Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miyoshi, gdzie jesteś? Przybądź tu, bo trzeba bronić ascariala xD xD

Jak tam bryłki na serwerze? Nadal nie usuniete? ;/

Nie polecam po raz kolejny tego  syfu <3

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LICZNIK ZAKRECONY JAK KOŁO FORTUNY !! Gracze odchodzą to próbuje ich zatrczymac kręcąc licznikiem. NIE POLECAM NIKOMU TEGO SERWERA. Lepiej sprzedajcie konta i spadajcie stamtąd bo do końca października będzie po serwerze. MIYOSHI LIŻ DALEJ DUPE Zachowanie zwykłej kur.. jak tych co stoją na zjeździe z autostrady :)

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Miyoshi, ale taka prawda. Ktos pisal podanie na moderatora i w magiczny sposob zniklo (dobrze napisane, chlopak sie rozpisal, jak dla mnie najlepszy kandydant). Na pewno sam sobie go nie usunal :) Zostawione byly 2-3 napisane "na kolanie", Twoje i Lizzy. Nie pisz, ze Twoje spotkanie z Azprime nie mialo nic wspolnego z tym, ze zostalas moderatorem i po dniu - dwoch awansowalas na administratora.

Tysiace smokow w m1 "glupota bylego czlonka teamu"? Glupota nie glupota, plan zrealizowany. "Nikt na to nie mial wplywu"? Jakos pewna osoba sie skapowala i powstrzymala to. Gdyby nie ona to event trwalby w nieskonczonosc, bo Adrian sobie na silowni siedzi i ma wyje**ne na serwer, byle tylko hajs sie zgadzal.

//down o tym właśnie mówiłe :)

Opublikowano

Miyoshi, ale taka prawda. Ktos pisal podanie na moderatora i w magiczny sposob zniklo (dobrze napisane, chlopak sie rozpisal, jak dla mnie najlepszy kandydant). Na pewno sam sobie go nie usunal :) Zostawione byly 2-3 napisane "na kolanie", Twoje i Lizzy. Nie pisz, ze Twoje spotkanie z Azprime nie mialo nic wspolnego z tym, ze zostalas moderatorem i po dniu - dwoch awansowalas na administratora.

a może wynagrodziła mu o w naturze

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Tysiace smokow w m1 "glupota bylego czlonka teamu"? Glupota nie glupota, plan zrealizowany. "Nikt na to nie mial wplywu"? Jakos pewna osoba sie skapowala i powstrzymala to. Gdyby nie ona to event trwalby w nieskonczonosc, bo Adrian sobie na silowni siedzi i ma wyje**ne na serwer, byle tylko hajs sie zgadzal.

Jak już tak wlatujemy w szczegóły to moje podanie na moderatora też zostało usunięte. ;) Z resztą jak wszystkie posty na forum. Dalej - nie wiem o czyim podaniu mówisz, ale z tego, co ja wiem to nic nie zostało skasowane. Moje spotkanie z Azprime nic nie ma wspólnego z serwerem, albo forum... to jest nasze prywatne życie i nie rozumiem dlaczego ciągle ktoś się do tego na siłę miesza? ;) Fakt, w czasie jego pobytu we Wrocławiu pomogłam mu w paru kwestiach na forum, zaoferowałam swoją pomoc, a później dostałam admina, żeby to ogarnąć, bo, jak wspomniałam wcześniej, bez sensu było, abym logowała się ciągle na konto z dostępem do ACP, a też nie chciałam tracić na to czasu podczas jego pobytu, ot cała historia. Dziwi mnie Wasz ogromny ból, bo to jest tylko forum, które i tak niedługo zostanie przeniesione, więc te chore insynuacje zostawcie dla siebie. A tym bardziej nie pakujcie się z butami w moje prywatne życie. 

