pod is ... ;x

Nie mogliscie zrobic czegos sami ? Albo chociaz przerobic gotowca.

@aw jest jakis nowy biolog ?

Serwer nie jest pod is

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer może nie jest dopracowany w każdym detalu ale dopiero wystartował i nie można od razu tak obarczać administracji , że dużo bugów bo jeżeli starają się na bieżąco je naprawiać to powoli wyeliminują je wszystkie. Dajcie im trochę czasu :P
Polecam serwer szybko sie expi łatwo się robi eq czyli tak jak powinno być na serwie easy pvp :) Co do liczby osób jest autentyczna bo w m1 dużo graczy stoi tylko po prostu jeszcze większość expi na różnych mapach.

Opublikowano

KURDE WIDZE ZE NIE MOZNA SIE DOPROSIC O LAUCHERA MADRY HA MAM MOBILNY INTERNET MAM LIMIT NETA I NIECHCE SCIAGAC CLIENTA CHCE LAUCHERA NIE KUMASZ?

DAJE 5+LIKE.

Dam jutro ci launchera :) podaj dokladniej jakie pliki chcesz

Ale macie bugi w cliencie ze to masakra.

Lagi w pizdu

Skad dropią bronie na 90 ?

Lagi ? Nie ma lagów

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Takie pliki zeby mi serwer dzialal (sam powinnes wiedziec) najlepiej to dzis jak bys mi dal linka

Jutro ci dam linka.

Co do lagów to nie ma wgl ... nie wiem na jakim kolego grasz sprzęcie ale niezbyt chyba dobry.

Nie ma lagów , większość graczy nie ma lagów ale sprawdze czy nie lecą ddosy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

mam problem kurwa pomozcie ludzie ;d mam na xp;ku taki blad po tej przerwie wystapil problem z aplikacja laneris i zostanie ona zamkneita. nie mialem tak co jest grnae

Opublikowano

Mobki sa za silne... Majac okolo 30k HP jakies 20% do pz, odp na strzaly i miecze padam jak ciota w av2...

Do tego koles pisal, ze na mapie od 121 czy tam od 120 WPkiem tylko da rade cos ogarnac...

9YbAX2Z.png
Opublikowano

WH działa .

BS działa .

Bug na Ulepki działa .

Dużo nie naprawiliście :) Ale może wam sie uda, wróce po świętach i zobaczymy.

Ktoś chce WH lub buga pisać PW odpisze 5 pierwszym osobą :)

Wysłane :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

1) Bugi Graficzne podczas gry (najwięcej w m1) (rozmazany ekran)

2) nie można bić z bengali ani ich bugować :( to po co one są ? Ps. dropi tego syfu za duzo

3) nie potrzebne przedmioty z tych pudełek ktore dropia ze wszystkich mobow

4)moby w av2 są za silne

5)brak launchera dla ludzi ze slabym internetem

6)przydal by sie patcher

Opublikowano

Ambrozja zamiast olewać może byś odpisał na pytania które Ci zadałem - no chyba że chcesz uniknąć niewygodnej odpowiedzi ?!

Tzn.
Pytanie podstawowe, ile trwały beta testy ?
Czy bugi wyeliminowane tzn. pod względem plików ? (Jeśli pliki aline2 radzę przejrzeć raz jeszcze bo parę bugów może okazać się bardzo groźnych, no chyba że już je naprawiliście w co osobiście wątpię)
Jakie raty serwera ?
Dostępność administracji (czas on-line)

P.S. Wesołych Świąt

Opublikowano

Serwer off? "Błąd wewnętrzny serwera", na stronie pisze, że logowanie działa :x

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Proszę o lauchera, może zajmować do ok 400mb ponieważ mam limitowany internet a jak widze nie tylko ja mam taki problem. Serwer wyglada na bardzo fajny jak i grywalny wiec szkoda by było nie pograć. :(

54.png
Opublikowano

warto tu grac czy nie ??

oczywiście że tak ;)

@Amnesja odpowiedz na moje wczesniejsze pytania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...