Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, jprld... Nie chcecie - nie grajcie, proste!

Mi się serwer podoba, gra sporo osób. :)

Może zróbcie własny serwer, zobaczymy jak wam pójdzie. ;]

Bez_nazwy_1.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dej mi kase to pomyślę

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano
Wrzuciłem na strone aktualnego clienta gry, wraz z poprawioną grotą wygnańców oraz DMG nowych setów broni, zapraszam do pobierania.

Ale wiecie, ze licznik jest podkrecony o 2,5?  :)

Chyba serwery pomyliles, w wakacje juz nagrywalismy dla Was film "potwierdzajacy" wasze tezy. Poza tym, zawsze mozesz wejsc na serwer, zobaczyc ile osob gra, a pozniej ocenic obiektywnie, czy jest to prawdą, zamiast wypisywac glupoty.

Nie rozumiem waszej logiki, jak mozna twierdzisz, ze serwer pada, skoro gra na nim niespełna 2k osób. Zastanowcie sie troche nad tym, co piszecie  ;)

Nie gram zbyt długo ale pierwsze wrażenia:

-Miła atmosfera

-Mili gracze

-Mało cheaterów/botów

-Autorskie questy/itemki

Dodatkowo wygodną rzeczą jest aktualizator (Nie trzeba pobierać jakiś łatek, wrzucać ich do klienta - wystarczy odpalić aktualizator)

Polecam!

Dzieki za opinie  ;)

Hejterów nie wyplewisz, dobrze to podsumowałeś :)

Opublikowano

Z okazji dnia chłopaka, wszystkie założone dotychczas konta otrzymały po 100 SM do wydania w ItemShopie, na co je wykorzystacie?

Zapraszamy również do korzystania z rat serwerowych, 50% expa i dropu więcej do rana! Ponadto informujemy, że opcja przypomnienia hasła, a także PayPal na stronie działają już prawidłowo.

Życzymy udanego tygodnia z Ascarial.pl :)

dzięki kupie sobie za to stal +0

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Endymion odszedl to nie ma wam kto licznika podkrecac.Codziennie wchodze na gre i widze,ze z dnia na dzien liczba graczy sie kurczy.Jeszcze kilka dni temu gralo 1.4-1.5k osob a dzis o 21:00 bylo niespelna 1.2k

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Duzo walkow wyszlo :) Ostatnio chocby nawet mini-event dla garstki graczy czyli dziesiatki smokow zeslane w m1 ( a z nich drop perel, ksiag, trut, ulepek). Przez jakis czas stal tez npc dzieki ktoremu mozna bylo narobic od cholery odlamkow energii. Odszedl technik, Azprime nie ogarnia, server bardzo szybko zmierza ku upadkowi. Online do 1,5-2k max - o dziwo :D

No to nie był event tylko głupota byłego członka teamu, więc na to nikt raczej nie miał wpływu. 

Co zrobisz azprime tylko na kasę leci ja tak samo dostałem bana na IP na forum za to że powiedziałem prawdę a ty Miyoshi dałaś d**y hyncowi że dostałaś administratora na forum ?? 

Człowieku to tylko forum. I tak ja zajmowałam się nim od strony technicznej od dawna, a ciągłe przelogowywanie się na konto z dostępem do ACP było po prostu bez sensu. Serio, Wasza zawiść i ten wielki 'RZAL I BUL' naprawdę są już śmieszne.

Opublikowano

No to nie był event tylko głupota byłego członka teamu, więc na to nikt raczej nie miał wpływu. 

Jesteś tak pusty, czy tylko udajesz? Człowieku to tylko forum. I tak ja zajmowałam się nim od strony technicznej od dawna, a ciągłe przelogowywanie się na konto z dostępem do ACP było po prostu bez sensu. 

