Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS[Dedyk][Medium]

AltroS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to się mówi.. "Mój sukces twoją porażką"..

Małysz.. NIE SPIERDOL TEGO!!!

PZDR :D

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz malo sklepikow bo wszyscy expia jak to na poczatek przystalo, tylko juz ceny zawyzaja idioci:x (aure za 15kk chca sprzedac... Juz wole sobie samemu dropnac:x)

Opublikowano

Zawitam na chwilę. Póki co (prócz nervila) nie widzę żadnych privów z przyszłością (Ze względiu na Administrację). Tutaj jak będziemy zobaczymy...

Mimo wszystko powodzenia ;d;d

@AW Czy postacie są wyrównane (Chodzi mi tu głównie smok/healer/BM

­graphic.png

Opublikowano

No małysz, zrobiłeś isamu w jajo z tym serwerem. Nie wmówisz mi, że serwer z takim expem, dropem i 55ku do G jest mediumem. To jest HARD z elemencikami mediuma. Zresztą co się dziwić - ty, isamu i fubu jesteście siebie warci - święta trójca kłamliwych chłopaczków. Enjoy

Najmądrzejszy chłopak z całego półświatka gry Metin ! ;]

@@AW serwer padnie po tygodniu?

­graphic.png

Opublikowano

Najmądrzejszy chłopak z całego półświatka gry Metin ! ;]

@@AW serwer padnie po tygodniu?

Nie i nie rozumiem skąd to pytanie. Pozdrawiam

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Po co reklamujecie botem po innych serwerach ? :D

chłopie przy naszej reklamie myślisz że chciało by nam się reklamowć serwer na jakiś innych serwerach? ale pozdro dla osoby która to robi.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Wszystko okej, tylko proponuję zwiększyć reksp metinów, bo gra strasznie sporo osób i praktycznie cały czas zajęte i ciężko znaleźć a jak nawet się znajdzie to zawsze ktoś ksuje, i dziwnym trafem za każdym razem osobie ksującej poleci KU etc.

xD 

Opublikowano

Przydałby się jakiś nwm.. zakaz wstępu np. do obcego m2, wtedy nie dość że blue by w chunjo nie ksuli to by były wyrównane ilości graczy w królestwach, coś takiego.. ; D taki pomysł, nie wiem.. może źle robie rzucając pomysłami, ale lepiej tak niż ciągle krytykować i narzekać,

PZDR

@Ed. Przy okazji.. Rękawiury 2h trybią na zwoje rady itd? xD

Opublikowano

Zagram bo coś na helium2 administracja wylała się na questa nie działającego a ja nie lubie bez questów grać. Serwer z tego co widze ogarnięty :D

Opublikowano

Ile tutaj osób jest online średnio ? kurwa licznik by sie przydał

1000 - 1500 wiekszosc expi / inni dropia / + zobacz ile sklepikow w m1 na ch1 ;)

Zagram bo coś na helium2 administracja wylała się na questa nie działającego a ja nie lubie bez questów grać. Serwer z tego co widze ogarnięty :D

Serwer Ogarniety Zapraszam ;)

Wszystko okej, tylko proponuję zwiększyć reksp metinów, bo gra strasznie sporo osób i praktycznie cały czas zajęte i ciężko znaleźć a jak nawet się znajdzie to zawsze ktoś ksuje, i dziwnym trafem za każdym razem osobie ksującej poleci KU etc.

No to by sie akurat przydalo wczoraj na 1 godzine zbilem 4 metki chyba tylko ;)

Opublikowano

Jak dlamnie ten serwer jest przereklamowany.

Nie znalazłem tu tego czego gdzie indziej by nie było a dotego dochodzi że to wcale nie jest medium tylko hard z jakimiś elementami medium..

Pozatym jakoś nic do mnie nie przemawia aby tu zostać na dłużej.

Jedynym plusem jest to że gra sporo osób ze względu na małysza i reklame a tak to nic ciekawego na serwerze nie ma (według mnie).

Także ja z kilkoma kumplami spasujemy z tego serwera (choć tego praktycznie nie odczujecie).

mojasygnan.png

Opublikowano

No całkiem fajnie, mogę polecić, administracja się stara. Jest kilka niedociągnięć, które decydują o tym, że serwer jest hard, nie medium. Mimo wszystko polecam, sporo nowości, dużo ludzi. :)

Opublikowano

W piątek będzie event w którym postaramy się nadrobić wam drop z początku serwera gdyż nie był taki jak powinien .:)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Malysz robcie wszystko pod graczy bo w sobote startuje etern*ty. Tak zwany metin3.sam wbije z ciekawosci ale mam odczucie ze liczba osob na MPCforumie spadnie. Bo niby serwer fajny ale tak jak na dracosie, wyszedl Ci za trudno. Chodzi mi o exp i resp metinow/skile

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...