Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP! [HIT]

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klikając wymień punkty dostajecie darmowego keyloggera, pozdrawiam naiwniaków ;)

Nie mając dowodów siedź cicho. Strona jest bardzo dobra i bezpieczna. Można zdobyć dużo darmowych itemów, a jeszcze są ludzie co narzekają :P

Opublikowano

Nie mając dowodów siedź cicho. Strona jest bardzo dobra i bezpieczna. Można zdobyć dużo darmowych itemów, a jeszcze są ludzie co narzekają :P

Jesteś jasnowidzem?

Soraka na żywo? o.O

Testowałem tę stronę ;>

Nie mając pojęcia o keyloggach siedź cicho :)

ibfr.jpg

Opublikowano

wujo10. Klikając wymień punkty dostajesz smsem kod PSC . Ty siedź cicho bo nic nie wiesz.

Wiem o tym geniuszu.

Klikasz wymień pkt i w tym samym momencie instaluje Ci się szpieg :)

antywirus nie wykryje ci keyloggera kotku, nie w tych czasach :*

ibfr.jpg

Opublikowano

Wiem o tym geniuszu.

Klikasz wymień pkt i w tym samym momencie instaluje Ci się szpieg :)

antywirus nie wykryje ci keyloggera kotku, nie w tych czasach :*

Znam się na keylogerach jak i na skryptach js/php/jquery/ajax, bo jestem po części programistą.

Zresztą co z ciebie jest za geniusz? Jakby był keylogger to po jakiego drąga instalował by się podczas naciśnięcia "Wymień PKT", a nie np. przy rejestracji, albo wejściu na stronę, powiesz mi?

Btw kod można otrzymać z komórki, albo z linuxa to keylogger i tak nic nie zrobi ^^

Opublikowano

Super, jak ja dodałem temat z tą stroną miesiac temu, to dostałem bana na miesiac :) Dziękuje MPC :)

Ta strona działa, jest sprawdzona. Sam Nervarien (challanger z west), Mazzir (d1) oraz mnóstwo FP na facebook to udostepniają. Ja to robie odkad ta strona powstała, juz 3 kody mialem (zdobyłem je sam) i wszystko działa jak nalezy. Oto mój poradnik, opisany słownie, sprawdzony, krok po kroku co trzeba zrobic.

http://www.youtube.com/watch?v=uuEYopSrs2Q

Najlepiej jest dodawać screeny z gry League Of Legends (rozgrywki) i dodawać je na strone (limit 5 dziennie) i mamy dziennie 25pkt. Pytania i odpowiedzi mozna zadawac, ale ja na 7000 zdobytych pkt mam 20 tylko z odpowiedzi... Akcje sponsorów również nie bardzo działają, tam jedynie SPONSOR PAY, za darmo i instalujemy skype, photoscape i zawsze wpadną jakieś pkt, dodatkowo w MATOMY mozemy dać VIDEO i obejrzec jakis minutowy filmik na youtube, ale to tylko 1 pkt. Można również pisać do znajomych na FB aby z waszego reflinka zalogowali sie przez facebook i już macie 25 pkt :)

Dodatkowo, jesli nie macie na stronie ZREALIZUJ PKT W GRACH trzeba napisac na ich support:

http://dogry.pl/kontakt

LUDZIE KTÓRZY SĄ PIERWSI W RANKINGU TO LUDZIE KTÓRZY MAJĄ SWOJE FANPAGE NA FACEBOOK PO 20K LUDZI I WYSYLAJA SWOJE REFY, TAKZE NIE PATRZCIE NA NICH :)

OTO DOWOD ZE STRONA DZIAŁA:

1391831_527363010687505_804634598_n.jpg

1377531174-U173186.png

Opublikowano

i co pewnie dalej nikt nie wierzy, ref

Ten kto wierzy ten ma, a kto nie to nie :). Nie będę się nikogo prosił aby zdobył sobie za darmo RP lub coś innego .

Opublikowano

Nie polecam ,zeby uzbierać tyle punktów co jest minimalna nagorda (rp) to trzeba siedzieć w tym

3 miesiące a nie wiadomo kiedy serwis upadnie bo kiedyś napewno.

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Nie polecam ,zeby uzbierać tyle punktów co jest minimalna nagorda (rp) to trzeba siedzieć w tym

3 miesiące a nie wiadomo kiedy serwis upadnie bo kiedyś napewno.

hahahahahhahahahahahahahahhahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ta admini nie ogarniają... Dodałem 60 odpowiedzi i za ani jedną nie przyszedł punkt a każda była bardzo dokładna itp za którą powinienem dostać ptk....

Opublikowano

Ma ktoś potwierdzenie, że jest wypłacalne, a nie zwykły scam?

Mi wypłacili lecz nabijane było również przez poleconych.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...