Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS[Dedyk][Medium]

AltroS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden ma szczescie drugi niem. Niektorzy graja bez is i chca sami osiagnac wszystko . Wg mnie to nie jest wyrownane typek 30/40lvl w v2 z maska z is bierze spota . Ja na 48 lvl biore 2/3grupki ..

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden ma szczescie drugi niem. Niektorzy graja bez is i chca sami osiagnac wszystko . Wg mnie to nie jest wyrownane typek 30/40lvl w v2 z maska z is bierze spota . Ja na 48 lvl biore 2/3grupki ..

Wiec nie placz tylko rob lepsze skille i eq proste?

Serwer polecam calkiem fajnie sie gra.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Wiec nie placz tylko rob lepsze skille i eq proste?

Serwer polecam calkiem fajnie sie gra.

Raczej chodzi o to, ze przecietny gracz musi robic pro perfekt eq i buffa zeby wziac spot w v2 a ISowcom wystarczy srednie i bez buffa na ISie moga brac full spoty.

Niestety ale az do czasu mniej wiecej 100 lvla IS daje tak gigantyczna przewage, ze to szok.

zhda.png

Opublikowano

Raczej chodzi o to, ze przecietny gracz musi robic pro perfekt eq i buffa zeby wziac spot w v2 a ISowcom wystarczy srednie i bez buffa na ISie moga brac full spoty.

Niestety ale az do czasu mniej wiecej 100 lvla IS daje tak gigantyczna przewage, ze to szok.

Moze i faktycznie w sumie nie sprawdzalem dokladnie co jest w is.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

z wróżki dropią kd+4 i 1 metal, a za grosze są metale w IS i kd+5, również za grosze... przykładowo przelew 20 zł = 100 sm, to za 5 sm kd+5, a 8 sm metal. Serwer ogólnie w miare, ale IS i Małysz niszczy ten serwer ;)

Opublikowano

IS nie niszczy serwera poprostu jest i tyle tak jak na PL'u masz zmianki i dodania bonusow praktycznie nie do zdobycia w grze a w IS sa bardzo drogie ludzie jakos grali/graja i nie mieli z tym problemu, na MPCforumie w IS'ie mozesz wiele rzeczy kupic ale kazda lamaga z latwoscia zdobedzie to samo grze wiec kurwa nie widze zadnego problemu, gra tu duzo ludzi wiekszosc ktora odchodzi z serwera hejtuje bo zjaralo mu ebo albo sokola na +9 xD

sygna1.png

Opublikowano

Co?! ja w dwie godziny 50 wbijam.. metkow full...

Daj SSz ze w 2 h :) Metkow mało, Ty chyba sobie serwery pomyliles :)

xxx

Opublikowano

Is jest ok niech zostanie tylko ludzie z is maja przewage gigantyczna. Wiadomo musi byc ta przewaga ale nie az taka ze ja z bufem na 48 biore 6szponow a 30lvl bez buffa z sama dynia rozwali spota !

Opublikowano

IS nie niszczy serwera poprostu jest i tyle tak jak na PL'u masz zmianki i dodania bonusow praktycznie nie do zdobycia w grze a w IS sa bardzo drogie ludzie jakos grali/graja i nie mieli z tym problemu, na MPCforumie w IS'ie mozesz wiele rzeczy kupic ale kazda lamaga z latwoscia zdobedzie to samo grze wiec kurwa nie widze zadnego problemu, gra tu duzo ludzi wiekszosc ktora odchodzi z serwera hejtuje bo zjaralo mu ebo albo sokola na +9 xD

Kostiumy i fryzury z bonami z kosmosu(jak na serwer hard i nie oszukuj Isamu malysz lizodupie) only IS albo koncowe bossy na wysoookim lvl z wymaganym pro eq wiec widzisz, ze na lvlach do okolo 100 IS daje w cholere wiecej.

zhda.png

Opublikowano

Witam,

Chciałbym was wszystkich powiadomić, że jak macie ochotę coś kupić w IS to się zastanówcie... Kupiłem na 1 przedmiot w IS - Maskę dyni wojownika za 20SM :) SM zabrało, maski nie dostałem.. Kupiłem później lizaka, kd defa +5 i dostałem :) Niestety taki pech, że tej maski nie dostałem, i zapewne nie dostane... Wysłałem dnia 30/11/2013 zgłoszenie do supportu( Bo wtedy to się działo ) z wiadomością o tym zajściu.. Jakie moje zdziwienie było, że teraz po 5 dniach !!! NAGLE MI ZAMKNĘLI BEZ ODPOWIEDZI ZGŁOSZENIE !! na odpowiedź mają niby 72h, oczywiście tak nie jest... czeka się po ponad 5 dni, zamykają zgłoszenie i nie odpowiadają... No,no po prostu gratuluje Małyszu :) Rób tak dalej, mam ochotę cię wyzwać od "szmat" itd.. ale tego nie zrobię :) Pozdro.

