Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Zapowiedź][Medium/Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co do oficjalnego startu daty sami nie znamy nie chcemy się spieszyć i zrobić głupiego błędy, lecz też chcemy tak jak wy jak najszybciej start. beta będzie podajże pod koniec przyszłego tygodnia ( sobota/niedziela ) po becie zobaczymy jak ze startem :)

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Serwer polecam, ponieważ na pewno będzie długo stać można to zobaczyć po Dreikonie który stoi do tej pory :)

Polecam oraz życzę powodzenia

Opublikowano

Silny przeciwko ludzią? :D

Wiemy,Wiemy :>

Z tego co Bokserek mówił już to poprawił w grze :(

Oczywiście w prezce to zmieni+postaramy się aby dziś także została ona zedytowana na bardziej "czytelną"

Pozdrawiam!

[HA]True

Opublikowano

Serwer Godny uwagi, Polecam serwer.

Serwer bd stabilny jak widać kto sponsoruje .;d

tak będzie stabilny :).

TS3 już jest. Jutro po południu udostępnimy go dla Was dlatego że technik od ts'a musi sprawdzić czy nie ma bugow z rangami i wgrać ikonki rang :)

Pozdrawiam [HA]BokserPL

Opublikowano

tak będzie stabilny :).

TS3 już jest. Jutro po południu udostępnimy go dla Was dlatego że technik od ts'a musi sprawdzić czy nie ma bugow z rangami i wgrać ikonki rang :)

Pozdrawiam [HA]BokserPL

Szukasz może Moderatora na Forum lub Administratora na ts?, administratora od porządku i dawania rang

Opublikowano

Serwer może i nie jest jakiś w ch*j różniący się od pozostałych, ale wydaję mi się, że stabilność jest ważniejsza. Jak serwer będzie stabilny z przyjemnością na nim zagoszczę ; -). Przeczytałem prezentację, ale nic nie znalazłem na temat startu. Kiedy startujecie? ;F

Opublikowano

Serwer może i nie jest jakiś w ch*j różniący się od pozostałych, ale wydaję mi się, że stabilność jest ważniejsza. Jak serwer będzie stabilny z przyjemnością na nim zagoszczę ; -). Przeczytałem prezentację, ale nic nie znalazłem na temat startu. Kiedy startujecie? ;F

na temat startu nic nie pisze dlatego że sami jeszcze nie wiemy. najpierw beta wtedy po becie się zobaczy :)

na temat startu nic nie pisze dlatego że sami jeszcze nie wiemy. najpierw beta wtedy po becie się zobaczy :)

Opublikowano

Serwerek <3 Zagram na pewno. Czekam na bete i potem na start :D

Opublikowano

Po przeglądaniu prezentacji od razu wiedziałem, że coś ten serwer ma wspólnego z Dreikon, a tu niespodzianka True w teamie jako sponsor. True wiesz, że Cię lubię ? ale ta prezentacja jest beznadziejna, pokazuje ona screeny broni i zbroi. Nie mogliście pokazać tych broni w jednym screenie, bo teraz wygląda to paskudne.

xD 

Opublikowano

Po przeglądaniu prezentacji od razu wiedziałem, że coś ten serwer ma wspólnego z Dreikon, a tu niespodzianka True w teamie jako sponsor. True wiesz, że Cię lubię ? ale ta prezentacja jest beznadziejna, pokazuje ona screeny broni i zbroi. Nie mogliście pokazać tych broni w jednym screenie, bo teraz wygląda to paskudne.

Właśnie chcemy lecz nie mogę już dodać nowych ss z połączonymi broniami itd, bo wyskakuje error Nie można użyć grafiki o takim rozszerzeniu :(. Dlatego musi zostać tak nawet nie mogę dodać kilku innych rzeczy :(. A przy robieniu zapowiedzi była już noc :D i nie myślałem o tym żeby je skleić :(. Mój błąd.

Opublikowano

Taka niespodzianka ^ ^

Co do wyglądu zapowiedzi mówiłem już Bokserowi i mam on już bardziej czytelne sscreny broni/zbroi itd.lecz mpc nie pozwala nam edytować jej i dlatego robimy co możemy aby była ona bardziej "przejrzysta"

Pozdrawiam!

[HA]True

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...