Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Zapowiedź][Medium/Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
x3xMetin zalosny jestes :D

az mi Ciebie zal dzieciaku :D wklejasz jakies screeny z dupy i sie zalisz :D

True robi SWIETNE SERWERY i kazdy o tym wie :) wiec tymi durnowatymi postami nic nie zrobisz :D

Pamietam jak dniami i nocami siedzial zeby robic swoj serwer , bylismy z nim od poczatku i kazdy mial miare w jego serwer , tak samo teraz tez kazdy ma wiare w ten serwer .

P6yiSdK.jpg

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

za dużo przypomina dreikona...

jeszcze tym błędów ortograficznych, że masakra, w pierścieniach zamiast 'otrucie' jest 'oturcie', no błagam was.

taki trochę 90% dreikona tu widzę, te same systemy, po jakimś czasie pewnie zniszczycie serwer kostiumami youtube, jakimś gównem albo nie wiem czym.

serwer może i będzie ciekawy, ale brakuje czegoś w sobie, dla mnie to odwzorowanie dreikona.

Opublikowano

za dużo przypomina dreikona...

jeszcze tym błędów ortograficznych, że masakra, w pierścieniach zamiast 'otrucie' jest 'oturcie', no błagam was.

taki trochę 90% dreikona tu widzę, te same systemy, po jakimś czasie pewnie zniszczycie serwer kostiumami youtube, jakimś gównem albo nie wiem czym.

serwer może i będzie ciekawy, ale brakuje czegoś w sobie, dla mnie to odwzorowanie dreikona.

Tak w tych pierscieniach były błędy akurat robiłem je noca i do tego uczyłem się :(

U mnie na serwerze nie ma kostiumow yt jak będę to tylko dla youtuberow.

nie wiem w czym serwer jest podobny do dreikona??

4069914545198581480131.png

Opublikowano

true jezeli mam jzu wejsc do tej gry i zobaczyc to daj mi jakies konto)

Człowieku mówiłem Ci że na razie nic nie robię na dedyku bo Arsob ma coś dla mnie sprawdzić poczekaj se na oficiala jak nie to żegnam Cię serdecznie :**** !!!

Z tego co mi wiadomo pisze się już a nie jzu

Opublikowano

Człowieku mówiłem Ci że na razie nic nie robię na dedyku bo Arsob ma coś dla mnie sprawdzić poczekaj se na oficiala jak nie to żegnam Cię serdecznie :**** !!!

Z tego co mi wiadomo pisze się już a nie jzu

o jezu nieudaczniku wiesz co to literowka cwoku???

Opublikowano

pierścienie, drop KD. drop ulepszaczy, biżuteria, hełmy, wszystko przypomina dreikona, dodatkowo wierzchowce 3 bonusy jak na dreikon i praktycznie te same co tam.

jeszcze zapytam gdzie są łuki w prezentacji?

Opublikowano

pierścienie, drop KD. drop ulepszaczy, biżuteria, hełmy, wszystko przypomina dreikona, dodatkowo wierzchowce 3 bonusy jak na dreikon i praktycznie te same co tam.

jeszcze zapytam gdzie są łuki w prezentacji?

Hmmm dreikon nie sądzę wszystkie bonusy itd robiłem sam nie wiem jak wygląda dreikon widziałem go tylko na prezentacji. Więc nie wiem jak tam jest ...

Bonusy w wierzchowcach a co chcecie wierzchowce bez bonusów a tak dałem bonusy takie by dobrze się expilo z nimi więc nie wiem

Opublikowano

Przyszła taka osoba bo znalazła jakiś pliczek z innego serwera i już płacze...

Nie chcesz. Nie graj i nie zaśmiecaj tutaj prezentacji serwera. Każdy serwer ma pliki zapożyczone. Poza tym teraz liczy się to czy serwer będzie stabilny a nie, to, że pliki są jakieś z innego serwera. Im lepiej ułożone, dopasowane pliki + wkład własny tym lepszy serwer proste nie? Nawet jakby te pliki były podkreślam były ale z tego co mi wiadomo to nie są zapożyczone czy tam jak wolicie to nazwać skradzione to liczy się dobór plików żeby powstał bardzo dobry serwer : ) Liczy się logika : ) ma wszystko pasować a graczy będzie dużo. A to, że napi jakiś hejterek, że serwer jest na plikach kradzionych bo znalazł sobie jakiegoś screena i ma podjare to nikogo to nie rusza : ) bo tak jak napisałem liczy się jakoś : )))

