Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Rejestracja + Download + Bot + Loader.

Niko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już nie muszę ;p nie wiem jakim cudem ale włączył się update, mam już wersję chyba 1.161 czy jakąś tam ;d gra się zajebiście tylko ten język..xD ale ogólnie dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Już nie muszę ;p nie wiem jakim cuarczydem ale włączył się update, mam już wersję chyba 1.161 czy jakąś tam ;d gra się zajebiście tylko ten język..xD ale ogólnie dzięki za pomoc :)

Wystarczy że ściągniesz leoadera i zaznaczysz w nim english media.Lub media.pk2 ;).

Opublikowano

Mam pewien problem. Otóż.

Robię wsio tak jak jest napisane. Ściągnąłem Silka i zrobiłem update. Ściągam patcha pierwszego. Ok. Próbuje go wypakować do folderu Silka. Error, nie ma dostępu. Próbuje uruchomić. Pokazuje się ekran instalacji, klikam instaluj, błąd GFX File Manager. Domyślam isę, żen ie może znaleźć tego pliku, gdyż jest on w folderze z Silkiem. Próbuje z next patchem. To samo. Próbowałem wszystkim, Winrare, 7 zipem, WinZipem. Nic. Proszę o pomoc.

Windows 7 64bit , 3,8 GHZ 4 GB Ram 1 GB grafiki. Więc sprzęt jest chyba dobry.

Pozdrawiam

Opublikowano

nie wiem co jest grane all mam wypelnione nic na czerwono sie nie swieci wpisuje se haslo powtorne haslo pali sie na zielono klikam na 11 punkt i nic jakis blad wyskakuje po chinsku HELP

P.S czy trzeba all patche sciagac?

Opublikowano

@up

jak nie mozesz rozpakowac?

moze ci sie urawlo w trakcie sciagania to sciagnij jeszcze raz, a ja wypakowywujesz winrarem to wpisz te haslo

请于2010年1月16日更新

to powinno zaczac rozpakowywac.

najpierw 1,49-1,57 pozniej 1,57-1,59

sygna1o.jpg

Opublikowano

Taa. Próbowałem 7 zipem, Winrarem Winzipem i nic. Nie da sie zainstalowac ani wypakować.

Sciagałem przez Flash G i na bank sciagnęło sie całe.

Opublikowano

hmmm kiedys gralem to mialem polska gildje gdzie byl jeden czech ale nie pamietam na jakim serwie ;p i tez dolanczam sie do tego pytania w takim razie na jakim serwerze jest najwiecej polakow :) ?

Scatty JA tez zrobilem to przez Flash G a potem wypakowalem 7 zip i ladnie sie all zrobilo skopiuj haslo od SonYou jak jego haslo wziolem to mi zadzialalo niewiem moze to magia ale mi ladnie dziala ^_^

Opublikowano

hmmm kiedys gralem to mialem polska gildje gdzie byl jeden czech ale nie pamietam na jakim serwie ;p i tez dolanczam sie do tego pytania w takim razie na jakim serwerze jest najwiecej polakow :) ?

Div2, Śłn

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Wiesz wydaje mi sie ze to nie te gildje ja grałem kilka lat temu miałem nick Adre coś w tym stylu (ja grałem kilka lat temu ;p)

A jak się niby zamienia golda za silki na csro ?

nie wiem gdzie to napisac wiec napisze tu czy mógłbym prosic o zmiane nicku na forum z izzy na Adre

Z góry dzięki

Opublikowano

Teraz mam inny problem. Chcąc zainstalować patcha pokazuje mi się taki komunikat :

?????????? "1.161"

"1.157" ??????????

????

O co chodzi?

Opublikowano

Teraz mam inny problem. Chcąc zainstalować patcha pokazuje mi się taki komunikat :

?????????? "1.161"

"1.157" ??????????

????

O co chodzi?

Wklej patch'a do folderu z csro.

Opublikowano

+Wbija się za 1 razem

+Broń +77 Na start(starcza do 42 LVL)

+20.000 Skills Points Na start (SP)

+Tanie rzeczy w IM

+ Wymiana golda za silki (EVENT)

+/- Duże grono polaków ;]

-Unikaty padają dość szybko

-Brak bota z funkcją re-pot (istnieje lecz Mbot - 9,59 Euro za 30 dni)

-Angielski u Chińczyków ogranicza się do 3 słów Hello , Goodbye , FCK (nie u każdego) :P

Niech mi ktos odpowie na tego +Wymiana golda za silki (EVENT) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK TO SIE ROBI JAK MOGE WYMIENIC GOLDA ZA SILKI ODPOWIE MI KTOS :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...