Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy usuniięte jest doładowanie za pomocą przelewu? jeżeli tak to czemu?

Tak, opcja przelewu jest tymczasowo wyłączone ze względu na usługodawce. Póki co można korzystać z PayPal w trzech walutach, GBP, EURO oraz PLN, a takze z płatności SMS.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, opcja przelewu jest tymczasowo wyłączone ze względu na usługodawce. Póki co można korzystać z PayPal w trzech walutach, GBP, EURO oraz PLN, a takze z płatności SMS.

A będzie może niedługo włączona opcja przelewu?

Opublikowano

A będzie może niedługo włączona opcja przelewu?

Ciężko mi to ocenić, możemy wprowadzić zawszę opcje przelewu ręcznego, aczkolwiek trzeba byłoby na realizacje czekać do 48h, także nie jest to chyba najlepsze rozwiązanie. Mysle, ze sprawa w przeciągu 2 tygodni powinna zostać rozwiązana, aczkolwiek nie obiecuje. 

Opublikowano

Ciężko mi to ocenić, możemy wprowadzić zawszę opcje przelewu ręcznego, aczkolwiek trzeba byłoby na realizacje czekać do 48h, także nie jest to chyba najlepsze rozwiązanie. Mysle, ze sprawa w przeciągu 2 tygodni powinna zostać rozwiązana, aczkolwiek nie obiecuje. 

Bo te dwie opcje akurat mi za bardzo nie odpowiadają no ale coż, przetrzymam te 2 tygodnie około. Dzieki za odp :)

Opublikowano

Bo te dwie opcje akurat mi za bardzo nie odpowiadają no ale coż, przetrzymam te 2 tygodnie około. Dzieki za odp :)

Jak cos sie zmieni bedziemy informowac. Polecam się na przyszłość ;)

Opublikowano

@Azprime - ja mam do Ciebie pytanie, po co zmienialiście ulepszacze po takim czasie ? przecież to w ogóle sensu nie ma. I ten cały system biżuterii jest teraz strasznie beznadziejny. I mam taką radę jeżeli coś chcecie dodać to pierw zapytajcie o zdanie graczy, bo wy o grze macie strasznie słabą wiedzę. 

xD 

Opublikowano

@Azprime - ja mam do Ciebie pytanie, po co zmienialiście ulepszacze po takim czasie ? przecież to w ogóle sensu nie ma. I ten cały system biżuterii jest teraz strasznie beznadziejny. I mam taką radę jeżeli coś chcecie dodać to pierw zapytajcie o zdanie graczy, bo wy o grze macie strasznie słabą wiedzę. 

Jakis czas temu, jeszcze przed wakacjami zrobilismy ankiete dotyczącą nowej bizuterii na forum. Ponad 80 osob było za jej modernizacją w taki sposób, jaki to zrobilismy, natomiast 4 były przeciw. Wiadomo, nie każdemu się spodoba, ale póki co poza Tobą spotykałem się z samymi pozytywnymi opiniami na jej temat. Ulepszacze zostały dobrane w taki sposob, aby wprowadzić dodatkowy sposób zarobku na każdym z poziomów. Poza tym dropią one na każdym levelu, przykładowo, jeśli na 90lv pójdziesz dropąć Maskę Go-Pae masz 60% szans na jej drop, tak samo, jak nizsze levele. Poza tym, nie zostały zmienione tylko ulepszacze, ale i bonusy biżuterii, tak, aby nowe sety bizuterii i tarcz które wprowadziliśmy, mialy w miare sensowne bonusy  ;)

Opublikowano

Jakis czas temu, jeszcze przed wakacjami zrobilismy ankiete dotyczącą nowej bizuterii na forum. Ponad 80 osob było za jej modernizacją w taki sposób, jaki to zrobilismy, natomiast 4 były przeciw. Wiadomo, nie każdemu się spodoba, ale póki co poza Tobą spotykałem się z samymi pozytywnymi opiniami na jej temat. Ulepszacze zostały dobrane w taki sposob, aby wprowadzić dodatkowy sposób zarobku na każdym z poziomów. Poza tym dropią one na każdym levelu, przykładowo, jeśli na 90lv pójdziesz dropąć Maskę Go-Pae masz 60% szans na jej drop, tak samo, jak nizsze levele. Poza tym, nie zostały zmienione tylko ulepszacze, ale i bonusy biżuterii, tak, aby nowe sety bizuterii i tarcz które wprowadziliśmy, mialy w miare sensowne bonusy  ;)

