Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Puknij się w czoło jeżeli uważasz że w Team jest Santriel który umarł :/

Puknij się w czoło jeżeli wierzysz w bzdury.

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Puknij się w czoło jeżeli wierzysz w bzdury.

To Ty jebnij się w czoło, skoro masz czelność oskarżać czyjś projekt bezpodstawnie. Posiadasz dowody ? Nie, więc enjoy i poprzyj nowy projekt. A nie wybacz, jesteś jednym z netowych hejterów. Simple

Zagram z całą pewnością.

1336584123357966.png

Opublikowano

To Ty jebnij się w czoło, skoro masz czelność oskarżać czyjś projekt bezpodstawnie. Posiadasz dowody ? Nie, więc enjoy i poprzyj nowy projekt. A nie wybacz, jesteś jednym z netowych hejterów. Simple

Zagram z całą pewnością.

Nie wiem po co się do mnie dopierdalasz, projekt jest zajebisty, właściciel serwera to jest inna sprawa.

Opublikowano

Nie wiem po co się do mnie dopierdalasz, projekt jest zajebisty, właściciel serwera to jest inna sprawa.

Nie dopierdalam się, tylko kwestionuję to co wpierasz innym ludziom. Jakie masz podstawy by tak twierdzić ?

1336584123357966.png

Opublikowano

Myslalem jednak, ze bedzie to bardziej Medium. Bonusy mnie odstraszaja tzn. ich wartosci.. Na pewno wejde na serwer ale czy zostane na dluzej, watpie.

Opublikowano

Myslalem jednak, ze bedzie to bardziej Medium. Bonusy mnie odstraszaja tzn. ich wartosci.. Na pewno wejde na serwer ale czy zostane na dluzej, watpie.

Serwer jest przystosowany do takiej konfiguracji bonusów.

Chcemy aby każda postać była unikalna. :)

Chciałbym też poinformować, że na naszym forum jest organizowany pierwszy konkurs! :)

Więcej informacji znajdziecie na naszym oficjalnym forum.

0LsM05U.png

Opublikowano

Napisze tu swoje zdanie i nie wiem czy jest to prawda.

Uważam że jest to serwer administracji nexanity kilka powodów dlaczego tak myślę:
-Pisałem kiedyś z jednym z założycieli nexanity moge podasłać ss jak coś pw i on napisał mi że startują w listopadzie.
-Sama prezentacja jest bardzo podobna do prezentacji nexanity ten sam styl lecz troche zmieniony np.opis broni ,nowych map i tak można wymieniać
-Innowacyjność serwera nie ma chyba drugiej takiej administracji która potrafi zrobić tak nowoczesny serwer.

I moje pytanie z czego dropią truty ??

1358265693558802.png
Opublikowano

Zacnie. Polecam i powodzenia.

Zapowiada się świetnie.

Szybko do 90lvl expa się wbija?

Zależy to od czasu grania ale exp dostosujemy razem z graczami na becie aby odpowiadał jak największej ilości osób. :)

Napisze tu swoje zdanie i nie wiem czy jest to prawda.

Uważam że jest to serwer administracji nexanity kilka powodów dlaczego tak myślę:

-Pisałem kiedyś z jednym z założycieli nexanity moge podasłać ss jak coś pw i on napisał mi że startują w listopadzie.

-Sama prezentacja jest bardzo podobna do prezentacji nexanity ten sam styl lecz troche zmieniony np.opis broni ,nowych map i tak można wymieniać

-Innowacyjność serwera nie ma chyba drugiej takiej administracji która potrafi zrobić tak nowoczesny serwer.

I moje pytanie z czego dropią truty ??

Bronie na 75 poziom dropią z Umarłego Rozpruwacza.

0LsM05U.png

Opublikowano

Piękna prezka, piekny server wszystko ZAJEBJOZA!.

@BTW: Jest jakaś rekru na moda forum ? ;P

Opublikowano

Piękna prezka, piekny server wszystko ZAJEBJOZA!.

@BTW: Jest jakaś rekru na moda forum ? ;P

Aktualnie nie ma rekrutacji ale gdy będzie większy ruch na forum to coś zorganizujemy.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na naszym forum.

Proponował bym dodanie dropu zmianek z mobów i metinów z wykluczniem m1 i m2 zawsze jakieś urozmaicenie

Najpierw chcemy sprawdzić jak będą się spisywać skrzynie itp.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jak na razie sama prezentacja zachęciła mnie i nie tylko mnie z tego co widzę po komentarzach,Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ponieważ z doświadczenia dość często to co jest w prezentacji i to co jest w niej "obiecane" nie pojawia się na serwerze ;).

A czy BETA jest open dla każdego czy po prostu znów jak inne serwery wybierzecie 20-30 osób które nie wykryją wszystkiego :D

Opublikowano

Jak na razie sama prezentacja zachęciła mnie i nie tylko mnie z tego co widzę po komentarzach,Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ponieważ z doświadczenia dość często to co jest w prezentacji i to co jest w niej "obiecane" nie pojawia się na serwerze ;).

A czy BETA jest open dla każdego czy po prostu znów jak inne serwery wybierzecie 20-30 osób które nie wykryją wszystkiego :D

Beta będzie otwarta.

Jeżeli by się coś zmieniło to będę informował na bieżąco.

0LsM05U.png

Opublikowano

"Admin to 12 letni troll nie polecam, totalny nie wypał będzie"

A tak serio to POLECAM, zaręczam, że właściciel ogarnięty i serwer będzie dopieszczony na maxa :)
Wejdźcie sami na bete i się przekonajcie.
Pozdrawiam.

sygnaz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...