Takich bajek mi nie opowiadaj siedziałem na tym forum od dawna jak było jeszcze te stare a ciebie pierwszy raz zauważyłem kiedy 2-3 tyg temu

Opublikowano

Takich bajek mi nie opowiadaj siedziałem na tym forum od dawna jak było jeszcze te stare a ciebie pierwszy raz zauważyłem kiedy 2-3 tyg temu

Na starym forum nie miałam praw. No widzisz.. zauważyłeś mnie 2-3 tygodnie temu, a siedzę tu dłużej, więc. :> Nawet mnie nie znasz i nie wiesz dlaczego jest tak, a nie inaczej (chociaż nie, Ty sobie wkręcasz zacną historyjkę dla "logicznego" potwierdzenia Twoich domysłów), a zachowujesz się jak kolejny gimbus z bólem dupy.

Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, bo to i tak do niczego nie doprowadzi.

Opublikowano

Człowieku to tylko forum. I tak ja zajmowałam się nim od strony technicznej od dawna, a ciągłe przelogowywanie się na konto z dostępem do ACP było po prostu bez sensu. Serio, Wasza zawiść i ten wielki 'RZAL I BUL' naprawdę są już śmieszne.

Eh no tak, nastepnym razem specjalnie dla Ciebie dam cudzyslow, bo chyba tylko Ty nie zajarzylas przenosni w tym slowie, wybacz zatem. Glupota nie glupota - zalamal tym gospodarke servera i zszedl on na psy, a azprime ma wylane na wszystko co sie tu dzieje i nic nie robi, zeby sytuacje poprawic. Mieliscie 4k online, nie zadbaliscie o to, spadlo do 1k i bedzie spadac, elo!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

:huh:

Ludzie, forum zajmowałam się ja, Orchidea, od jakiegoś początku sierpnia, jak tylko dostałam moderatora, następnie TGM, GM, SGM, a w momencie, gdy dawne forum padło, robiłam je całe od nowa wraz z endymionem i jeszcze jedną osobą, której nie wymienię, bo nie wiem, czy sobie tego życzy, jednak na pewno nie była to Miyoshi. NIKT prócz Teamu nie miał dostępu do Panelu na forum, więc proszę Cię, nie mów takich bzdur. Nawet jeśli Azprime dał Ci hasło do swojego konta na forum, to tak czy siak, nic nie było z niego zmieniane. Moderatora dostałaś 27 września, natomiast o ile mi wiadomo dzień później Administratora forum, ale oczywiście, zajmowałaś się nim od dawna od strony technicznej..   :rolleyes:  Tym bardziej, że nawet panelu nie potrafisz ogarnąć i ciągle pytasz o jakieś pierdoły innych. PS. Podobno nie chcesz spin, a opowiadasz takie kłamstwa. Nie dziw się potem, że ktoś coś do Ciebie ma. 

@servera jak już mówiłam nie polecam, sami widzicie, co się na nim dzieje, nie bez powodu odeszłam z teamu.

I prawda wyszła na jaw :D i co Miyoshi mnie się w ch**a zrobić nie da .... A co do ciebie Enobaria dzięki że wyjawiłaś prawdę 

Opublikowano

:huh:

Ludzie, forum zajmowałam się ja, Orchidea, od jakiegoś początku sierpnia, jak tylko dostałam moderatora, następnie TGM, GM, SGM, a w momencie, gdy dawne forum padło, robiłam je całe od nowa wraz z Endymionem i jeszcze jedną osobą, której nie wymienię, bo nie wiem, czy sobie tego życzy, jednak na pewno nie była to Miyoshi. NIKT prócz Teamu nie miał dostępu do Panelu na forum, więc proszę Cię, nie mów takich bzdur. Nawet jeśli Azprime dał Ci hasło do swojego konta na forum, to tak czy siak, nic nie było z niego zmieniane. Moderatora dostałaś 27 września, natomiast o ile mi wiadomo dzień później Administratora forum, ale oczywiście, zajmowałaś się nim od dawna od strony technicznej..    :rolleyes:  Tym bardziej, że nawet panelu nie potrafisz ogarnąć i ciągle pytasz o jakieś pierdoły innych. PS. Podobno nie chcesz spin, a opowiadasz takie kłamstwa. Nie dziw się potem, że ktoś coś do Ciebie ma. 

@servera jak już mówiłam nie polecam, sami widzicie, co się na nim dzieje, nie bez powodu odeszłam z teamu.