A jeżeli dalej masz jakiś problem i bardzo chcesz sobie podyskutować ze mną to zapraszam na TS-a, adres zapewne znasz, chętnie poświęcę Ci parę minut. No, chyba, że frajdę sprawia Ci karmienie trolli na MPC to w porządku, życzę udanej zabawy. ;)

Opublikowano

Jak już tak wlatujemy w szczegóły to moje podanie na moderatora też zostało usunięte. ;) Z resztą jak wszystkie posty na forum. Dalej - nie wiem o czyim podaniu mówisz, ale z tego, co ja wiem to nic nie zostało skasowane. Moje spotkanie z Azprime nic nie ma wspólnego z serwerem, albo forum... to jest nasze prywatne życie i nie rozumiem dlaczego ciągle ktoś się do tego na siłę miesza? ;) Fakt, w czasie jego pobytu we Wrocławiu pomogłam mu w paru kwestiach na forum, zaoferowałam swoją pomoc, a później dostałam admina, żeby to ogarnąć, bo, jak wspomniałam wcześniej, bez sensu było, abym logowała się ciągle na konto z dostępem do ACP, a też nie chciałam tracić na to czasu podczas jego pobytu, ot cała historia. Dziwi mnie Wasz ogromny ból, bo to jest tylko forum, które i tak niedługo zostanie przeniesione, więc te chore insynuacje zostawcie dla siebie. A tym bardziej nie pakujcie się z butami w moje prywatne życie. 

A jeżeli dalej masz jakiś problem i bardzo chcesz sobie podyskutować ze mną to zapraszam na TS-a, adres zapewne znasz, chętnie poświęcę Ci parę minut. No, chyba, że frajdę sprawia Ci karmienie trolli na MPC to w porządku, życzę udanej zabawy. ;)

Za czasów gdy Daniel miał administratora to CrazyOne wszystko ładnie wraz z Orchideą ogarniali, potem forum bum zrobione zostało nowe. Na tym nowym forum zostali wybrani moderatorzy i oni wszystko ogarniali, nie rozumiem dalej jaki w tym miałaś wkład - może się pochwalisz?

Z zaproszenia nie skorzystam :

<16:58:23> Trying to connect to server on xxx

<16:58:25> You are banned permanently.

//Miyoshi Może kiedyś :)

Opublikowano

To kur** dawaj im warny, bany i się uspokoją a nie robisz niepotrzebny spam powinieneś za takie posty dostawać warny żeby Ci ta głupota minęła 

W ile wbije 132 poziom ?

To niech daje warny. Boże 5 minut zrobić nowe konto naprawde logika..

Opublikowano

Za czasów gdy Daniel miał administratora to CrazyOne wszystko ładnie wraz z Orchideą ogarniali, potem forum bum zrobione zostało nowe. Na tym nowym forum zostali wybrani moderatorzy i oni wszystko ogarniali, nie rozumiem dalej jaki w tym miałaś wkład - może się pochwalisz?

Z zaproszenia nie skorzystam :

<16:58:23> Trying to connect to server on xxx

<16:58:25> You are banned permanently.

Jeżeli mogę to Cię chętnie odbanuję, żeby sobie pogadać na TS-ie. ^^

//No niestety, nie mogę, a szkoda. ;) Z resztą chyba nie jeden TS jest, prawda? ;)

ts.mpcforum.pl? ^^

@kaszowy to jeżeli masz jeszcze jakiś problem do mnie to załatw to ze mną na TS-ie, wyżal się, ja Ci powiem co o tym myślę, a nie wypisuj niczym nie poparte brednie na MPC, bo to jest słabe. ;) W razie czego wiesz, gdzie szukać.

Opublikowano
Gotowi na Konkurs OX? o 18:40 zaczynamy runde dla 30 - 60lv. Ponadto zostały aktywowane już weekendowe raty serwerowe, 50%

expa i 50% dropu wiecej do soboty do godziny 23:59.

Zapraszamy wspolnej do gry :)

Opublikowano

Jeżeli mogę to Cię chętnie odbanuję, żeby sobie pogadać na TS-ie. ^^

//No niestety, nie mogę, a szkoda. ;) Z resztą chyba nie jeden TS jest, prawda? ;)

ts.mpcforum.pl? ^^

@"kaszowy" to jeżeli masz jeszcze jakiś problem do mnie to załatw to ze mną na TS-ie, wyżal się, ja Ci powiem co o tym myślę, a nie wypisuj niczym nie poparte brednie na MPC, bo to jest słabe. ;) W razie czego wiesz, gdzie szukać.

