Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP! [HIT]

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozecie tez grac w gre przegladarkowa w moim podpisie, na dluzsza mete da rade wyciagnac duzo wiecej niz z tej stronki

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Mozecie tez grac w gre przegladarkowa w moim podpisie, na dluzsza mete da rade wyciagnac duzo wiecej niz z tej stronki

Hmm jak by nie działało to by już ten temat dawno w koszu był . Logika .

Opublikowano

Działać działa, ale:
Za zadania w grac nie dostaje się pkt.
Punkty za odpowiedzi i pytania idą jak krew z nosa.
wbić 2k pkt na surveyach po 40pkt gdzie co 10 działa - nope.

dawać kasę na smsy na platne surveye - nie warto.

Jak ktos jest zdesperowany niech sie bawi.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Ja wbiłem 2k pkt w dwa dni generalnie, ostatnio posiedziałem i dziś wszedłem :) I 840 RP do LoLa już jest :] Sposób działa... Myślę o napisaniu TuTa jak wbić te pkt tak szybko :)

Opublikowano

Ma ktoś potwierdzenie, że jest wypłacalne, a nie zwykły scam?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Wiekszość punktów nie przyznają za pytania bo takowe byly..

Zanim uzbieramy punkty to wiecej wydamy na prad za spedzony czas tam niz bysmy sobie kupili rp za kase :)

Opublikowano

Bez wstępnego potwierdzenia do 24 godzin, temat zostanie zamknięty, ponieważ zbyt dużo osób pyta się czy to działa, czy też nie. Zauważcie także, że zaczyna się tutaj SPAM na temat działalności tej strony. Napisałem także autorowi tego tematu na PW, lecz nie odpowiada.

8372383248.png
Opublikowano

To jest ściema.

Pewnie z firmy zakładają konta i że niby opłacalne. Tak akcje sponsorbay TAK, ale np punkty za gry już nie.

można dać do kosza scammerów

Opublikowano

Ja za same gry i logowanie się uzbierałem już 1852 pkt jak dobiję 2 k to napiszę czy dostałem rp. (za ost gry powinienem dostać 140 pkt więc już tylko 10 )

Opublikowano

Wstawiłem dowody otrzymania 3 kodów psc o wartości 20zł każdy. Punkty dostaje za gry bez problemu, tak samo za sponsorpay i supersonic. Nie wiem czemu wszyscy piszą, że jest to scam. Jak dobije znowu 2k (na razie 1.2k) to wstawię znowu dowody.

Złe opinie piszę osoby, które są po prostu za głupie na tą stronę... punkty dochodzą jeśli umie się dobrze czytać.

@edit

DoGRY organizuje różne promocje w stylu za darmo PSC za 20zł. Otrzymałem już dwa PSC za 20zł za free + nabiłem 3 psc i teraz mam 1.3k pkt na koncie. Wszystko jest bardzo opłacalne strona jak dla mnie coraz lepsza :P

Opublikowano

był już taki sam temat, ale wylądował w koszu o_0 działa, sprawdzałem. tylko do 2k, potem juz sie nie oplaca. większość pytań/odpowiedzi odrzucają/nie akceptują, teraz jest chyba dużo mniej gier. tak czy siak - wypłacalne, a czy opłacalne - kwestia względna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...