Nie będę z Tobą na ten temat dyskutować, bo widzę, że i tak niewiele wiesz. Poza tym podobno miałaś się nie wpieprzać w sprawy serwera, a ciągle Ciebie pełno zarówno na forum, jak i na TS-ie Ascariala. I to nie ja rozgaduję głupoty, ale Ty i dobrze, że parę osób, z którymi miałaś styczność się przekonały, jak bardzo fałszywa jesteś.

Z resztą jak dla mnie to możecie sobie po mnie cisnąć, obrażać mnie i w ogóle, jeżeli ma to Wam w jakiś sposób podnieść morale. Jesteście tylko pixelami w tym pieprzonym internecie, którym się coś solidnie we łbach poprzestawiało skoro tak bardzo przeżywacie GRĘ.

P.S To Ty zaczęłaś spinę, nie ja. ;) I to nie ja odpieprzyłam jakieś krzywe akcje z forum i serwerem.

Opublikowano

Nie będę z Tobą na ten temat dyskutować, bo widzę, że i tak niewiele wiesz. Poza tym podobno miałaś się nie wpieprzać w sprawy serwera, a ciągle Ciebie pełno zarówno na forum, jak i na TS-ie Ascariala. I to nie ja rozgaduję głupoty, ale Ty i dobrze, że parę osób, z którymi miałaś styczność się przekonały, jak bardzo fałszywa jesteś.

P.S To Ty zaczęłaś spinę, nie ja. ;) I to nie ja odpieprzyłam jakieś krzywe akcje z forum i serwerem.

Dziewczyno, czy Ty czytasz to, co piszesz? Niewiele wiem? Zrobiłam calutkie to forum z chłopakami, gdy tylko wyszło kilka spraw na światło dzienne, Adrian dostał rangę Właściciel osobiście zrobioną przez Endymiona, która miała tylko i wyłącznie dostęp do panelu moderatora. I Ty twierdzisz, że pomagałaś na forum? Jak? Byłaś zwykłą użytkowniczką. NIC na nim nie zrobiłaś, przyszłaś na gotowe i pozmieniałaś kilka rzeczy. Nawet nie popoprawiałaś błędów po mnie, typu przeglądanie większości działów z gościa, które miały być ukryte - sama źle rozdałam w niektórych działach prawa. Powiedziałam, że Ascarial mnie już nie interesuje i nie mam zamiaru się mieszać w wasze sprawy, po tym, co odwalił Azprime, ale nie będę patrzeć obojętnie, jak krytykując mnie próbujesz wmówić takie kłamstwa innym. To jest żenujące. Co nazywasz rozgadywaniem głupot? Sama afiszowałaś się na fejsie z Adrianem, że tak wam dobrze razem we Wro, a teraz nazywasz to głupotami? Pomyśl co robisz, potem masz prawo mieć pretensje do innych, bo w tym wypadku, to wy sami sobie na to wszystko zapracowaliście. Nawiązując jeszcze do "krzywych akcji z forum i serverem" - mogłabyś mi przybliżyć to, co powiedziałaś innym, bo nie bardzo wiem, o co chodzi. Co do forum, w momencie gdy Adrian wywiązał się z "umowy" ja również to zrobiłam i oddałam mu pełne prawa Administratora, po czym oczywiście złapałam bana na ip. Natomiast co do servera, mam zbanowanego GMa, jak mam odwalać jakieś akcje? Myślenie nie boli, Pani Administrator. 

Kończę dyskusje tutaj, nie jest ona warta mojego czasu, a niestety na TS nic nie wyjaśnimy, bo gdy tylko pojawiam się na kanale, od razu milczysz. 

