Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS[Dedyk][Medium]

AltroS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest medium co prawda z domieszką harda. W godzinach szczytu jest około 1.5k graczy. Żeby grało się łatwiej trzeba wydać na początku 15kk na to kd defa +5, które jest warte tyle co ostrze, bądź aura (1ku można poświęcić, aby mieć te 150 DEFA więcej). Serwer POLECAM gra się przyjemnie. A event bardzo udany. Jeżeli ktoś chce się wybić to radzę zacząć teraz, póki ten event trwa.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

100 to troche za duzo bedzie i wtedy strasznie podrozeja bo jak teraz jest chyba 50 procent (nie wiem szczerze ile ale strzelam:d) to jak bedzie 100 procent to kazdy glupi za 20kk kupi kd i wsadzi a potem koksil bedzie. Trzeba miec troche szczescia w tej grze aby cos osiagnac.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mimo wcześniejszych negatywnych opinii, jednak tutaj gram, bo nie ma nic innego... Gra 1,5k ludzi luzem, dużym plusem serwera jest to, że da się dobrze zarobić na każdym lvl'u, co jest rzadkie jak na harda ;)

Opublikowano

Serwer naprawdę wypompowany!!! Dawno nie grałem na tak dopracowanym serwerze, ponieważ na MPCforum'ie grając do tej pory nie znalazłem ani jednego buga!!! No nic Małysz naprawdę się postarałeś!

DualFly

Opublikowano

@up

online 1.5k luzem nawet ponad.

Dungeony sa, maja tez wprowadzac na male lvl jakis

eventy nawet czesto. Narazie byl chyba tylko ten na mikolaja

Opublikowano

W mojej opinii :

Serwer roku. Mnóstwo ludzi. Brak bugów. Wszystko miód cud malina ! :)

+ Świetna i cały czas rozbudowana reklama

Opublikowano

Wiadomo, że wspaniały bo proboszcz w team :D. Myślałem, że już się nie okażesz spamem MPCforumem na fejsbuku : )

http://screenshooter.net/0390980/vbaqnct
http://screenshooter.net/0390980/xmmlwmy

Ogólnie serwer ma graczy, ponieważ dobra reklama na youtube.. Nic nie ma własnego. Tyle ;)

/ps widzialem gdzies cos o majacym w dupie supporcie :D Macie odpowiedz : )

Opublikowano

Jak już wspomnę reklama jest cały czas zakupywana i to od kogo tylko możemy :) a co do proboszcza nie jest w Teamie i nigdy nie będzie ponieważ nie potrzebuję nikogo więcej,a co do gmów nie pisać mi bo nikt nie będzie miał tylko ja więc na pewno nie będzie żadnej rekrutacji na gma(nie chcemy jakiegoś syfu robić z dobrego serwera)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Jak już wspomnę reklama jest cały czas zakupywana i to od kogo tylko możemy :) a co do proboszcza nie jest w Teamie i nigdy nie będzie ponieważ nie potrzebuję nikogo więcej,a co do gmów nie pisać mi bo nikt nie będzie miał tylko ja więc na pewno nie będzie żadnej rekrutacji na gma(nie chcemy jakiegoś syfu robić z dobrego serwera)

Pierdolenie kotka za pomoca młotka xD

Opublikowano

Ladny mi medium skoro po miesiacu w topce 90lv'le.

Oj Malysz Malysz...

Aw; bron 75 only rip?

Tak... Wystartował około 1 grudnia. Dzisiaj 12 grudnia . I serwer ma miesiac. Gratulacje matematyku...

Co do broni to masz na pierwszej stronie..

Opublikowano

Malysz propo mam co do serwera.

Wprowadzic serwerowe szkaty (na forum napisalem) bo z expem i wgl bedzie lepiej. W koncu to medium.

I druga propo powiekszyc ILOSC nie RESP tylko ILOSC metinow na dolinie pustyni i m2 bo ludzi masakra a metinow malo i te 55ku do G ok fajnie ale metinow malo !! I co do metinow to niech z metkow 35/40/45 dropia skrzynie z 3/4ku a nie 1 ... Bo kurwicy idzie dostac jak jest 1 metek na kilkanascie minut i dropnie 1ku

@@ile online ?? Ile bylo max ?? Ile srednio w ciagu dnia ??

Opublikowano

W temacie pustki, administracja trochę olała reklamę serwera. Na samym serwerze co raz gorzej. Dużo rzeczy się zgłasza mało jest robione. Dużo propozycji ale administracja zero odzewu, DT jak zbugowane tak zbugowane nadal jest. Ogólnie serwer dość przyjemny ale chyba ze względu na administrację nie da rady długo przetrzymać.

Budowniczy
Opublikowano

W porównaniu do startu, jak wczoraj wszedłem na serwer zawitały bardzo duże pustki..

Z tego co się popytałem, co jest największym minusem, to, że administracja nie daje żadnego kontaktu ze swojej strony.

Ogólnie na początku było głośno o serwerze, nie wiem, czy admini popadli w sen zimowy.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

W porównaniu do startu, jak wczoraj wszedłem na serwer zawitały bardzo duże pustki..

Z tego co się popytałem, co jest największym minusem, to, że administracja nie daje żadnego kontaktu ze swojej strony.

Ogólnie na początku było głośno o serwerze, nie wiem, czy admini popadli w sen zimowy.

Haha pustki haha śmieszne koleś, nie no dobra proszę o zamknięcie tematu będzie nowa prezentacja.

Proszę o zamknięcie tematu będzie nowa preska.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Haha pustki haha śmieszne koleś, nie no dobra proszę o zamknięcie tematu będzie nowa prezentacja.

Proszę o zamknięcie tematu będzie nowa preska.

Pisze się prezka a nie preska ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...