Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS[Dedyk][Medium]

AltroS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No małysz, zrobiłeś isamu w jajo z tym serwerem. Nie wmówisz mi, że serwer z takim expem, dropem i 55ku do G jest mediumem. To jest HARD z elemencikami mediuma. Zresztą co się dziwić - ty, isamu i fubu jesteście siebie warci - święta trójca kłamliwych chłopaczków. Enjoy

io7e.jpg

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ze hard odrazu ze pod hajs ? ... Serwer mu wyszedl, moze ten exp jednak za maly troche ale byla dzis aktualizacja i zwiekszali drop i wgl tak ze powinno byc ok.

Opublikowano

Teraz jest fajnie :) wystarczyla zmiana drop powiekszenie expa zwiekzenie metkow dodanie szkat :) i jest bardzo fajnie polecam i zapraszam.

Opublikowano

Fakt faktem bez IS jest cięzko, szczególnie, że KD w IS są takie tanie a tak dużo dają, kd defa +5 kosztuje około zeta i daje 150 defa, cieżko z ku a ks. klatw dropia jak RIBy na PLu.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Słuchajcie już zostały dodane kolejne poprawki co do dropu i myślę że jest super, przynajmniej tak mówią gracze więc myślę że tak faktycznie jest:) ale ciągle pracujemy aby wam się grało jak najlepiej.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Dla mnie jest zajebiście gra sie fajnie ludzi w hooj, serwer nie miał żadnych problemów ze startem itp. Nie jest za łatwo ani za trudno jak dla mnie w sam raz wystarczy chcieć i można spokojnie grać.

Opublikowano

Jak to jest serwer medium to ja się kąpie z wikarym a mój stary to Natan.

To jest hard z elementami medium bynajmniej w moim odczuciu.

Serwer jest fajny ale podawanie błędnych informacji to robienie ludzi w jajo -_- tyle.

mojasygnan.png

Opublikowano

Jak dla mnie serwer super. Exp jest w moim odczuciu idealny (nie lubie takich serwerow gdzie na 35 lvlu mozna isc do v2 bo za 2 moby kulka wpada i nie da sie tam zginac) is drogi - i dobrze! To jest poczatek, musi byc trudno:) jak ktos chce sie dobic do topki musi sie poswiecic. Zmianki wam nie dropia? Ja od 15lvla poszedlem do m2 i do 30 poziomu wydropilem 29 zmianek + 20 marmurow (13 dzikich slug) bez 2x dropu
Metki mozna czesto spotkac, szczegolnie w m2 ubilem wczoraj okolo 10 w 20 minut na tym samym ch i to jeszcze w dzien! (podczas expa spadaly :)) rady tez leca fajnie. Troche te skille przesadzone. 55 ku do g? Osobiscie wolal bym zeby bylo 30 (zeby nie bylo za latwo). Polecam ten serwer wszystkim. Mozna sie dorobic szybko i latwo. Nie trzeba siedziec po nocy zeby cos osiagnac:)

Opublikowano

Jak dla mnie serwer super. Exp jest w moim odczuciu idealny (nie lubie takich serwerow gdzie na 35 lvlu mozna isc do v2 bo za 2 moby kulka wpada i nie da sie tam zginac) is drogi - i dobrze! To jest poczatek, musi byc trudno:) jak ktos chce sie dobic do topki musi sie poswiecic. Zmianki wam nie dropia? Ja od 15lvla poszedlem do m2 i do 30 poziomu wydropilem 29 zmianek + 20 marmurow (13 dzikich slug) bez 2x dropu

Metki mozna czesto spotkac, szczegolnie w m2 ubilem wczoraj okolo 10 w 20 minut na tym samym ch i to jeszcze w dzien! (podczas expa spadaly :)) rady tez leca fajnie. Troche te skille przesadzone. 55 ku do g? Osobiscie wolal bym zeby bylo 30 (zeby nie bylo za latwo). Polecam ten serwer wszystkim. Mozna sie dorobic szybko i latwo. Nie trzeba siedziec po nocy zeby cos osiagnac:)

Ciekawe gdzie żeś te metki widział ? :D

106ir79.png

Opublikowano

Małysz, tutaj też masz zamiar ludziom pisać, że technik cię wyjebał? ;d;d A ten twój ziomek z reala plakać na youtube, że stracił hajs? ;d

­graphic.png

Opublikowano

Małysz, tutaj też masz zamiar ludziom pisać, że technik cię wyjebał? ;d;d A ten twój ziomek z reala plakać na youtube, że stracił hajs? ;d

heh śmiech na sali :) wcześniej hejt że serwer nie wypali potem że nie ustoi nawet 1 dnia :) Serwer jak najlepiej się ma jest bardzo stabilny ;)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

metki np. W m2 sobie expilem i obok mojego spota mi spadaly co jakis czas :) najczesciej bylo tak, ze jak bilem 1 metka to kawalek obok spadal nastepny :)

@MPCforum

Mozna jakos kupic smy za psc bo znalazlem jakiegos starego co mi zostal i mam tam 20 zl

Opublikowano

Szczerzę obserowałam Wasz start od poczatku , myślałam , że polegniecie , ale jak wbiłam na start i zobaczyłam w cholere ludzi , zaczelam grać.

