Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Voster, widać kolejny hejter. To, że ktoś ma czyjeś pliki lub jest w ich posiadaniu, legalnie lub nie oznacza od razu, że to ta sama osoba ? Pomyśl czasem chwilę nad tym co napiszesz. Może korzystają z usług tej samej osoby która tworzyła grafikę, stronę dla serwera który wymieniłeś ? Zalewa Cię krew, że ktoś zrobił coś lepszego niż Ty ?

daj jakis inny link tylko nie mega dojdzie do połowy i mi sie zatnie ;d

Administracja na forum pisała, że należy wyłączyć firewalla lub antywirusa, który może blokować pobieranie klienta. Nie wiem czy tak jest, po prostu piszę, że taka informacja się pojawiła na forum.

1336584123357966.png

Opublikowano

Hoho Nexanity pełną gębą :D

A tutaj DOwody!

Żeby nie było, że przerobione to w wersji txt jak i img.

Strona www (kod):

/*BELKA DOLNA*/

div#show_media_had_down{position: relative; float: left; width: 100%; height: 46px; background-image: url(../i/media_down.png);}

a#home_nexity_media{display: inline-block; position: absolute; width: 173px; height: 48px; background-image: url(../i/media_nexity.png); left: 41%;}

Jak widać #home_nexanity_media jest tego pewnie więcej ale nie chciało mi się szukać. Dalej widać media_nexanity.png.

Słabo zacieracie ślady. Porównajmy teraz wygląd:

1kNprWd.jpg

Od razu przepraszam za takie ss'y ale nie mam dostępu do pełnego wyglądu strony nexanity (musiałem szukać w góóglach)

67461374986971347490.jpg

Może sam wygląd nic nie znaczy i układ też nie, gdyby nie ten kod css.

Dodatkowo styl graficzny na stronie jak i innych elementów jest uderzający podobny.

Można jeszcze zauważyć waszą rekrutację na moderatora :D

Żaden serwer nie chce skanu dowodu, jesteście jedyni no i oczywiście team z Nexanity też chciał.

Straszny zbieg okoliczności i faktów :) To tyle...

UPDATE 1.1:

Aincard Online:

KNZyXRG.jpg

Eternity:

DhyqAKR.jpg

Tera Online - Samael

http://2.bp.blogspot.com/-vlTb9QfSA-A/T5IdahHqJDI/AAAAAAAABIk/G6XoklZHZVU/s1600/TERA+2012-04-21+02-41-02-93.jpg

Jak widać każdy może sobie go wyexportować.

Niektórzy administratorzy innych serwerów + ich bliscy funfle są po prostu śmieszni, jeżeli chcecie zniszczyć konkurencję to odpierdolcie dobry serwer a nie jakieś załosne posty pod prezentacją.

Pozdrawiam.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dlaczego po wybraniu postaci od razu cofa mnie do okna logowania? Próbowałem na kilku postaciach i zaktualizowałem clienta.

Opublikowano

Dlaczego po wybraniu postaci od razu cofa mnie do okna logowania? Próbowałem na kilku postaciach i zaktualizowałem clienta.

Czy Twój nick to Pro?

Jeżeli tak to użyj odbugowania na stronie.

0LsM05U.png

Opublikowano

The Naid mam taki problem, gry urchamiam grę :
Gdy włacze Metin2Clinet i sie załaduje ten hack shiled to wyskakuje mi takie cos : Hack shield: Start Monitornig Service Error

i Hack Shield: Invalid Viles

Opublikowano

Tera Online - Samael

http://2.bp.blogspot.com/-vlTb9QfSA-A/T5IdahHqJDI/AAAAAAAABIk/G6XoklZHZVU/s1600/TERA+2012-04-21+02-41-02-93.jpg

Niektórzy administratorzy innych serwerów + ich bliscy funfle są po prostu śmieszni, jeżeli chcecie zniszczyć konkurencję to odpierdolcie dobry serwer a nie jakieś załosne posty pod prezentacją.

