Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP! [HIT]

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gównianszej strony nigdy nie widziałem. Posiedziałem znowu godzinkę i od 4 dni 0 pkt za gry. Powinienem mieć teraz tysiaka a dupa zimna.

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona jest wypłacalna :)

Sam brałem fundsy do BFH po uzbieraniu prawowitej warotsci pkt. wybralem swoj a nagrodę, po 2 dniach przyszedł SMS, w którym była instrukcja oraz należyty kod.

Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam kupić słownik.

Czo źle napisałem?

Może źle zbudowałem zdanie, ale ile osób tak pisze (źle), jedyne co mnie razi to: " ,", " .".

Czyli chujowe używanie spacji :D

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Jak tak, to pokaż transakcję na kod PSF który otrzymałeś od tej strony, i niezamazuj 4 tych samych cyfr ;) jeśli kupiłeś rP

Po co by mial klamac WIELKI detektywie?-.-
Opublikowano

Już robię, jak dla mnie to aż tak wolno to nie idzie, 250 punktów wczoraj nabiłem.

Skoro kleas mówi że działa to ja robię ^-^

@700 post

928011413476457403957.png

Opublikowano

Przecież zbieranie tych 2k punktów to mordęga ... To przecież tak długo trwa, nie wiem jak Wam się może chcieć siedzieć na tym serwisie i odpowiadać na jakieś pytania ;x

Opublikowano

kajskas, mam włączone cały czas jak jestem na kompie. Co jakiś czas odpowiem na pytanie, zrobie ankiete czy coś.. i tak sie zbiera

Opublikowano

Mi się udało zdobyć 20000 tysięcy punktów.Za wymienienie punktów nie dostajecie RP, lecz kody PaySafeCard o wartości 20 zł.Ja zamiast Rp za te kody kupilem sobie gry na Steamie za około 200zł,więc bardzo mi się opłacało :)

uosv7x.jpg

Opublikowano

Również skorzystam ze strony :) LIKE
Jak coś to napiszę jak długo zbiera się te punkty itp.
Pozdrawiam :)

Wróciłem ;]

Opublikowano

A moze ktos powie jak SZYBKO zarobic te pkt ??

Codziennie dodawaj pytania, posty , ss, odpowiadaj na posty itd ... nic ciężkiego !

http://scr.hu/1ow8/2hys1 dobrym sposobem też jest wbiće tak z 4k pkt i je trzymać w tedy dostajemy co miesiąc po 3k pkt :!!!!!

Opublikowano

@up

To jest zbugowane. Mam 1706 pkt i komunikat: Twoja pozycja: 1000+, brakuje 21545 pkt. do pierwszego miejsca. zdobądź brakujące pkt.

A pierwsza osoba ma 21115... FUCK LOGIC !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...