Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Azprime weź się jebnij w ten pusty łeb dla cb nie ma już ratunku czego się nie przyznasz że to twój serwer przecież każdy YouTuber o tym wie.. tak samo jak pisałeś do mnie na gg o reklamę

Tutaj macie ss :

Proponuje abyś Ty pierdolnal sie w ten pusty łeb, bo z Ascarialem nie mam nic wspólnego, nie łączcie mnie z tym serwerem. Pracuje nad swoim osobistym projektem, który pojawi się w styczniu i właśnie w tym celu pisałem do Ciebie. Polecam czytanie ze zrozumieniem i porcje bigosu na ból dupy.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

japierdole.gif

Co Wam do tego czyj to serwer... rany... Nawet jeśli Jego to to bez znaczenia a jeśli mówi że nie Jego to powinniście odpuścić...

Serwer polecam. Świetnie wykonany, dobra reklama, stabilny:)

Nic tylko grać! :P

Opublikowano

japierdole.gif

Co Wam do tego czyj to serwer... rany... Nawet jeśli Jego to to bez znaczenia a jeśli mówi że nie Jego to powinniście odpuścić...

Może i masz rację, ale nie tylko z tego powodu się czepiam.

@aw

Jaki max lvl?

Jak dropią fms?

Jakie skrzynki lecą i co z nich leci?

Forum działa?

Opublikowano

japierdole.gif

Drogi hoolu Też się zgadzam ze serwer dobrze wykonany tylko mi chodzi o ten głupi fakt czemu sie nie chce przyznać tylko o to mi chodzi

Opublikowano

Thar3l i ZabQ a wy ci robicie serwer pod IS jedynie gdzieś na forum pisało że wcześniejszy wasz serwer był robiony specjalnie pod IS i co jesteście tacy sami a innemu gościowi psujecie reputacje bo co wasz serwer 20 grudnia wystartuje a ja się postaram o to żeby gracze właśnie na waszym serwerze nie grali wy robicie specjalnie swój serwer pod IS a nie żeby gracze sobie normalnie pograli nie macie przyszłości i tak na waszym serwerze będzie grać max 200-300 osób i co nie zarobicie chcecie hejtować inny serwer że jest chuu***wy to weźcie się lepiej za swój serwer który będzie nie wypałem

Opublikowano

NIe polecam. Zbiłem z 10 metinów w m1 i żadnego KU, dlaczego? - Nie wiem, nie robie dochodzenia.

Zabilem kilka bestow, zadnej broni. Sorry, za trudno. W dodatku w IS'ie można sobie wszystko kupić i grać. Elo.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Thar3l i ZabQ a wy ci robicie serwer pod IS jedynie gdzieś na forum pisało że wcześniejszy wasz serwer był robiony specjalnie pod IS i co jesteście tacy sami a innemu gościowi psujecie reputacje bo co wasz serwer 20 grudnia wystartuje a ja się postaram o to żeby gracze właśnie na waszym serwerze nie grali wy robicie specjalnie swój serwer pod IS a nie żeby gracze sobie normalnie pograli nie macie przyszłości i tak na waszym serwerze będzie grać max 200-300 osób i co nie zarobicie chcecie hejtować inny serwer że jest chuu***wy to weźcie się lepiej za swój serwer który będzie nie wypałem

Tak Exilius był pod hajs, żeby zarobić na Nostidle, nie chcę już dalej prowadzić wojny w hooltrasem, dlatego nie będę się dalej wypowiadać co i jak było. Ja nie mówię, że ich serwer jest chujowy, bo jest całkiem spoko, ja mówię o samym Azprime, do niczego innego się nie czepiam. Następnym razem czytaj wszystko i ze zrozumieniem.

@aw

Słabo medale dropią, zrobicie coś z tym?

Serwer na dłużej?

Opublikowano

Niedługo zrobimy 15 minutową przerwe techniczna na poprawienie Szkatułek z KU oraz paru drobniejszych błędów i niedociągnięć, przed jej rozpoczęciem poinformujemy o niej w grze i na naszym forum ;)

Opublikowano

300 osób na starcie bardzo mała ilość ,jak przy takiej reklamie .. Ja nie gram ,bo to jest serwer Restivia , Revential czyli jedno i to samo medium aka hard SM za nagrywanie:D Pliki może są fajne ale wierzchowce i inne rzeczy niszczą serwer

Opublikowano

Po przegraniu paru godzin na serwerze, stwierdzam iż jest on naprawdę dobry i godny polecenia, prócz paru niedociągnięć które zostaną naprawione lada moment.

Exp jest bardzo okej, drop również super. Ludzi póki co jakoś dużo nie ma ( podobno ok 550-600 ) , ale na pewno z czasem przybędzie ich spora liczba ( mam nadzieję ) .

Zapraszam wszystkich na serwer, bo naprawdę warto! ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Po przegraniu paru godzin na serwerze, stwierdzam iż jest on naprawdę dobry i godny polecenia, prócz paru niedociągnięć które zostaną naprawione lada moment.

Exp jest bardzo okej, drop również super. Ludzi póki co jakoś dużo nie ma ( podobno ok 550-600 ) , ale na pewno z czasem przybędzie ich spora liczba ( mam nadzieję ) .

