Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Zapowiedź][Medium/Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobierzcie sobie klienta nexanity i tego i porownajcie i zobaczycie czym sie rozni niczym a jezeli bedzie trzeba to udowodnie ci ze to z twojego klienta a jak wbije na serwer to ci to udowodnie

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pobierzcie sobie klienta nexanity i tego i porownajcie i zobaczycie czym sie rozni niczym a jezeli bedzie trzeba to udowodnie ci ze to z twojego klienta a jak wbije na serwer to ci to udowodnie

Ok wbijaj i udowodnij, jak już pisałem Ci na ts napisze Ci jeszcze raz. Robiłem te pliki przez ponad miesiąc ! Wszystko nadzorował True. I jak pisałem bym musiał być jakiś tępy a ty jasnowidzem i że wiesz lepiej to co ja robię.

Znalazł coś w kliencie chłopczyk i się mi tu napina że ooo pliki jakiegoś nexanity ( tyle serwerów startowało na jego plikach i klientach że mogę Ci powiedzieć że nawet nie z jego klienta wyciągałem te rzeczy ... ) Pozdro 600 !

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Pliki Nexanity/Avreath po czym to widac? Po wszystkim sys ulepszen , miasta , nawet te same flagi krolestw wszystko . Only kopia , nie doswiadczona administracja wg mnie :)

Nie ma co czekać na clienta .

Wystarczy pobrać clienta Avreatha lub Nexanity i tylko podmienić rooty aby ip serwerowe zgadzało się z ip clientowym. Cala filozofia .

Nie polecam :)

Opublikowano

Pliki Nexanity/Avreath po czym to widac? Po wszystkim sys ulepszen , miasta , nawet te same flagi krolestw wszystko . Only kopia , nie doswiadczona administracja wg mnie :)

System ulepszeń ?? Coś chyba nie tak system ulepszeń robiłem sam od 0 ... Miasta chodzi Ci o wygląd czy flagi itd ??? Tak jak powiedziałem wcześniej powtórzę jeszcze raz wyciągnąłem kilka rzeczy z klienta ... Żadna kopia więc pozdro ...

Opublikowano

System ulepszeń ?? Coś chyba nie tak system ulepszeń robiłem sam od 0 ... Miasta chodzi Ci o wygląd czy flagi itd ??? Tak jak powiedziałem wcześniej powtórzę jeszcze raz wyciągnąłem kilka rzeczy z klienta ... Żadna kopia więc pozdro ...

Hahahaha . Robileś sam od zera haha avreath miesiac temu wystartował i masz taki sam sys ulepszeń jak on . Do tego wierzchowce all kopia nikt tu nie zagra :)

O to ss .

vjad.png

jtsi.png

ozo9.png

hh8v.png

1bvx.png

Czyż nie są identyczne ? i Jeden set wzieliscie od Nexanity pozdrawiam. :)

Serwer jedna wielka kopia .

Opublikowano

tak jak kolega wyzej napisal jestescie spaleni juz mozecie nie startowac bo jak wejde to zapewne te same bledy eheheh teroth moze wiesz oco chodzi z channelami^^

Opublikowano

Hahahaha . Robileś sam od zera haha avreath miesiac temu wystartował i masz taki sam sys ulepszeń jak on . Do tego wierzchowce all kopia nikt tu nie zagra :)

O to ss .

vjad.png

jtsi.png

ozo9.png

hh8v.png

1bvx.png

Czyż nie są identyczne ? i Jeden set wzieliscie od Nexanity pozdrawiam. :)

Serwer jedna wielka kopia .

Tak te dwie zbroje się zgadzają ale umiesz czytać ze zrozumieniem PISAŁEM WYCIĄGAŁEM TE ZBROJE POZA TYM TO TYLKO TEN JEDEN SET OSTATNI RESZTA TE LODOWE ITD SĄ UDOSTĘPNIONE ...

Opublikowano

tak jak kolega wyzej napisal jestescie spaleni juz mozecie nie startowac bo jak wejde to zapewne te same bledy eheheh teroth moze wiesz oco chodzi z channelami^^

Tylko że u mnie nie ma problemu z channelami zapytaj osób które były na becie i Jokera sprawdzaliśmy all komendy więc ....