84 głosy, 80 pozytywnych i 4 negatywne. A na serwerze podobno 4000 graczy, dobry wybór. xD xD xD

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

@Azprime

Rzygać się chce jak się ciebie czyta, widać że nie masz jaj, jesteś małym płaczliwym i grubym gówniarzem który każdy nie pasujący ci post zgłasza z płaczem do moderatorów mpc, jeśli bo brakuje ci tchórzu odwagi żeby merytorycznie odpowiedzieć na zarzuty takie jak rozdawanie itemków i navi na twoim serwerze to załóż sobie prywatnego bloga albo coś w rodzaju pamiętnika gnoja i wtedy możesz sobie tam rządzić na swoich  zasadach smarkaczu, a póki co spłyń z tematu bo obrzydzasz mnie samą swoją obecnością na tym forum.

sygnatura3k.png

Opublikowano

84 głosy, 80 pozytywnych i 4 negatywne. A na serwerze podobno 4000 graczy, dobry wybór. xD xD xD

Nie 4000, tylko 2000. Powiedz szczerze, ile razy byles u nas na forum? :)

@Azprime

Rzygać się chce jak się ciebie czyta, widać że nie masz jaj, jesteś małym płaczliwym i grubym gówniarzem który każdy nie pasujący ci post zgłasza z płaczem do moderatorów mpc, jeśli bo brakuje ci tchórzu odwagi żeby merytorycznie odpowiedzieć na zarzuty takie jak rozdawanie itemków i navi na twoim serwerze to załóż sobie prywatnego bloga albo coś w rodzaju pamiętnika gnoja i wtedy możesz sobie tam rządzić na swoich  zasadach smarkaczu, a póki co spłyń z tematu bo obrzydzasz mnie samą swoją obecnością na tym forum.

Ile mnie znasz, żeby mnie oceniać? Odezwał się dorosły, wysportowany intelektualista   :rolleyes:  Wracaj na przyrodę. Przerabialem to pare miesiecy temu z ZabQ, ta sama analogiczna sytuacja. Nie bede marnował swojego czasu dla bandy idiotów Twojego pokroju. Jeśli masz coś sensownego do napisania, poza obrażeniem mojej osoby, gdzie nie masz na mój temat najmniejszego pojęcia, zapraszam do dyskusji. Bez odbioru. 

Opublikowano

Mam zamiar u Was pograć. Mam pytanie, klasy są wyrównane? Chciałbym pograć daggerem ale obawiam się ze w pvm będzie słabo

x

Opublikowano

Mam zamiar u Was pograć. Mam pytanie, klasy są wyrównane? Chciałbym pograć daggerem ale obawiam się ze w pvm będzie słabo

Tak, są wyrównane :) Aczkolwiek wiadomo, że WP czy BM będzie miał drobną przewagę.

Opublikowano

A odnośnie pvm? Zrobię coś daggerem czy raczej rajdy są tak zrobione ze na konia i do przodu body/WP?

x

Opublikowano

A odnośnie pvm? Zrobię coś daggerem czy raczej rajdy są tak zrobione ze na konia i do przodu body/WP?

Daggerem da się wszystko zrobić, nie raz wychodzi lepiej niż bodym i  WP :)

Opublikowano

@Azprime

virtual szaleje. a w sumie to spierdalacie.

Opublikowano

loczek szaleje .

a w sumie to serwer pada.

Nie wątpie, ravia s2 i virtual tez pewnie padają, co?  :rolleyes:

ke1np9.jpg

07e0v4.jpgr9h354.jpg

Opublikowano

Wczoraj niezle dowody na yt panowie wrzucili bardzo obciazajace wasz serwer,ich tez przekupiliscie?

Obciazajace? Raczej banda dzieciakow, która poleciala z serwera z banami postanowiła się zemscic na nas, ale cos im nie wyszlo :)

Opublikowano

moge prosic kogon na pw okradli mnie

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Zapraszamy na TS.

karty dźwiękowej nie mam :/ look pw

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...