Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS[Dedyk][Medium]

AltroS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się grać ? .. już na marne sciągalem 3 servery metin po czym dowiedzialem się że poszły się .. 3 dni poźniej.

Chciałem tu zagrać bo usłyszałem małysz GA może zacznie od początku i odsunie się od komentarzy z chujmorki no ale cuż czarne komentarze na temat servera są :/

Poczekam tydzien i zaczne grać może mniej :)

@ EDIT

jeszcze jedno ważne dla mnie pytanie

Server pod IS ? Fryzy,Stroje,Pety,Lizaczki ?

Bo w moich czasach jak sie zaczynało to lizaczek ci dropał z wodza orków bało bało było za darmo a stroje to drop z skrzyni od bossów :)

I server stał przez 2 lata póki nie DDOS. Takie servery przestały niestety istnieć.

14 lat  

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wydaje się cełkiem ok, nie biorąc pod uwage tego, że na poczaku jestes biedny jak mysz koscielna, a pozniej srasz kasą, ale mniejsza.

Zostałem tu okradziony, podobnie jak ok 40 innych osób w nieznany sposób, nagle znikneło nam z kont całe eq, i wszystko co tylko dało się wynieść. Chodzą słuchy, że zrobił to któryś z gm-ów, ale mniejsza. W pierwszej chwili, admin sprawiał wrażenie jakby chciał mi pomóc (Gelicaso), znalazł jeden mój item na jakimśtam koncie, ale fizycznie go tam nie było, niby odrazu wszedł na konto goscia, po czym okazało się, że podczas tych 3s, po których wywala, gdy ktos inny sie zaloguje, on przelozyl to na inne konto. W koncu nic nie odzyskałem.

Zgłaszam sprawe na policje, to co tam miałem było warte o wiele więcej, niż wydałem, znikneło mi +- 2kkk, dla mnie miały one wartość 500zł, i dokładnie tak powiem w poniedziałek na komendzie policji, i mam nadzieje, że sprawa się wyjaśni. Szkoda tylko, że admini tak sobie olewają graczy.

Na dodatek itemy z is nie dochodzą na konto, kupiłem renifera oraz dynie na woja i nic z tego nie otrzymałem, ale to już mniejsza, bo ten, kto wbił mi się na konto, zużył całe sm jakie miałem, więc tak czy inaczej nie mam już nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...