Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS[Dedyk][Medium]

AltroS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, polwiedzmy ze ci wierze, ale nmiestety nie moge wbic na serwa bo w takzwanym miedzyczasie udalo ci sie spierdolic klijenta na moim kompie... Nie polecam, same faile

Opublikowano

jakoś inni nie narzekają a co do expa i dropu został poprawiony i znacznie lepiej wszystko leci ale każdemu nie dogodzisz,początek może był tragiczny z expem ponieważ na jednego spota było 20 osób ale teraz zobaczcie sobie:)))

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

@up, ppm na MPCforum.exe i rozwiaz problemy ze zgodnoscia.

@malysz, exp poprawiles ale naprawde nadal jest do dupy : / sry ale taka prawda. Popraw o 50% a bedzie prawdzimy medium !!! Jak chcesz zrobic drugiego dracosa to powodzenia. Gracze podsuwaja Ci pomysly i prosza o lepszy exp a ty najwidoczniej chcesz dracosa nr2. Zwiekszcie expa i to co na forum napisane jest i bedzie ok. Tylko nie tak jak wczoraj exp lepszy o 1,5x i roznicy nie widac tylko o 5x np. Zeby do 60/70 to przyjemny exp bez isa.

Aha i na kd +5 trzeba broche, zmien to na nw np. Zab orka czy cos bo 40/50lvl nie pojdzie do atla dropic bo nie da rady wejsc

Opublikowano

@up, ppm na MPCforum.exe i rozwiaz problemy ze zgodnoscia.

@malysz, exp poprawiles ale naprawde nadal jest do dupy : / sry ale taka prawda. Popraw o 50% a bedzie prawdzimy medium !!! Jak chcesz zrobic drugiego dracosa to powodzenia. Gracze podsuwaja Ci pomysly i prosza o lepszy exp a ty najwidoczniej chcesz dracosa nr2. Zwiekszcie expa i to co na forum napisane jest i bedzie ok. Tylko nie tak jak wczoraj exp lepszy o 1,5x i roznicy nie widac tylko o 5x np. Zeby do 60/70 to przyjemny exp bez isa.

Aha i na kd +5 trzeba broche, zmien to na nw np. Zab orka czy cos bo 40/50lvl nie pojdzie do atla dropic bo nie da rady wejsc

słuchajcie dzisiaj o 24 będą kolejne poprawki,mniej wiecej będzie zwiększane wiele rzeczy info fb, no ale widzę że ci co hejtują to sama konkurencja i naprawdę garstka osób jest którym się nie dogodzi nigdy i widzą tylko 2 typy serwerów hard i izzy , więc nawet na takie osoby nie zwracam uwagi a co do serwera nie ma lagów nie ma bugów nie wyskakują błędy ani nie wywala ch więc się nie dziwie że konkurencja zaczyna się bać. Pozdro nobki co startujecie na 1 dzień i padacie lub macie jakieś włamy i potem po raz kolejny robicie starty nie ucząc się na własnych błędach !!!!

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Małysz nie będę Ci przypominał jak Ty pokazałeś jak brawurowo wystartować i upaść, jeśli się nie mylę 3 razy w ciągu 4 dni, Kwestię tego jak to się stało pozostawiam filozofom ;)

kSdPYbS.jpg

Opublikowano

Dobrze jest tylko dziś jak byście poprawili :

- Więcej metinów WSZĘDZIE

- Drop KU , KD , PUDEŁEK I SZKAT

- exp ;)

106ir79.png

Opublikowano

Denerwuje mnie fakt że w pierścieniu tp pisze chujno zamiast chunjo, taki sam problem byl na jednym z gotowców. COŚ SIĘ DZIEJE!

sygnature.png

Opublikowano

Malysz nw czy to bylo do mnie ? Ja nie hejtuje Cie wgl. Czekalem na serwer od dnia zapowiedzi na twoim kanale. Tylko nie chce dracos nr2

jak macie zamiar zwiekszac expa dzis (pasowaloby) to zwiekszcie raz a porzadnie ale tak naprawde solidnie zebym mogl od 1 do 40/50 wbic w 30min a schody zaczely sie od 100+ bo naprawde coraz mniej checi mam na gre jak tak wolno exp leci. Tak samo inni.

Na forum w dyskusjach jest temat oblukaj wszystkie propozycje i zrob to dzis (najlepiej)

Opublikowano

jeszcze nie ma 24 a sa problemy z logowaniem

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Polecam serwer, jest świetny. Przyjemnie się gra, nie za łatwo, nie za trudno, idealnie. Szukałem takiego serwera dłuuugo.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...