Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP! [HIT]

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko fajnie pięknie, ale mam jedno pytanie.

Jak na początku dosyć szybko wbijać te punkty? Macie jakieś sposoby?

Pobierasz gry i wykonujesz to co wymagane. Przykładowo pobierasz WoTa i robisz w nim tutoriala po czym dostajesz 200pkt. Ja z samych gier zarobiłem hmm z 1800 pkt, a reszta to reklamy ale to rzadko się dostawało. Z reklam może 150 pkt wyciągnąłem..

PS Są też gry, których pobierać nie musisz i to są takie przeglądarkowe. Wbijasz tam np 3 lvl i dostajesz pkt.

Tutaj dowodzik, że pkt się dostaje. Miałem problemy jedynie z dostaniem punktów za Age of Wulin ale napisałem do supportu i wyjaśniłem ;>

bn4yl1.jpg

Opublikowano

Dla mnie zbyt męczące :p

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Darmowe RP nigdy nie będzie i nie było ludzie porostu nabijają sobie wyświetlenia na filmikach/ stronach by je potem sprzedać lub rozkręcić kanał.

Opublikowano

Darmowe RP nigdy nie będzie i nie było ludzie porostu nabijają sobie wyświetlenia na filmikach/ stronach by je potem sprzedać lub rozkręcić kanał.

Nie rozumiem co znaczy ''Darmowe RP nigdy nie będzie''  mozesz mi to wytłumaczyć ?

Opublikowano

Jesteś debilem czy tylko udajesz? Dogry.pl to jest wypłacalny portal, a że jesteś tak ograniczony i ktoś musi Ci napluć na pysk byś zrozumiał, że pada deszcz to przykro mi bardzo.

Polecam ten portal i dodam, że właśnie jadę na drugim koncie i już mam 1150 pkt i aktualnie czekam na 500(War Thunder) i 200 (WoT) także niedługo doładowanko następne :)

Opublikowano

Słyszałem że dość łatwo można zdobyć punkty wykonując zadania z poszczególnych gier, jednak ja nigdzie takowych nie mogę znaleźć. Jakieś podpowiedzi, ktoś miał podobnie? Tak jakby po prostu nie było zakładki z zadaniami z gier i przy poszczególnych grach też niczego nie ma :(

Opublikowano

Elegancko te punkty idą. 2k zbierzesz szybko jeżeli zagrasz we wszystkie gry. Rejestrując sie z refflinka masz dodatkowe pkt. na start. Polecam tę stronkę

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dogry ostatnio leci w ujja.

Czekam 2 tydzień na 500 pkt (WarThunder), 200 pkt ( WoT) oraz 60pkt za Naruto. Pisałem do nich, dałem SS'y i nie odpisali.

Opublikowano

Dogry ostatnio leci w ujja.

Czekam 2 tydzień na 500 pkt (WarThunder), 200 pkt ( WoT) oraz 60pkt za Naruto. Pisałem do nich, dałem SS'y i nie odpisali.

Że tak powiem trochę w tym siedzę i ogarniam tą stronę. Zapewne nie zarejestrowałeś się z reflinka. Wchodzisz na stronę gry np.

http://dogry.pl/world-of-tanks

i klikasz zagraj. Rejestrujesz się, następnie wchodzisz do gry i robisz misję. W przypadku WoT'a robisz szkolenie. Wszystko działa normalnie i tak jak należy ;)

Ile zajmuje uzbieranie tak na psc za 20 zł ?

Mi do tygodnia.

Opublikowano

Pytanie do właściciela topicu :

Czy miałeś przypadek, że zamiast dostać jeden kod za 1999pkt to dostałeś dwa? Support opierdzielał się 2 tygodnie z dodaniem mi pkt  około ~700pkt i teraz mi dał. Teraz mi przysłali 2 kody :O  Oczywiście oba działają. To jakaś rekomensata? Boje się do nich napisać bo mi zabiorą czy coś xDD.

@PS Polecam stronkę. Gdyby nie te opóźnienie to powiedziałbym, że to żyła złota do robienia RP'ków za free praktycznie. Przykładowo ja teraz mam anginę to mogę nakurwiac refy grając w te samoloty itp xD. Jedno konto 2000pkt to kwestia 2 dni max jak masz pobrane już gry.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...