Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Rejestracja + Download + Bot + Loader.

Niko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest "Internal error

". Spróbuj zpatchować przez inny div.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2xup

kiedys tez tak mialem..

uzyj jakiegos programu specjalnego do sciagania :P ktory po wylaczeniu lub zatrzymaniu nie bd musial sciagac od 0 .

sygna1o.jpg

Opublikowano

Nie czaje cos z tym fashget

Program, dzięki któremu można ściągać kiedy eis chce, np ściągasz 15% stopujesz potem znów sobie ściągasz od 15%, w dodatku zawsze wyciąga największy transfer.

Opublikowano

Ma ktoś przypadkiem skan do tego SilkroadOnlineChinaOfficialv1.148.exe ?

Proszę, już 1 komp mi siadł od wirusa, a nie chcę ryzykować laptopa <_<

PS. Sry, już nie trzeba

Ktoś aktualizuje temat? bo widze ze 1.165v to nie najnowsza

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiecie co ... Ja ściagnalem aktualną wersje Csro ... konto mam a na koncu sciagnalem spolszczenie w postaci media.pk... co sie okazuje ? Wszystko zainstalowalem , media przekopiowalem. Włączam , aktualizuje się. Poszedłem sobie i zostawiłem az sie to zrobi ... gdy wrocilem po 3 h było dopiero 15% -_-... Wie ktoś co zrobić w takiej sytuacji ? Net 8MB ...

Opublikowano

Siema, mam pytanie mam clienta Isro i mogę podmienić niektóre pilik zeby był csro , plz HElP

Nie, 3h ściągania Cię nie zbawi (zależy jakiego masz neta).

Opublikowano

Witam mam mały problem z rejestacją bo nie wiem co mam wpisać 有效身份证能保证您的账号信息安全性,请认真填写真实信息,它们将是您账号及密码的最终保护。

HELP

Założy ktoś konto ?!! Błagam !! Będę Bardzo wdzięczny !!!

Dam 5

Opublikowano

Też wbiłem ^^

Dostałem 20 sp ale broni ani widu :(

@btw - co to za jedzonko się dostaje?^^

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Przydal by się mały update bo grzebiąc po chinskiej stronie ichniejszej pobiera klienta 1.65 oraz patrcha z 1.65 na 1.75

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Przydal by się mały update bo grzebiąc po chinskiej stronie ichniejszej pobiera klienta 1.65 oraz patrcha z 1.65 na 1.75

To jest główna strona, więc oni zamieszczają to co trzeba.I to należy ściągać.Możesz oczywiście poszukać linków od graczy, którzy uploaduja gre w raz z najnowszym udpate.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...