Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Zapowiedź][Medium/Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz nas informować od czasu do czasu jak tam prace Ci idą xD tak, wiem jestem upierdliwy : D

Pracę idą bardzo bardzo do du*y :D.

Nie no tak serio to jest dobrze dużym krokiem zbliżam się do końca i do startu serwer właśnie naprawiam tych łuczników co tak denerwowało :).

@Edit

- Naprawiono moby ( łuczniki ) podbiegają do postaci.

- Zmniejszono DMG w Atlantydzie, na mapie od 90lvl i na mapie 120lvl.

- Poprawione że moby nie podlatują same do postaci na mapach wyżej wymienionych :).

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Widze strona z Dreikona 400 graczy ?:) Widać teraz o ile jest podkręcony na Dreikonie ,oby tu nie był jak tam...

Strona dreikona bo dreikon ma mieć nową a nie mają jeszcze i jak będę mieli nową to ta jest nasza w 100%

Opublikowano

@up

aha, czyli właśnie mnie trochę zniechęciłeś do serwa. Zbieracie śmieci po innych ? Wymieniają bo widocznie ta się przejadła albo po prostu jest lipna.

Niby teraz strona będzie ta sama tylko zamiast dreikon,pl to w adresie będzie eldoria.eu ?!

Jak ja nie lubię czegoś takiego...trochę lenistwo(mowa o stronie, nie o serwerze) i zero inwencji twórczej. Wykażcie się jakimiś innowacjami, zmianami a nie zbieracie to co

dreikon wam odda.

Wiem Bokser, że będziesz miał inne zdanie co do tego, ale jeśli ten serwer ma przyciągać przez dłuższy okres czasu +600 osób to nie rób

drugiego dreikona tylko dodaj coś od siebie :)

PS. Tak wiem że w oba serwery i ich strony zamieszany jest True.

PS2. To co napisałem nie zmienia faktu, że życzę wam naprawdę dobrze i pewnie zagościmy. Tylko pytanie na jak długo ???

Opublikowano

@up

aha, czyli właśnie mnie trochę zniechęciłeś do serwa. Zbieracie śmieci po innych ? Wymieniają bo widocznie ta się przejadła albo po prostu jest lipna.

Niby teraz strona będzie ta sama tylko zamiast dreikon,pl to w adresie będzie eldoria.eu ?!

Jak ja nie lubię czegoś takiego...trochę lenistwo(mowa o stronie, nie o serwerze) i zero inwencji twórczej. Wykażcie się jakimiś innowacjami, zmianami a nie zbieracie to co

dreikon wam odda.

Wiem Bokser, że będziesz miał inne zdanie co do tego, ale jeśli ten serwer ma przyciągać przez dłuższy okres czasu +600 osób to nie rób

PS2. To co napisałem nie zmienia faktu, że życzę wam naprawdę dobrze i pewnie zagościmy. Tylko pytanie na jak długo ???

True story, że tak zazartuje :D

Co do ps2 True nie pozwoli na szybkie padniecie serwera wiec spodziewajcie sie dobrze ulozonego ISu oraz serwera na dlugo bo hajs sie musi zgadzac i marka samochodu True tez. :P

zhda.png

Opublikowano

Co do ps2 True nie pozwoli na szybkie padniecie serwera wiec spodziewajcie sie dobrze ulozonego ISu oraz serwera na dlugo bo hajs sie musi zgadzac i marka samochodu True tez. :P

Hehe : D w dzisiejszych czasach Be eM ka e30 i lansik jest : )

Opublikowano

@up

dreikon wam odda.

Już odpowiadam bo się teorie spiskowe pojawiają! :D

Otóż tak,Dreikon startował-przez bity tydzień od startu platności nie działały,a jak działały to można było kupić samego PD-ka,i do dziś i tak w isie dreikonowym niema wielu rzeczy które możemy wrzuci jak wierzchowce itd.ALE NIE!BO SERWER JEST POD IS!

