Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pobrałem wr'a ze strony montany i wyskakuje mi taki błąd w65b.png. Zaś jak pobieram starszego clienta to na tej stronie mi stopuje na 32% -.-

@@@DOBRA pobrałem przez torrenta i działa ;)!@@@

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie mogę kupić Snow_PKG? Gdy klikam Buy wyskakuje mi komunikat Item cannot be bought. 

Posiadam wystarczającą ilość Cash, w inventory jest dużo miejsca.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Dlaczego nie mogę kupić Snow_PKG? Gdy klikam Buy wyskakuje mi komunikat Item cannot be bought.

Zrob relog i sprawdz czy w out box nie ma ograniczonego miejsca. I dopytaj innych czy moga kupic, mozliwe ze w bazie danych im cos padlo.

Opublikowano

Możliwość kupna Snow Package została wyłączona w bazie danych, ponieważ nie da się jej otworzyć. Przy następnej aktualizacji klienta gry będzie wycofana z item shop'u.

Opublikowano

To ja mam jeszcze jeden taki problem. Po wybraniu serwera "Montana" jest ten taki jakby ekran ładowania lobby i dalej mi nie idzie -.- ...
Tu screen 

6fii.png

Opublikowano

To ja mam jeszcze jeden taki problem. Po wybraniu serwera "Montana" jest ten taki jakby ekran ładowania lobby i dalej mi nie idzie -.- ...

Tu screen 

6fii.png

Musisz poczekać, tutaj się czasami bardzo długo ładuje. Cierpliwości.

Opublikowano

Tu screen 

6fii.png

Ewentualnie możesz odświeżyć połączenie z internetem lub uruchomić montanę ponownie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

No niby się załadowało po 10 minutach, za drugim po 5, ale są straszne lagi o.O. Próbuje wbić i mnie nie respi w ogóle :/. Net 20mb/s od neostrady i nigdzie nie mam takich lagów jak tutaj. Wgl wywaliło mnie z roomu i miałem 26 level i 7k dinarów -.-.

Opublikowano

A... ja dopiero tego priva ściągam , i mam pytanie , jak na stronie premka silver jest za wrcash , to są te jakby dinnary w grze ? 

@Edit

I jest ,,One use'' czyli raz można użyć i jest to na zawsze czy jak ? :D

Opublikowano

Więc nie wiem jakby to napisać czy w tym dziale czy gdzie , bo na globalu nie gram , gram tylko na montanie , i nie wiem czemu tak laguje ... Ping tylko 999 jak wyłącze procesy to u innych już nie widze samych 999 tylko też czasami niższe , ale też większość 999 u siebie też dziewiątki . Ale niby przy włączaniu mi nic nie tnie , a nagle podczas gry czasami mi tak ztnie że aż się restartuje komputer ._. A w innych grach  na multi nic ! w csie ping 20-30 nic nie tnie , w Battlefield play4free też mi nic nie tnie [ jedynie jak przełącza graczy jak się padnie ] ... Żadnego programu włączonego nie mam ... Pomóżcie ._.

@Edit

Np. Wchodzę do rooma , i każdy ma ping 999 ... ._. nikogo nie widzę a oni mnie widzą ...

@PS.

Tamten temat zamknijcie albo usuncie bo zapomniałem o tym :00

Opublikowano

Musisz odblokowac porty. Zastanawia mnie tylko ten reset komputera. Przy innych grach tez sie resetuje? Mozliwe ze cos Ci sie przegrzewa, lub cos z systemem. Jaki masz system i sprawdz temperatury podzespolow jakims programem (nie pamietam nazw, cos wygooglujesz).

Opublikowano

A jak się te porty odblokowywało ? bo pamiętam że już chyba w czymś to robiłem ale nwm w czym :/

A co do tego restartu to nie , raz się kiedyś zrestartował przy jednej grze , ale normalnie to nie restartuje sie sam ;0

@Edit.

Nie wiem czy to ważne , ale tylko raz się zrestartował sam , teraz ostatnio jak grałem to już mi się tak nie ścinało , można powiedzieć że wg. tylko że u mnie każdy ma ping 999 i nikogo nie widzę a oni mnie tak . A znowu jak weszłem na jeden room to było normalnie , prócz tego że pinga miałem ..

Opublikowano

Działa ? bo pisze że 200 osób online ale po zalogowaniu nic się nie dzieje , jedynie można dać na opcje , to takie z przyjaciółmi jakieś i tyle . A serwerów nie ma .

Opublikowano

Serwer jest bardzo zlagowany po konserwacji... Serwery pojawiają się po około 10 minutach i nie da się grać, bo na explosive czas się zatrzymuje, a na deathmatchu nie respisz się. Lepiej poczekać, aż to naprawią.

Opublikowano

Witam, mam problem, poniewaz jak chce sie zalogowac, klikam serwer, to wyskakuje blad i daje mnie do wyboru wpisywania loginu i hasla a komunikat jest taki : Connection failed. Returning to the Main Screen. 

Co to znaczy i dlaczego nie moge sb pograc ? pomocy

Opublikowano

Witam, mam problem, poniewaz jak chce sie zalogowac, klikam serwer, to wyskakuje blad i daje mnie do wyboru wpisywania loginu i hasla a komunikat jest taki : Connection failed. Returning to the Main Screen. 

Co to znaczy i dlaczego nie moge sb pograc ? pomocy

u mnie też występuje ten problem, jak również u kilku moich znajomych, więc wypada nam tylko czekać na rozwój sytuacji :)

edit: strona warrockmontana jest niedostępna, więc najprawdopodobniej server jest off. Trzeba czekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...