Zapraszam wszystkich na serwer, bo naprawdę warto! ;)

Dzięki za konstruktywna ocene, mam nadzieje, ze wkrótce pojawi się takich więcej ;)

Opublikowano

Myślę, że pojawią się one wraz z graczami :) Serwerek także oceniam bardzo pozytwnie, oby ludzi przybyło i będzie moc

Opublikowano

Zaraz odbędzie się przerwa techniczna, która ma na celu poprawienie dropu KU oraz paru niedociągnięć, wracamy o 17:30, więcej informacji na forum serwera. Pozdrawiamy.

Opublikowano

No no serwer bardzo wam się udał ogólnie serwer zajebwisty :) Zapraszam znajomych i oczywiście zacznę kręcić jakieś odcinki z tego serwera :)

Tylko naprawcie bug z misja od kapitana nie pamietam na jaki lvl jest ale to ta z muzykiem :) Gratki serwerowi oby bylo tak z 1k+ graczy to będzie miodzio :)

Opublikowano

Dzisiejsza przerwa była spowodowana drobnymi poprawkami wymienionymi poniżej.

• Poprawiono Olejek Wygnania
  • Poprawiono możliwość zakupienia konia Bojowego oraz Militarnego u Stajennego
  • Usunięto limit czasowy szkolenia konia
  • Zmniejszono szansę na pomyślne szkolenie konia
  • Poprawiono drop Szkatułki z Zagadką
  • Poprawiono możliwość otwierania Szkatułek z Zagadką
  • Zablokowano możliwość bugowania wymiany Zaczarowań/Wzmocnień przedmiotu
  • Poprawiono wyświetlanie statystyk zabójstw
  • Zwiększono szansę na drop broni na 30 poziom z Bestialskich potworów
  • Zwiększono szansę na drop Kamyka Duchowego z Bestialskiego Kapitana
  • Poprawiono wizualnie pasek podczas ładowania się gry
  • Poprawiono ikonę szeptu z Mistrzem Gry
  • Poprawiono błąd, powodujący iż po zamknięciu prywatnego sklepu nad głową postaci widniała nazwa sklepu
  • Zmodyfikowano format wyświetlania poziomu przy nicku postaci
  • Poprawiono drop Złotych Kluczy

Link do paczki, której zawartość należy wkleić do głównego katalogu clienta Ascarial:

update11.zip 16.9 MB
https://mega.co.nz/#!tREQkIIa!F7iTIz1fJSebw7bGaT9SHjSZFOAke_8l7X3ejCleTos

https://www.virustotal.com/pl/file/2bab3076d7b66252cae51425f3f99ba03b3b5027e47409d6f3c85f38a8440a08/analysis/1386433025/

Opublikowano

Ile osob było na starcie, i czy wgl. warto zagrac. Juz sie pobiera, z prezki wyglada zajebiscie :D

Na starcie było ok 400 osób, ze względu na wczesną porę, ale ludzi przybędzie.

Warto, warto i jeszcze raz warto ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dzisiejsza 30 minutowa przerwa była spowodowana drobnymi poprawkami wymienionymi poniżej.

• Poprawiono Olejek Wygnania
  • Poprawiono możliwość zakupienia konia Bojowego oraz Militarnego u Stajennego
  • Usunięto limit czasowy szkolenia konia
  • Zmniejszono szansę na pomyślne szkolenie konia
  • Poprawiono drop Szkatułki z Zagadką
  • Poprawiono możliwość otwierania Szkatułek z Zagadką
  • Zablokowano możliwość bugowania wymiany Zaczarowań/Wzmocnień przedmiotu
  • Poprawiono wyświetlanie statystyk zabójstw
  • Zwiększono szansę na drop broni na 30 poziom z Bestialskich potworów
  • Zwiększono szansę na drop Kamyka Duchowego z Bestialskiego Kapitana
  • Poprawiono wizualnie pasek podczas ładowania się gry
  • Poprawiono ikonę szeptu z Mistrzem Gry
  • Poprawiono błąd, powodujący iż po zamknięciu prywatnego sklepu nad głową postaci widniała nazwa sklepu
  • Zmodyfikowano format wyświetlania poziomu przy nicku postaci
  • Poprawiono drop Złotych Kluczy

Link do paczki, której zawartość należy wkleić do głównego katalogu clienta Ascarial:

https://mega.co.nz/#!tREQkIIa!F7iTIz1fJSebw7bGaT9SHjSZFOAke_8l7X3ejCleTos

https://www.virustotal.com/pl/file/2bab3076d7b66252cae51425f3f99ba03b3b5027e47409d6f3c85f38a8440a08/analysis/1386433025/

eventy.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc zaciekawił mnie ten serwer. :P Te nowe okno wybierania i cała prostota serwera. Ale jak zaszłam na stronkę i zobaczyłam ranking i start niby odbył się o 12:00, a tam 36 poziomy to mnie trochę zabolało. :D Ale z ciekawości wejdę i zobaczę i być może ponownie coś napiszę.

Opublikowano

Szczerze mówiąc zaciekawił mnie ten serwer. :P Te nowe okno wybierania i cała prostota serwera. Ale jak zaszłam na stronkę i zobaczyłam ranking i start niby odbył się o 12:00, a tam 36 poziomy to mnie trochę zabolało. :D Ale z ciekawości wejdę i zobaczę i być może ponownie coś napiszę.

To jest Hard/Medium, tutaj nie wbijesz 75lv w jeden dzien, aczkolwiek z zdobywaniem przedmiotów jest już łatwiej, tak samo masz parę sensownych nowości i dużo questów, także nudzić się nie będziesz. Zapraszamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...