Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa wam strona ? bo mi się ładuje i nie chce się załadować i jak chce spatchować clienta to mi pisze error downloading patchlist http://scr.hu/10wq/wz50o

Co do strony mi śmiga.

Co do autopatchera: wypakuj od nowa clienta / spróbuj uruchomić go 2 razy / uruchom jako administrator / zaktualizuj przeglądarkę Internet Explorer, mi pomogło. :)

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam ten sam problem co patrykstefan1 odpalam patcher i wyskakuje mi błąd "error downloading patchconfig" jakieś rady?

Opublikowano

Pytanie mam jeszcze dotyczące wejścia na serwer , bo nie mam ikonki metin2 eterinty ? Tylko pathcer i ustawienia ? Co jest ?

Opublikowano

No kurna strona mi działała do momentu dopóki nie wszedłem na forum i chciałem założyć konto. Wypełniłem wszystkie pola wziąłem zarejestruj i strona się nie chciała załadować i od tamtej pory nic nie mogę zrobić ;/ ( znaczy wejść na forum ani na strone ani spatchować )

Opublikowano

Widząc po postach Administracji ten serwer to będzie jakiś niewypał. Administracja nie udziela pomocy gracza tylko piszę że im wszystko działa. Byłem na becie i jakiś [GA]Chow robił z siebie totalnego idiotę.

Do tego administracja to jakieś no nejmy... Już bym wolał jakby to był Kains bo bym chociaż mógł dostrzec że po tym failu na Nexanity nie boi się przyznać do błedu. Niż patrzeć jak jakiś no nejm ubliża gracza.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Widząc po postach Administracji ten serwer to będzie jakiś niewypał. Administracja nie udziela pomocy gracza tylko piszę że im wszystko działa. Byłem na becie i jakiś [GA]Chow robił z siebie totalnego idiotę.

Do tego administracja to jakieś no nejmy... Już bym wolał jakby to był Kains bo bym chociaż mógł dostrzec że po tym failu na Nexanity nie boi się przyznać do błedu. Niż patrzeć jak jakiś no nejm ubliża gracza.

To, że dostałeś bana na forum nie oznacza, że musisz się wyżywać tutaj.

Każdy dostaje pomoc od administracji.

0LsM05U.png

Opublikowano

To, że dostałeś bana na forum nie oznacza, że musisz się wyżywać tutaj.

Każdy dostaje pomoc od administracji.

Dostałem bana a to ciekawe , pierwsze słyszę...

Serwer jest zajebisty , ale jak patrzę człowieku na twoje posty to już wiem że nie ogarniecie tego. Koleś ci piszę że nie działa mu stronę ani patcher a ty mu piszesz że tobie działa. Pomocny jesteś.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Dostałem bana a to ciekawe , pierwsze słyszę...

Serwer jest zajebisty , ale jak patrzę człowieku na twoje posty to już wiem że nie ogarniecie tego. Koleś ci piszę że nie działa mu stronę ani patcher a ty mu piszesz że tobie działa. Pomocny jesteś.

Tak panie GrubyGaming (xGrubyHejter na naszym forum) dostałeś bana.

Tamten ziomek otrzymał już pomoc.

0LsM05U.png

Opublikowano

Tak panie GrubyGaming (xGrubyHejter na naszym forum) dostałeś bana.

Tamten ziomek otrzymał już pomoc.

Zaraz się okaże że jestem FuBu.. Jeszcze nie zrobiłem konta na forum tego serwera bo nie widzę większego sensu chyba że forumowym przydupasom będziesz rozdawać eq ?

oLqzgYC.png

Opublikowano

pobralem , z mega i jak skonczylo , to zamiast zrzucać na pulpit zaczelo pobierac 1 link , a ten 1 link mam pozostalo 7h -.-

śmieszni jestescie

Opublikowano

pobralem , z mega i jak skonczylo , to zamiast zrzucać na pulpit zaczelo pobierac 1 link , a ten 1 link mam pozostalo 7h -.-

śmieszni jestescie

O czym Ty mówisz w ogóle?

0LsM05U.png

Opublikowano

Jak odpalą serwa to plik Metin2Client.exe będzie dostepny? bo po spatchowaniu wyskakuje jakieś gówno " system windows nie może odnaleźć tego pliku "

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Jak odpalą serwa to plik Metin2Client.exe będzie dostepny? bo po spatchowaniu wyskakuje jakieś gówno " system windows nie może odnaleźć tego pliku "

Po starcie samo pobierze.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...