Aby tracisz nerwy pisząc, że pliki są jakieś zapożyczone : )

Osobiście na serwer wbije bo dla mnie się liczy prócz jakości stabilnośc i tylko to i nie obchodzi mnie skąd są jakieś pliki : ) WAŻNE BY SERWER DZIAŁAŁ a nie padł : D

Opublikowano

Naprawdę nie rozumiem cb x3xMetin piszesz, że Bokser nic nie potrafi zrobić tylko kopiuje... To może pokażesz jakaś swoją prace?Albo cokolwiek co sam zrobiłeś? Grałem na testach i serwer jest ciekawy, są fajne dungeony (czy jak to się tam piszę), serwer może nie jest jakiś niezastąpiony, ale czy jest jakiś idealny serwer? Team również jest spk znaczy nwm jak True, bo z nim nigdy nie pisałem, ale z Bokserem czy Jokerem można na luzie popisać. Osobiście zachęcam do gry na serwie, bo warto.

Pozdrawiam i z niecierpliwością oczekuje na Start ;D

Opublikowano

Ajj, te przepustki.. :/ No nie bardzo, zniechęca bardzo. I jeszcze start tak późno, według mnie to późny piątek/wczesna sobota to odpowiednia pora... ;)

Ale ogólnie nie jest źle.

Opublikowano

Ajj, te przepustki.. :/ No nie bardzo, zniechęca bardzo. I jeszcze start tak późno, według mnie to późny piątek/wczesna sobota to odpowiednia pora... ;)

Ale ogólnie nie jest źle.

W piątek startuje już jeden serwer. A w sobotę zobaczę jak się wyrobię :).

Opublikowano

ahahhah macie prawa do kradzionej strony wezcie juz mnie nie rozsmieszajcie ladnie zaczynacie od kradzionej strony jedyni wlasciciele tej stony to Hooltras i Memento^^ a problem z rejestracja jest taki cwoku^^ http://scr.hu/1i7b/u96gt

Twoje teksty i kultura jest na poziomie przedszkola. Jak próbujesz tu błyszczeć inteligencją dam ci radę odpuść sobie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W piątek startuje już jeden serwer. A w sobotę zobaczę jak się wyrobię :).

1?? Jeśli się nie mylę to conajmniej 3 : )

Opublikowano

Takie tam naprostowanie bo kolega napisał że ja tworzyłem :>

Ja jestem sponsorem serwerów jak ten czy dreikon ;)

Oczywiście zawsze swoje 2 grosze do serwera dorzuce i coś tam dodam,aczkolwiek zawsze w 98% jest to projekt technika a w tym przypadku Boksera :)

Pozdrawiam i Zapraszam na serwer ;)
[HA]True

Opublikowano

Będzie na serwerze tak jak to kiedyś bywało na serwerach, że BM będzie number ONE? Ogólnie postacie magiczne będą silne?

PS. Od razu bym prosił aby została dokładnie "wyremontowana" postać pod ten serwer o nazwie shaman healer. Żeby nie była słabizną tylko też ta postać żeby miała coś do powiedzenia. A mianowicie (nie wiem ile tutaj można mieć max hp) ale żeby skill leczenia był rozsądnie dopasowany do ilości hp bo to podstawowy skill tej postaci oraz żeby inne skille nie były też takie słabe.

Opublikowano

Będzie na serwerze tak jak to kiedyś bywało na serwerach, że BM będzie number ONE? Ogólnie postacie magiczne będą silne?

PS. Od razu bym prosił aby została dokładnie "wyremontowana" postać pod ten serwer o nazwie shaman healer. Żeby nie była słabizną tylko też ta postać żeby miała coś do powiedzenia. A mianowicie (nie wiem ile tutaj można mieć max hp) ale żeby skill leczenia był rozsądnie dopasowany do ilości hp bo to podstawowy skill tej postaci oraz żeby inne skille nie były też takie słabe.

DMG postaci będzie dopasowane do hp jak i do wszystkiego innego :). Wszystko przed startem będzie testowane i dopasowane więc myślę że będzie dobrze :).

Opublikowano

DMG postaci będzie dopasowane do hp jak i do wszystkiego innego :). Wszystko przed startem będzie testowane i dopasowane więc myślę że będzie dobrze :).

OK : ) Liczę na to : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...