Pozdrawiam.

gówno prawda, gdziekolwiek ktoś Cie , albo Aincrada zhejtował od santriela albo kainsa, to cały team nexanity kontami na mpc się wpierdalał i pisał, że to kurwa nei ty, także te bzdurne gadki se w dupe wsadź. Co do exportowania każdy może, ale po chuj skoro ewidentnie widać, że to wy. Zaraz mi dopierdolisz czymś pewnie, więc podaj tsa kains tak jak mi na gg kiedyś pisaliście, teraz z chęcią wejde i pogadam.

Serwera nie polecam i nei zagram , bo truty nie dropią z psów z tego co widze ;o

Opublikowano

Prezentacja wygląda zacnie, dobry interface, fajne bronie/zbroje.

Lecz obawiam się administracji.

Powodzenia.

Lol obawiam się o Administracje. A znasz ich :D ?

1336584123357966.png

Opublikowano

Nie można nic zarzucić serwerowi o ile wszystko co jest wypisane w prezentacji sprawdza się na serwerze. Serwer estetycznie wykonany. Ale splash screen mnie rozpierdolił "HackShield system by Eternity" I chuj wam po nim skoro i tak wszystkie heartbeat'y i logi są wysyłane do serwerów gf'a no i same problemy z nim. Mówię z własnego doświadczenia.

64562221938.png

Opublikowano

Co do strony serwera Eternity jak i wielu innych, Nasza strona została opublikowana już jakiś czas temu i każdy mógł ją pobrać.

W tej chwili pare serwerów korzysta z Naszego kodu, my zajeliśmy się tworzeniem nowego serwera którym nie jest Eternity (przypuszczam że każdy dobrze wie o jaki serwer chodzi) więc proszę nie pierdolić kocopołów.

Z wyrazami uznania dla administracji, która jako jedyna zapytała czy może użyć kodu.

Opublikowano

Tera Online - Samael

Pozdrawiam.

Z MPC nie znam nikogo to po pierwsze. Po drugie o serwerze można mówić tylko dobre rzeczy bo jest dobrze wykonany i ma ciekawe rozwiązania.

Lecz nie mów mi, że nagle ten model, a jest ich tysiące, wpadł do obydwóch głów i je dodaliście. Gdy eternity miało ruszyć o aincard nic nie słychać na fb nic nie piszą, projekt zamarł. Część kodu z nexanity została zamieszczona pewnie przez przypadek, przypadkiem jest też, że jako jedyni (nexanity i eternity) wymagacie dowodu przy rekrutacji na moda.

Co do strony serwera Eternity jak i wielu innych, Nasza strona została opublikowana już jakiś czas temu i każdy mógł ją pobrać.

W tej chwili pare serwerów korzysta z Naszego kodu, my zajeliśmy się tworzeniem nowego serwera którym nie jest Eternity (przypuszczam że każdy dobrze wie o jaki serwer chodzi) więc proszę nie pierdolić kocopołów.

Z wyrazami uznania dla administracji, która jako jedyna zapytała czy może użyć kodu.

Pfff ;> .... hahahaha

Opublikowano

Romek27 - Ty masz akurat gówno do powiedzenia w kwestii tego czy Nasz serwer wypalił, wypali bądź nie wypali.
Wszędzie olewają Twoje posty bo jesteś ułomem, na Nexanity też Cię olewaliśmy więc z całym szacunkiem ale pierdol się.

Voster. - Ja swoim postem chciałem usunąć zepsute jabłko żeby nie zepsuło całej skrzynki, co Ty tam sobie sądzisz to nie mój problem,
bo (wiem że w to nie wierzysz) nie mam nic wspólnego z tym serwerem.

Opublikowano

Romek27 - Ty masz akurat gówno do powiedzenia w kwestii tego czy Nasz serwer wypalił, wypali bądź nie wypali.

Wszędzie olewają Twoje posty bo jesteś ułomem, na Nexanity też Cię olewaliśmy więc z całym szacunkiem ale pierdol się.

Voster. - Ja swoim postem chciałem usunąć zepsute jabłko żeby nie zepsuło całej skrzynki, co Ty tam sobie sądzisz to nie mój problem,

bo (wiem że w to nie wierzysz) nie mam nic wspólnego z tym serwerem.

