Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Zapowiedź][Medium/Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bokser nadal nie mozesz robic kont?:X

Czytaj ze zrozumieniem, jeżeli napisałem że już działamy tzn. że już pracujemy nad tym i za 20-30 minut będzie beta to znaczy że za 20-30 minut będę mógł robić konta :).

Pozdrawiam.

4069914545198581480131.png

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BETA TESTY ZOSTAŁY ZAKOŃCZONE DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA CHĘTNY UDZIAŁ W TESTACH :).

Zapraszamy na naszego Oficialnego TeamSpeaka!

IP:178.217.189.51

Zachęcamy do "brania" kanałów gildyjnych oraz Prywatnych!

Kanały VIP tylko dla osób które mają min.10osób na swoim kanale!

Pozdrawiamy!

Team Edoria.eu

Opublikowano

To gratki Bosker, trochę spóżniony ale gratki. Na wejściu mogę powiedzieć, że administracja jest bardzo, bardzo zajebista. True - wiadomo, jeden z bardziej znanych, zaufanych adminów.

Bokser- no na razie mogę jedynie powiedzieć o nim tyle, że nie olewa graczy, odpisuje na pw od razu, stara się pomóc z całych sil. Czysta przyjemność grać na serwerze z taką administracją! :)

Opublikowano

Chwila gry na becie, ale już coś mogę powiedzieć. Administracja - Dotąd rozmawiałem tylko z Bokserem bo nie miałem potrzeby rozmawiać z True czy Jokerem. Bokser spoko gość pomaga, odpisuje za to duży +. Co do serwera jest parę błędów, ale od czego jest beta no nie :)? Serdecznie Zapraszam na serwer!

Opublikowano

ściągam clienta i wbijam ;, po becie będzie wymagany nowy client czy tylko łatka jakaś?

Jak niebd wielu bugów zw.z clientem to zapewne sama łateczka :)

Opublikowano

Beta jak narazie dobrze idzie ;) Exp zostanie na mapach poprawiony wiec mozecie spokojnie grac

Tak, exp został poprawione, kilka bugów wykryli chłopaki :D. Lecz wszystko staram się poprawić, jak na razie to tylko exp i drop yang ;d tak reszta miodzio :D

Opublikowano

Naprawiłeś to, że nie można było nikogo do pt zapraszać ani do friends itp.. ten magiczny paseczek :)? A i jeszcze nie można ściągnąć kostiumu, reszta zajebista :)

Opublikowano

Naprawiłeś to, że nie można było nikogo do pt zapraszać ani do friends itp.. ten magiczny paseczek :)? A i jeszcze nie można ściągnąć kostiumu, reszta zajebista :)

To jest naprawione ten pasek popytaj ludzi to dadzą łatkę, co do kostiumów mam tego samego klienta i mogę ściągać xD

Opublikowano

Po każdym tp mam czarny ekran. :x Muszę otworzyć nowe okno gry i się zalogować na nowo. + nie mogę zapisać passów. ;x Jakieś sugestie? ;d

@edit

Jezu, czemu luczniki w v2 nie podbiegają? -,-

Opublikowano

Po każdym tp mam czarny ekran. :x Muszę otworzyć nowe okno gry i się zalogować na nowo. + nie mogę zapisać passów. ;x Jakieś sugestie? ;d

@edit

Jezu, czemu luczniki w v2 nie podbiegają? -,-

Dziwne masz tego samego klienta co ja, ja mogę pasy zapisać. Co do czarnego ekranu jest sposób jak będę na kompie zaraz będę naprawial. o lucznikach wiem i pamiętam też. :).

Opublikowano

Dziwne masz tego samego klienta co ja, ja mogę pasy zapisać. Co do czarnego ekranu jest sposób jak będę na kompie zaraz będę naprawial. o lucznikach wiem i pamiętam też. :).

Skąd tarcze 61? w v2 nie dropią

@edit

dodajcie autpoty

@gdzie zgłaszać bugi?

Opublikowano

A więc tak, na razie tyle bugów:

-czarowane odejmuje hp

-przedmioty do biologa nie dropią

-av2 zbugowane

-w v2 łuczniki nie podbiegają

-marmury nie działają
-dt zbugowane

propozycje:

-dodać dlonie, atak, obrona itd.

-dodać marmury do NPC
-zmniejszyć cenę zmianek/dodać ich po 200

-dodać tarcze 61, eq 54 do npc

-dodać ulepszanie kd na +5/6

-dać 80/90/100% szansy na wejście kd

pozdrawiam! ;)

-

Opublikowano

-czarowane odejmuje hp

-av2 zbugowane

-marmury nie działają

-dt zbugowane

propozycje:

-dodać marmury do NPC

pozdrawiam! ;)

-

Przedmioty do biologa dropia bo sam go robilem :) cierpliwosci trzeba, dodanie tarcz do 61 to nie bug bo one dropia z innymi przedmiotami , kk duzo dropio wiec cena zmianek jest dobra , kd +6 dropi z tego co wiem , jest duzo % na wejscie kd bo ludzie juz maja po zakladane kd . marmury dropia na kazdej mapie bo sprawdalem , Dt 2x robilem i dzialalo wiec nie wiem co masz na mysli zbugowane , w av2 luczniki maja nie podbiegac i bic z daleka

Opublikowano

-czarowane odejmuje hp

-av2 zbugowane

-marmury nie działają

-dt zbugowane

propozycje:

-dodać marmury do NPC

pozdrawiam! ;)

-

Av2 w jakim sensie zbugowane ?

DT wczoraj kilka osób robili i nie narzekali że jakieś bugi z DT ?

Resztę już poprawiam bo właśnie usiadłem do komputera ;)

Z propozycji tylko marmury do npc to ma byc serwer medium nie easy :) wiec eq na 54 itd dropi i bedzie dropic kd +6 dropi, dłonie itd dodam

Opublikowano

Także uważam że na kd powinno być 100%. Co jak co, nie trzeba będzie robić sobie po milion zbroi i broni, wystarczy jedna :)

Nie róbcie z tego harda i wprowadzcie to 100%, kd mogą być trudniej dostępne, ale żeby wchodziły od razu....

zabawa niech będzie z ulepszaniem a nie z cholernymi kd :rolleyes:

Opublikowano

Także uważam że na kd powinno być 100%. Co jak co, nie trzeba będzie robić sobie po milion zbroi i broni, wystarczy jedna :)

Nie róbcie z tego harda i wprowadzcie to 100%, kd mogą być trudniej dostępne, ale żeby wchodziły od razu....

zabawa niech będzie z ulepszaniem a nie z cholernymi kd :rolleyes:

Nie robimy harda ale nie chcemy też zrobić z tego serwer easy, na razie % KD zostaje jak jest do oficjalnego startu może zwiększę trochę ten %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...