xdnXBJo.png

Opublikowano

Dziewczyno, czy Ty czytasz to, co piszesz? Niewiele wiem? Zrobiłam calutkie to forum z chłopakami, gdy tylko wyszło kilka spraw na światło dzienne, Adrian dostał rangę Właściciel osobiście zrobioną przez Endymiona, która miała tylko i wyłącznie dostęp do panelu moderatora. I Ty twierdzisz, że pomagałaś na forum? Jak? Byłaś zwykłą użytkowniczką. NIC na nim nie zrobiłaś, przyszłaś na gotowe i pozmieniałaś kilka rzeczy. Nawet nie popoprawiałaś błędów po mnie, typu przeglądanie większości działów z gościa, które miały być ukryte - sama źle rozdałam w niektórych działach prawa. Powiedziałam, że Ascarial mnie już nie interesuje i nie mam zamiaru się mieszać w wasze sprawy, po tym, co odwalił Azprime, ale nie będę patrzeć obojętnie, jak krytykując mnie próbujesz wmówić takie kłamstwa innym. To jest żenujące. Co nazywasz rozgadywaniem głupot? Sama afiszowałaś się na fejsie z Adrianem, że tak wam dobrze razem we Wro, a teraz nazywasz to głupotami? Pomyśl co robisz, potem masz prawo mieć pretensje do innych, bo w tym wypadku, to wy sami sobie na to wszystko zapracowaliście. Nawiązując jeszcze do "krzywych akcji z forum i serverem" - mogłabyś mi przybliżyć to, co powiedziałaś innym, bo nie bardzo wiem, o co chodzi. Co do forum, w momencie gdy Adrian wywiązał się z "umowy" ja również to zrobiłam i oddałam mu pełne prawa Administratora, po czym oczywiście złapałam bana na ip. Natomiast co do servera, mam zbanowanego GMa, jak mam odwalać jakieś akcje? Myślenie nie boli, Pani Administrator. 

Kończę dyskusje tutaj, nie jest ona warta mojego czasu, a niestety na TS nic nie wyjaśnimy, bo gdy tylko pojawiam się na kanale, od razu milczysz. 

A czy ja gdziekolwiek napisałam, że zrobiłam forum od nowa? Nie. Robiłam to, o co zostałam poproszona. Co do afiszowania się we Wro - dziewczyno, błagam.. oddziel pracę z serwerem od życia prywatnego, a to nie ma nic wspólnego z Ascarialem, a tym bardziej z Wami, Boże. Co do akcji z serwerem. Jakieś miliony smoków w M1, zbanowanie mojego konta na forum zaraz po tym, jak ktoś zbanował Ciebie, usunięcie wszystkich regulaminów bez słowa nawet. Tak się chyba nie robi.

A na TS zapraszam, ale jak chcesz dyskutować ze mną, a nie, kiedy wpada 30 osób na kanał. :>

Opublikowano

Ty idz nadal rucha sie z Azprimem we Wrocku i nadal liz dupe . Serwer dno Hinc ma juz wywalone na serwer 1k graczy ledwo sie robi skonczyla sie reklama serwer jak dla mnie upada  pociagnie max 2 miesiące :D

Opublikowano

We Wrocku ? Szkoda że nie wiem gdzie dokładnie, to by szybka nauczka była :D Nie no tak serio to serwera nie polecam za nic ZŁODZIEJE I TYLE W TEMACIE. Ktoś dobrze mówił dawno temu że Myioshi wyliże dupe Azprime i będzie :)

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Oj, bo się pogniewamy :) Ile razy mówiłem, że to nie temat na kłótnie? Chcecie walczyć to nie tutaj.

Kłónie fakt, ale w tych kłotniach jest również cala prawda o serwerze. Sam wchodzisz robisz spam nie piszac nic o serwerze.

Co do serwer to już upada i to w szybki tempie. Podkręcony licznik z 2.5x, do tego bugi i nie udolność administracji i ten event w m1 :) Nic tylko pogratulowac :)

Opublikowano

Widzę, że ktoś tu mi post usunął :/

Azprime wiesz jaka jest prawda i my to będziemy CI powtarzać :)

tak kwiatmix warnuuuj, dobrze.

może, może nie

Opublikowano

Oj, bo się pogniewamy :) Ile razy mówiłem, że to nie temat na kłótnie? Chcecie walczyć to nie tutaj.

To kur** dawaj im warny, bany i się uspokoją a nie robisz niepotrzebny spam powinieneś za takie posty dostawać warny żeby Ci ta głupota minęła 

W ile wbije 132 poziom ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...