Demetrious zawsze gdy coś się działo nagle się pojawialiście (team nexanity) i niby wyjaśnialiście sprawę. Więc tym razem jest pewnie tak samo, nawet jeśli to wy to byle serwer nie okazał się klapą. Sam chcę postawić serwer ale czym więcej polskich (dobrych) serwerów tym lepiej.

Opublikowano

Demetrious zawsze gdy coś się działo nagle się pojawialiście (team nexanity) i niby wyjaśnialiście sprawę. Więc tym razem jest pewnie tak samo, nawet jeśli to wy to byle serwer nie okazał się klapą. Sam chcę postawić serwer ale czym więcej polskich (dobrych) serwerów tym lepiej.

Więc jak stawiasz serwer to godnie rywalizuj bo nawet jak byś był Santrielem to bym nie wpadł do Twojej prezentacji i nie pieprzył smętów bo ja jak i mój team nie musi ddosować, spamować czy pieprzyć głupot na kogoś, żeby inne serwery się po prostu bały. Wiemy, że jesteśmy mocni na rynku metina bo my nie mamy ograniczeń typu "nie chcę mi się, nie umiem"itp.

Od razu napiszę, żeby niektórzy się nie doczepili więc wpadam tylko do prezentacji serwerów gdy ktoś coś najzwyczajniej w świecie kradnie i pali głupa.

Pozdrawiam przedmówców i dziękuję za opinie.

Fajnie, że chociaż 1 administrator innego serwera potrafi postawić pozytyw zamiast kombinować.

0LsM05U.png

Opublikowano

demetri masz okres ???
ja na nexanity (w grze ) byłem max 30-60min potem te akcje i przestałem grać i dziękuję za pamięć na waszym forum może miałem z 10-15 postów ale widze że mnie pamiętasz i wielkie dzięki ci za to ja wyrażam swoją opinie a i ja ogólnie mało się udzielam w prezkach tylko posty sobie nabijam żeby móc pisać wszędzie to skąd mnie znasz ??? ( na waszym forum zadawałem tylko pyatnia co do serwera)
I ostatnia sprawa jak jesteś gównem to nie porównuj wszystkich do siebie .

A bo bym zapomniał ja życzę "eterinity" wszystkiego najlepszego i jak serwer wypali to pewnie zagram ale teamu nexanity nie lubie z powodu faworyzacji i różnych wpadek ale szanuje was i nie wyzywam od gówien jak ty to robisz (szanuje za podejście do graczy jak is wyłączyliście jak był serw niestabilny)

1358265693558802.png
Opublikowano

Więc jak stawiasz serwer to godnie rywalizuj bo nawet jak byś był Santrielem to bym nie wpadł do Twojej prezentacji i nie pieprzył smętów bo ja jak i mój team nie musi ddosować, spamować czy pieprzyć głupot na kogoś, żeby inne serwery się po prostu bały. Wiemy, że jesteśmy mocni na rynku metina bo my nie mamy ograniczeń typu "nie chcę mi się, nie umiem"itp.

Od razu napiszę, żeby niektórzy się nie doczepili więc wpadam tylko do prezentacji serwerów gdy ktoś coś najzwyczajniej w świecie kradnie i pali głupa.

Pozdrawiam przedmówców i dziękuję za opinie.

Fajnie, że chociaż 1 administrator innego serwera potrafi postawić pozytyw zamiast kombinować.

Czy ja latam po prezentacjach i cisnę? Nie tylko przedstawiłem co zauważyłem, to nie dozwolone? Lubię konkurencje lecz żadną nie jesteście bo stawiamy dwa różne serwery (chodzi o typ). Jak sam piszesz, wypowiadasz się tylko gdy ktoś coś kradnie, a ja wchodzę i piszę gdy ktoś ludzi w ch**a robi :)

Opublikowano

Działa Wam ta beta? |Bo mi przy wyborze postaci wywala do logowania.

Wydaje mi się, że są to tak jakby .. pobugowane konta.

Też tak miałem, a zalogowałem się na inne konto - byle jakie i od razu śmigałem po m1.

Spróbuj tak, może się uda - powinno się udać...

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...