Opublikowano

kazdy serwer zawsze ma cos z innego wiec gilby nie srajcie juz :>

nikt nie zrobil serwera calkiem swojego wiec spierd....

jedno jest pewne jesli True i Bokser robi ten serw to napewno nie bedzie lipy :) i wszystko bedzie zajebiscie smigac .

a Wam tylko gul skacze bo nie ogarniacie tak jak True tylko wystawiacie jakies smieszne gowna co nazywacie serwerami aka- 50 osob online i max miesiac xD

TRUE = 100 % ZAJEBISTY SERWER !

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Dokładnie,czepiacie się ,że klient nie jego? A co nas to obchodzi skoro dołozył zbroje i bronie ,ważne by był stabilny i się nim opiekowali a te wasze bajeczki wsadzcie sb w d*pe . Nikt was nie słucha idioci . Nie spamujcie już bo to żałosne a Gm wgl nie dopisuj im to jakieś gimby i takich się zlewa.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

zobaczymy jak wejde na serwer chuja potrafia a mowia ze oni zrobili takiego chuja ^^

Chuja to może ty zrobiłeś ( PRZEPRASZAM ŻE TAK SIĘ ODNIOSĘ ALE DENERWUJE MNIE TAKIE COŚ ŻE OSOBA KTÓRA NIC NIE WIE, WKRĘCA MI JAKIEŚ BAJERY CO ROBIŁEM PRZED PONAD MIESIĄC ) masz problem wyjdź nie wracaj lub siedź i nie odzywaj się

POZDRO 600 DLA TEGO PANA :* :* <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 !!!

Opublikowano

Ja pierdole pewnie warna dostane ale no bez kitu hejtujecie a nic nie wiecie , mowice ze z innego serwa tu sa rzeczy , no brawo są ale serwer jest bardzo stabliny i kazdy bug staraja sie naprawic zeby dobrze sie grało ,

Opublikowano

Dajcie sobie spokój, serwer zapowiada się naprawde bardzo spoko, a przypuszczam, że 75% serwerów ma te same pliki pościągane jeden od drugiego.

Opublikowano

zobaczymy jak wejde na serwer chuja potrafia a mowia ze oni zrobili takiego chuja ^^

Dobra spamik się zrobil True sie wypowie ;)

Drogi kolego,od razu informuje jeżeli mamy się "bać" wejścia twojego do gry,to przecież serdecznie zapraszamy,strone edorii masz podaną w prezentacji,więc w czym problem samodzielnie założyć konto?:)

Dalej,tak Bokser te pliki robił samodzielnie ok.1.5msc,i był on robiony stopniowo.Oczywiście wiadomo z każdego serwera powyciągał jakąś część z clienta,i złożył w jedną całość ktora idealnie komponuje się w ten serwer.Nic nie było robione na gotowcach,a jeżeli było to czemu nie ma 2 takiego samego serwera jak nasz?:(

Myślę że wszelkie wątpliwości rozwiałem i w takim razie czekam z niecierpliwością na waszą obecność w grze!

Pozdrawiam!

[HA]True

Opublikowano

ahahhah macie prawa do kradzionej strony wezcie juz mnie nie rozsmieszajcie ladnie zaczynacie od kradzionej strony jedyni wlasciciele tej stony to Hooltras i Memento^^ a problem z rejestracja jest taki cwoku^^ http://scr.hu/1i7b/u96gt

Wybacz hakerze zapomnialem że dziś rejestracje offnałem bo cała beta jest już closed.

Ale skoro taki hacker jesteś to dawaj sam załóż konto i wbijaj do navi,bo co będziesz tracił czas :)

Mamy wszelkie prawa do strony którą posiadamy i nie jest ona kradziona.Strone zakupiłem poprzez serwis all... od pewnego użytkownika za jak najbardziej realne pieniądze :)

A że macie ból pupki że ktoś ma prócz was tą strone to rozumiem :>

Dziwne że jak Dreikon ma ją od 3msc+ nikt nie miał żadnego ale...Startuje mój kolejny serwer,HEJT ON Z 2 KONT :D

Można i tak,ale pamiętaj zazdrością nic tutaj nie ugrasz droga konkurencjo :)

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...