Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP! [HIT]

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do właściciela topicu :

Czy miałeś przypadek, że zamiast dostać jeden kod za 1999pkt to dostałeś dwa? Support opierdzielał się 2 tygodnie z dodaniem mi pkt  około ~700pkt i teraz mi dał. Teraz mi przysłali 2 kody :O  Oczywiście oba działają. To jakaś rekomensata? Boje się do nich napisać bo mi zabiorą czy coś xDD.

@PS Polecam stronkę. Gdyby nie te opóźnienie to powiedziałbym, że to żyła złota do robienia RP'ków za free praktycznie. Przykładowo ja teraz mam anginę to mogę nakurwiac refy grając w te samoloty itp xD. Jedno konto 2000pkt to kwestia 2 dni max jak masz pobrane już gry.

Dostałeś 2 kod-y ponieważ nie ma PaySafeCardów za 20 zł w Polsce nie ma . Dla tego dali ci 2 kody po 10 zł. 880 RP= 20zł.

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostałeś 2 kod-y ponieważ nie ma PaySafeCardów za 20 zł w Polsce nie ma . Dla tego dali ci 2 kody po 10 zł. 880 RP= 20zł.

są kody psf za 20zł w sklepach

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Źle mnie zrozumiałeś :)  To jest moje już drugie konto w dogry.pl. Wcześniej dostałem jeden kod za 20 zł za 1999pkt. Teraz dostałem 2 kody po 20zł czyli razem 40 zł za 1999pkt. Wziąłem telefon od mamy bo trzeba powiązać z kontem numer i sam się zdziwiłem, że coś za długi kod, a to dlatego, że dali mi jeden kod i po przecinku drugi.

Czyli jestem do przodu xD

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...