Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Zapowiedź][Medium/Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajny server :D

Dziękujemy.

Zapraszam do brania udziału w becie :). Konta do bety można zakładać na stronie www.edoria.eu

Do przetestowania został system ulepszeń i dwa dungeony.

ZAPRASZAMY KAŻDEGO !!!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

wezmę to pod uwagę, masz namyśli w bizu w miejsce średnich wstawić umiejętności??

znaczy nie musisz usuwać średnich ale dodaj do biżu i pierścieni jakieś umki bo klasy typu mental bm archer będą poszkodowane za dużo do średnich a nic do umek:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma to jak kradziona strona...

Co kradziona strona ?

Ta strona będzie nasza tylko jeszcze jest podpięta pod dreikona czekamy aż dreikon dostanie nową wtedy ta już wyłącznie będzie nasza nic nie jest kradzione maleńki.

Jak skila na G wbić ?

Dziś będzie quest który cofa skile na P

jak wchodze na te srtone co podajesz w linku to mam strone dreikona

Pisze że dreikona ale konta zakładają się na nasz serwer po prostu jeszcze nie edytowali jej do końca jak napisałem wyżej.

Opublikowano

Nie ma to jak kradziona strona...

Strone zwałowalem z swojego serwera :c

+Dreikon dziś zmienia całkowicie strone a więc edoria otrzyma tą+all nazwy muszę dziś lub jutro edytować na edoria.eu i bd cacy ;)

Pozdrawiam!

[ha]

Opublikowano

Kiedy Dreikon też ma kradziona moją stronę <3

Dobrze wiedzieć ^.^

A widziałeś tego smoka?Tego za oknem?

Wyobraźnia bujna,lecz jeśli masz jakieś wątpliwości,zachęcam do rozmowy na PW :)

Pozdrawiam!

[HA]True

Opublikowano

w ten piątek jest prawdopodbieństwo że wystartuje serwer?

Dlaczego jeśli wpisuje edoria.eu w wyszukiwarke otwiera mi sie strona Drekionu ?

Do startu serwera nie wiemy jeszcze obecnie jest beta, co do strony czytaj wcześniejsze posty :/

Opublikowano

Trwa jeszcze beta? Kiedy oficjalny start serwera?

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serwer fajny, najlepszy chyba z tych co starują przed świętami więc wybrałem go do gry z ekipą.

Mam problem gdy pobieram clienta do bety z mega to przy 47% staje,tylko ja tak mam?

Ustalcie jakąś konkretną datę staru żeby można było się przygotować.Jak wbije na betę to napisze jeszcze .Pozdro,w grze znajdziecie mnie pod nickiem Quattro ;*

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serwer fajny, najlepszy chyba z tych co starują przed świętami więc wybrałem go do gry z ekipą. Mam problem gdy pobieram clienta do bety z mega to przy 47% staje,tylko ja tak mam? Ustalcie jakąś konkretną datę staru żeby można było się przygotować.Jak wbije na betę to napisze jeszcze .Pozdro,w grze znajdziecie mnie pod nickiem Quattro ;*

Użyj innej przeglądarki najlepiej chyba chrome :D. Konkretną datę startu dziś pogadam z true na ten temat :D

Zapraszam :D.

Opublikowano

Eteryczne ubranie na szamana chłopaka wygląda okropnie

Jak damy radę i wyrobimy się ze wszystkim :), to zbroje zostaną podmienione zbroja na 140 lvl będzie na 130 lvl a zbroja na 130 lvl będzie na 140 lvl :). Ale nie jest to pewne na razie pracujemy nad błędami nie jest ich dużo lecz kilka jest muszę all poprawić na cacy żeby móc was wpuścić na oficjalny start i żeby nie był bugów ;/

Opublikowano

Trochę wam się prezentacja rozjeżdża ;d

Jak już planujecie zmienić te zbroje, to dobrze.

Bo to coś:

09247053412000054695.png

Nawet nie wiem z czym to porównać xD

Jak najszybciej zróbcie coś z tą stroną, bo na razie to tylko sobie dreikona reklamujecie.

Do kiedy beta?

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...