Pompa serwer miazga szacunek małysz ! Pierwszy serwer , który wystartował czysto . Masakra

Polecam i zapraszam Jinno !

PS: Chętnie Pobufuje lvl 51 xDD

L7VaIos.jpg

Opublikowano

heh śmiech na sali :) wcześniej hejt że serwer nie wypali potem że nie ustoi nawet 1 dnia :) Serwer jak najlepiej się ma jest bardzo stabilny ;)

Śmiech na sali to jest płacz małysza i jego ziomka na youtubie (0 zazdry 0 hejtu po prostu jak na ich wiek to żałosna sprawa)..

haha xD

@AW .. Czy na serwerze jest dozwolony handel Yangami za pln

­graphic.png

Opublikowano

Śmiech na sali to jest płacz małysza i jego ziomka na youtubie (0 zazdry 0 hejtu po prostu jak na ich wiek to żałosna sprawa)..

haha xD

@AW .. Czy na serwerze jest dozwolony handel Yangami za pln

Tak dozwolony jest handel.

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Widziałem reklame u MC Grzesia, chyba zagram.

Ile osób online tak na oko?

Ciężko się expi? Lub robi eq (ulepszanie).

VNp6c2U.png

Opublikowano

Szczerzę obserowałam Wasz start od poczatku , myślałam , że polegniecie , ale jak wbiłam na start i zobaczyłam w cholere ludzi , zaczelam grać.

Pompa serwer miazga szacunek małysz ! Pierwszy serwer , który wystartował czysto . Masakra

Polecam i zapraszam Jinno !

PS: Chętnie Pobufuje lvl 51 xDD

Pierwszy serwer który wystartował tak czysto ? o.O

To ty chyba dawno w metka nie grałaś, albo to jest twój pierwszy serwer od bardzo długiego czasu :)

Mógłbym Ci wypisać długą listę serwerów którę wystartowały idealnie bez szwanku :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Widziałem reklame u MC Grzesia, chyba zagram.

Ile osób online tak na oko?

Ciężko się expi? Lub robi eq (ulepszanie).

Ludzi? od hu.ja i jeszcze troche ;p

ponad tysiac na luzie

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Online 1k +

Czekam na serwerowe szkaty i nakur*iamy ostro : )

Malysz macie gdzies jeszcze reklamy ? Zeby duzo luda gralo ? Bo w jinni jest troche sklepow ale w chunjo 0 w shinso zalezy.

Opublikowano

Kiedy te szkaty wprowadzą? Taka wielka prośba do małysza.. naszedł mnie pomysł. Może dałoby razde zrobić żeby ku się łączyły? Poprostu w info księgi wpisać "Pamiętaj! Rozdziel Księgi, Tylko na jednaj możesz się skupić" czy coś, no nie wiem, strasznie mnie wkurza to że np. ks poli itd nigdy się kuźwa nie łączą.. zawsze bodzie, wszystko pięknie a to jakby nie wiem.. -.- zapomniane. Weźcie chociaż przemyślcie tą kwestie. Pzdr, server jak najbardziej na + !

Opublikowano

Kiedy te szkaty wprowadzą? Taka wielka prośba do małysza.. naszedł mnie pomysł. Może dałoby razde zrobić żeby ku się łączyły? Poprostu w info księgi wpisać "Pamiętaj! Rozdziel Księgi, Tylko na jednaj możesz się skupić" czy coś, no nie wiem, strasznie mnie wkurza to że np. ks poli itd nigdy się kuźwa nie łączą.. zawsze bodzie, wszystko pięknie a to jakby nie wiem.. -.- zapomniane. Weźcie chociaż przemyślcie tą kwestie. Pzdr, server jak najbardziej na + !

Pomyślimy z tymi ku a co do sklepów to jinno jest handlowe i jeszcze po 2 dniach serwera handel za bardzo się nie rozwinął a co do graczy to staramy się aby było ich jak najwięcej, licznika i tak nie dodamy ponieważ było by pisane że podkręcany :)

BKHXTTo.jpg

Opublikowano

Pomyślimy z tymi ku a co do sklepów to jinno jest handlowe i jeszcze po 2 dniach serwera handel za bardzo się nie rozwinął a co do graczy to staramy się aby było ich jak najwięcej, licznika i tak nie dodamy ponieważ było by pisane że podkręcany :)

licznik by sie przydal aby fubu i isamu gryzlo w oczy ;p

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...