Jeżeli to są brednie co mówi kaszowy to ja wracam do wiary chrześcijańskiej nie opowiadaj takich bzdur Miyoshi Siedziałem na starym forum od 3 lutego i miałem te ponad 1.2k postów i na prawdę parę ładnych H przesiedzianych na forum gadałem nie raz z Orchidea CrazyOne i z Danielem i ogarniali oni forum że był cały czas porządek sam Pomagałem CrazyOne jak nie dawał sobie rady po wyrzuceniu przez azprime jednego z modów w zamykaniu tematów ogarniałem i dział zgłaszając stare tematy w 2h zgłosiłem około 150 tematów do zamknięcia i to nie są żadne głupoty co mówi kaszowy to ty chcesz zrobić z nas idiotów 

Opublikowano

Jeżeli to są brednie co mówi kaszowy to ja wracam do wiary chrześcijańskiej nie opowiadaj takich bzdur Miyoshi Siedziałem na starym forum od 3 lutego i miałem te ponad 1.2k postów i na prawdę parę ładnych H przesiedzianych na forum gadałem nie raz z Orchidea CrazyOne i z Danielem i ogarniali oni forum że był cały czas porządek sam Pomagałem CrazyOne jak nie dawał sobie rady po wyrzuceniu przez azprime jednego z modów w zamykaniu tematów ogarniałem i dział zgłaszając stare tematy w 2h zgłosiłem około 150 tematów do zamknięcia i to nie są żadne głupoty co mówi kaszowy to ty chcesz zrobić z nas idiotów 

Cieszę się, że miałeś 1.2k postów oraz, że pomagałeś zgłaszając tematy, ale czy ja gdziekolwiek mówię o starym forum? (:

Opublikowano

Probuje przypomniec haslo do konta, wysylam przypomnienie na maila, przychodzi mi klikam w link i zamiast przekierowuje mnie do ponownego wyslania wiadomosci na maila ...

Dlaczego?

Opublikowano

Probuje przypomniec haslo do konta, wysylam przypomnienie na maila, przychodzi mi klikam w link i zamiast przekierowuje mnie do ponownego wyslania wiadomosci na maila ...

Dlaczego?

Po tej czynnosci przyjdzie Ci na maila nowe haslo, sprawdz folder główny i spam.

Opublikowano

Po co wy się kłócicie z Miyoshi.. Ona i tak ciągle wie lepiej, udając wielką inteligentną boginię, gdzie tak naprawdę gubi się w własnym kłamstwie i tego nie widzi. 

2e30al1.jpg

Opublikowano
Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o godzinie 17:00 na Inwazje Bossow. Wiecej informacji w grze przed rozpoczęciem zabawy. Ponadto została aktywowana promocja w ItemShopie, tylko dziś doładowując swoje konto do 20:00 przez SMS otrzymacie aż 30% więcej SM!

Na zakonczenie weekendu mamy dla Was również paręnaście kodów za 3,69 pln do wykorzystania w ItemShopie, kto pierwszy, ten lepszy!

100a834c

e7cea5ae

939495df

8e88e637

bbf8ad77

6fb93b3e

6bd6e391

1f728708

f1e98541

2653babb

2fdbbd2f

f4775d1b

e18ab6bb

6995143c

Opublikowano

Graczy na serwerze jest o wiele mniej, ale dalej się gra bardzo przyjemnie :D

Teraz dla mnie nawet lepiej łatwo o wolne spoty, metki i bossy więc gra się teraz przyjemniej no a graczy do pvp nie brakuje w miastach.

Oto SS na dowód : 

Shinsoo

22055263504695540185.jpg

Jinno

52453794750437103681.jpg

21214783580332524336.jpg

Opublikowano

Ja bym nie dał rady tak jak azprimek :D

Życie w kłamstwach :D

Zaprawdę moje serce przepełnia radość na myśl, że takie osoby jak Ty bezinteresowanie poświęcają swój czas aby głęboko analizować mój żywot. Niechaj spokój ducha i opanowanie towarzyszą Tobie mój dzielny przyjacielu, czekam na artykuł na pudelku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...