PS. Chciałbym dodać, że na forum gdy pisze o tym, to mój temat ląduje w KOSZU !!

Znam 2 gości w grze, którzy mieli to samo :) Z tym samym przedmiotem, zapewne jest nas więcej.. :)

Opublikowano

Chcę powiedzieć tyle że dzisiaj o 24 będzie malutka przerwa ponieważ zmieniamy drop z bossów na troszeczkę lepszy no i może podkręcimy drop egzo :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Serwer zajebisty bez No lifienia wydałem jedynie 20 zł na is i mam 70 lvl stal, bojowy, ebo i sokoła +9 i reszte eq tez nie złą Aura m10 dzis bedzie + G i mam fryza, wierzchowca lizaka i ppk wiec ludzie którzy płaczą to chyba jacyś nieudacznicy są ;p Is faktycznie przepchany wszystkim przepy, ulepki, peły, metale, wierzchowce, pety itp widać, że małysz lepszy od fubu nie jest też leci na fajs (na balmorze jest is 4x mniejszy) ale wszystkim można handlować i większość rzeczy dropi więc powoli da się to zdobyć bez is.

Mam jeszcze pytanie czy pety da się zdobyć jakoś w grze prócz IS i kiedy będzie ten strój mikołaja w is co miał być dziś dodany??

Opublikowano

no widzisz, inaczej byś gadał gdybyś tych 20zł na is nie wydał

IS nie niszczy serwera poprostu jest i tyle tak jak na PL'u masz zmianki i dodania bonusow praktycznie nie do zdobycia w grze a w IS sa bardzo drogie ludzie jakos grali/graja i nie mieli z tym problemu,

global a priv to chyba różnica, a poza tym te dodania i zmianki na globalu jakoś dużo w grze ci nie pomagają, no może tylko jak nowy serw staruje albo jak wydajesz pare tysięcy, a nie tak jak tu 20zł.

Opublikowano

Chcę powiedzieć tyle że dzisiaj o 24 będzie malutka przerwa ponieważ zmieniamy drop z bossów na troszeczkę lepszy no i może podkręcimy drop egzo :)

Witam,

Chciałbym was wszystkich powiadomić, że jak macie ochotę coś kupić w IS to się zastanówcie... Kupiłem na 1 przedmiot w IS - Maskę dyni wojownika za 20SM :) SM zabrało, maski nie dostałem.. Kupiłem później lizaka, kd defa +5 i dostałem :) Niestety taki pech, że tej maski nie dostałem, i zapewne nie dostane... Wysłałem dnia 30/11/2013 zgłoszenie do supportu( Bo wtedy to się działo ) z wiadomością o tym zajściu.. Jakie moje zdziwienie było, że teraz po 5 dniach !!! NAGLE MI ZAMKNĘLI BEZ ODPOWIEDZI ZGŁOSZENIE !! na odpowiedź mają niby 72h, oczywiście tak nie jest... czeka się po ponad 5 dni, zamykają zgłoszenie i nie odpowiadają... No,no po prostu gratuluje Małyszu :) Rób tak dalej, mam ochotę cię wyzwać od "szmat" itd.. ale tego nie zrobię :) Pozdro.

PS. Chciałbym dodać, że na forum gdy pisze o tym, to mój temat ląduje w KOSZU !!

Znam 2 gości w grze, którzy mieli to samo :) Z tym samym przedmiotem, zapewne jest nas więcej.. :)

Opublikowano

Witam,

Ponieważ piszesz głupoty, oraz zobacz mój filmik z rozwiązywaniem problemów is.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Nie którzy z Was piszą takie głupoty , że aż głowa boli .

Serwer zarąbisty gra tam z 1,5 k + tak na oko . Wystarczy wejść do jinno ch1 i zobaczyc sklepy .

Gra się bardzo przyjemnie .

czekałam na start Etern*** ale coś nie wypalił i bardzo mało graczy , więc jak najbardziej POLECAM ten serwer :)

Event z Mikołajami udany :)))

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...