Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerunisMT2.pl [Dedyk] [Easy] Taka Rozrywka Tylko U Nas !

Drakix

Wybór co do serwa?  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybór co do serwa?

• Teraz bet? 2/3 dni na ogarni?cie bugów b??dów z klientem i na nowo nast?pnie start.
      39
    • Niech jest jak teraz.
      52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlasnie miałem tutaj pisać ze mam problem z clientem jakaś ramka mi wyskoczyła. Ale widocznie pomogło.Usunołem Clienta i wypakowałem od nowa i działa ;)

erfgreg.png

Opublikowano

Ale jest jeszcze taki mały problem..założyłem postać i chciałem sb przenieść pierścień teleportacji i księgę konia w prawy górny róg. Przeniosłem a to zamieniło mi się w kupon 100Sm i jajko wielkanocne ^ ^ :D

erfgreg.png

Opublikowano

Ale jest jeszcze taki mały problem..założyłem postać i chciałem sb przenieść pierścień teleportacji i księgę konia w prawy górny róg. Przeniosłem a to zamieniło mi się w kupon 100Sm i jajko wielkanocne ^ ^ :D

Ja bym nie narzekal, a się cieszył.

Tak na prawdę, to nie wiem czy to możliwe :D

Zgłoś się na TS do administracji. ;]

Opublikowano

znowu Off , udało mi sie wbic na serwer jak przekładałem w ekwipunku księge konia to sie zamieniła w siano ! o.O to samo pierścien teleportacij zamienił sie w jakiś zwój i wywaliło serwer :( teraz znowu mam ten problem że klijenta nie moge odpalić , klijent tylko jednorazowy za każdym razem musze od nowa wypakowywać plik exe żeby wejść

Opublikowano

czytajcie posty wyzej OMG !!!!!!!

robia restarty 2-3 bo naprawiaja NPC !!!!!!!

mi wszystko dziala normalnie wiec zaden tam jednorazowy client jprd...

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Wyjaśni mi ktoś dlaczego mam na koncie wojownika bez nazwy, z lvlem 0, którego nie mogę usunąć, ani na niego wejść?

@edit

Dodatkowo wcześniej napisane jest, że na forum znajduje się poradnik jak naprawić problem ze ????? wyskakującymi na kliencie, fajnie, gdyby to forum działało to bym tam wszedł.

Opublikowano

Gdy tylko wejdę na serwer od razu zacina mi się gra, ekran drży. Nie mogę nic zrobić. Ctrl Alt Delete,żeby zamknąć grę...

@Edit/ Wejście na forum jest nie możliwe w celu rozwiązania problemu.

Opublikowano

PROBLEM Z KLIENTEM, JEST NA FORUM ZROBIONY PORADNIK JAK TO ZROBIĆ !

tylko ze kurwa FORUM DEBILU nie dziala

Opublikowano

Nie grajcie tu, szkoda Waszego czasu i nerwów. Administracja sobie robi wałki z każdego.

W dodatku na stronie liczba on-line graczy wynosi 550, a stworzonych postaci jest niecałe 300. Pozdrawiam.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

*Zmienić ceny zwojów cofania berserka i silnego z 500kk do 100k

* Zmniejszyć DMG Mobów w AV2

* Zwiększyć Expa

* Obniżyć cene dłoni krytyka czy jakos tak sie to nazywa z 5kk do 100k

* Dodać do pierścienia teleportacji " Magazyn " żeby na latać do m1

*Dodać jakieś podstawowe fryzury do jakiegoś NPC.

*Dodać jakąś choinke albo coś że oddajemy na nią 10 skarpet i dostajemy losową nagrodę.

* Można troche zwiększyć drop yang bo na 74 lv mam 32 kk .. :P

* Nie wiem jak wy ale ja nie moge usuwać postaci a podaje dobry kod usuwania ( Chodzi o tego wojownika )

* o teraz do gry wejść wgl nie moge bo ????????? Wywala

Ps. co to za wojownik bez nazwy ? jest on jak sie zaloguje .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...