Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk][Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 472
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem - Uruchomiłem - Działa.

Serwer zapowiada się ciekawie :)

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Gdy włączam Patcher, okej, pliki się pobrały. Potem uruchomił się ponownie, znowu pobiera coś i znowu "Patcher się uruchomi ponownie", wciskam OK i wyskakuje:

"System nie może odnaleźć pliku" i tak w kółko :f

Opublikowano

Mam pytanie,jakie bony do mieczy zbroji,tarczy itp. perfect szaman.Wiem że na temat ale się nie orientuje jakie są pro bony na tym privie.

"Bo rocznik to tylko cyfry, a cyfry to nie uczucia."

"Nie ważne jak wolno robisz postępy i tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy wciąż siedzą na 

dupie i narzekają."

Opublikowano

Serverek bardzo fajnie sie prezentuje :) zawitam w 100% ;)

OO i takie pytanie do adm lub moze ktos z graczy wie:

Luczniki i mistyki podchodza pod konia ? czy trzeba sie bawic w wybijanie i bieganie za lucznikami? :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

No jest bardzo ciekawie, ale admini się nie udzielają wcale w temacie. o.O Mam się bać? :D Oby na tsie był łatwy kontakt.

Opublikowano

Serwer jest ogarnięty, jest łatwy exp, wszystko wygląda ciekawie i estetycznie oraz wszystko jest dobrze przemyślane, czego chcieć więcej ;) wbiję na serwer i zobaczymy jak będzie.

Opublikowano

Jeśli jest um w broni to BM będzie miazgą...

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Jeśli jest um w broni to BM będzie miazgą...

Po to są roski na magie.

Jak macie jakieś błędy w patcherze to wyłączcie antywirus, mojemu koledze pomogło. A i zainstalujcie tego frameworka co jest w folderze z patcherem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...