Oczywiście niektórzy i tak będą gadać swoje bo tam jest IS...

Strona DREIKONA DRUGA TAKA SAMA CO TO BĘDZIE?!

O LUDZIE!

Już wyjaśniam,strona dreikona ulegnie zmianom za max.1-2 dni,jak nie dzisiaj,dlatego daje starą strone dreikona Edorii i już niema problemu,płaczu i szlochu...Proste?Proste! :)

Co do auta,zbieram na nie będąc w 6 klasie "podstawuwki"?

Troche dziwne,jak już to na nowy rower...

Pozdrawiam!

[HA]True

Opublikowano

Otóż tak,Dreikon startował-przez bity tydzień od startu platności nie działały,a jak działały to można było kupić samego PD-ka,i do dziś i tak w isie dreikonowym niema wielu rzeczy które możemy wrzuci jak wierzchowce itd.ALE NIE!BO SERWER JEST POD IS!

O LUDZIE!

Już wyjaśniam,strona dreikona ulegnie zmianom za max.1-2 dni,jak nie dzisiaj,dlatego daje starą strone dreikona Edorii i już niema problemu,płaczu i szlochu...Proste?Proste! :)

Pozdrawiam!

[HA]True

Oj True xD jakie autko chcesz sobie kupić? : )

Opublikowano

O LUDZIE!

Pozdrawiam!

[HA]True

Co mnie cytujesz, to byl komplement. Wiadomo z gory, ze wszystkie serwery sa pod IS wiec juz tak nie cwaniakuj bo chyba gimby co bawily sie z dinozaurami tego nie wiedza.

I dobrze, ze jestes sponsorem bo jest wtedy pewnosc, ze serwer postoi bo hajs sie musi zgadzac. ;p

zhda.png

Opublikowano

Miales w nocy dac znac kiedy serwer ..

Oficjalny start serwera raczej chyba niedziela w godzinach wieczornych lub poniedziałek w godzinach popołudniowych dziś dam wam odpowiedź już taką pewną tylko dorwę True dogadam się z nim i miodzio <3:D

Opublikowano

a co z clientem łatką stroną?

No właśnie jest problem, dlatego że musimy wystartować w poniedziałek ale to już na 100% !

Dlatego że nie wyrobie się z czasem do jutra :(, muszę w kliencie poprawić kilka rzeczy, dodać itd, zrobić nową publikację. Dlatego start na 100% w poniedziałek w godzinach po południowych. TA DATA JEST JUŻ PEWNA NA 100% JUTRO POD WIECZÓR UKAŻE SIĘ PUBLIKACJA JUŻ Z KLIENTEM BYNAJMNIEJ POSTARAM SIĘ :(

PRZEPRASZAM ZA UTRUDNIENIA ALE TAK WYSZŁO :(.

Opublikowano

No właśnie jest problem, dlatego że musimy wystartować w poniedziałek ale to już na 100% !

Dlatego że nie wyrobie się z czasem do jutra :(, muszę w kliencie poprawić kilka rzeczy, dodać itd, zrobić nową publikację. Dlatego start na 100% w poniedziałek w godzinach po południowych. TA DATA JEST JUŻ PEWNA NA 100% JUTRO POD WIECZÓR UKAŻE SIĘ PUBLIKACJA JUŻ Z KLIENTEM BYNAJMNIEJ POSTARAM SIĘ :(

PRZEPRASZAM ZA UTRUDNIENIA ALE TAK WYSZŁO :(.

Napisz lepiej, że start w środę czy coś żeby tego nie przekładać bo lipka trochę xD nadzieję komuś robisz a później dupa ;p nic na szybko bo lipa będzie też ; p

Opublikowano

Napisz lepiej, że start w środę czy coś żeby tego nie przekładać bo lipka trochę xD nadzieję komuś robisz a później dupa ;p nic na szybko bo lipa będzie też ; p

Poniedziałek to ostateczny termin, nie przekładam tego specjalnie, nie wyrobie się ze wszystkim :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...