Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjechał pajac hejtować serwer co srasz po gaciach ze serwer wypalił i ma się dobrze ? Pajac:)

@topic

Kiedy jakiś event:d ?

Sram po gaciach? Grałem tutaj wbiłem 97 lvl i uznalem, ze nie ma sensu grac, bo serwer upada. Widac to codziennie, ze osob jest coraz mniej. Życze powodzenia ;)

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sram po gaciach? Grałem tutaj wbiłem 97 lvl i uznalem, ze nie ma sensu grac, bo serwer upada. Widac to codziennie, ze osob jest coraz mniej. Życze powodzenia ;)

Rozumiem, że nie patrzysz na to co jest na serwerze tylko na ilość osób? Ciekawe podejście do gry... Rozpierdala mnie mówienie że serwer upada bo minimapka m1 jest troszeczkę mniej żółta -,-.

Opublikowano

GZ1aOtY.png

Witajcie Gracze Helium2,

Aby bardziej urozmaicić Wam rozgrywkę oraz dać szansę każdemu z Was, wraz z całym zespołem Helium2 postanowiliśmy wprowadzić w życie serwera nową zabawę.
Konkurs będzie odbywał się codziennie w godzinach 16-19.
Forma konkursu jest bardzo prosta. W godzinach podanych powyżej, na naszym oficjalnym FanPage'u na Facebooku będzie umieszczany urywek pewnej mapy.
Zadaniem Gracza będzie odnalezienie danego miejsca oraz zrobienie screenshot'a.
Na wysłanym przez Gracza zrzucie powinny znaleźć się takie informacje jak:

# Nazwa postaci, z której jest robiony screen.
# Informacje nt. nazwy serwera oraz godziny, znajdujące się pod mini-mapką.
# Na czacie "wołaj", czcionką w kolorze białym napisana fraza: " Miejsce odnalezione ".

Każde zdjęcie, które zostanie opublikowane na naszym FanPage'u, będzie miało w rogu symbol, ukazany w tytule.
Nagrodą dla osoby, która jako pierwsza zamieści zdjęcie na naszym FanPage'u z wymienionymi wyżej warunkami oraz odnalezionym miejscem, będzie 50[sM].

Link do oficjalnego FanPage'a Helium2 - Klik

Więcej informacji o konkursie, możecie uzyskać odwiedzając nasze forum -> Helium2.pl -> forum.

Zapraszamy do wspólnej zabawy,
Administracja Helium2

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Na serwerze mnóstwo haków ; d. Grałem trochę czasu na serwerze i bez problemowo działa FB,BS i inne tego typu hacki. Topka zarabia na tym i funduje wszystko swojej gildii xD. Tak jak my to z kumplami robiliśmy ; d. Ogółem sewer nie jest taki zły,ale nudy strasznie. WP i Body klasy,które z dominowały ten serwer ,gdyż są OP w pvp jak i w dropienu.Nie gram już,ponieważ hest brak zrównoważenia klas i misje są strasznie monotonne.Niby każda misja inna,a praktycznie robisz to samo.Znajdź przynieś i siedzisz godzinami by dropić.Osobiście grałem na lepszych serwerach.Ten i tak zwrócił moją uwagę na ładny tydzień,więc nie jest aż taki zły ; d.Może jeszcze na niego wrócę; d

Opublikowano

Serwer był fajny ale szybko się znudził co chwile pisząc do administracji o bugach i prosząc się żeby je naprawili ;/

Opublikowano

Na serwerze mnóstwo haków ; d. Grałem trochę czasu na serwerze i bez problemowo działa FB,BS i inne tego typu hacki. Topka zarabia na tym i funduje wszystko swojej gildii xD. Tak jak my to z kumplami robiliśmy ; d. Ogółem sewer nie jest taki zły,ale nudy strasznie. WP i Body klasy,które z dominowały ten serwer ,gdyż są OP w pvp jak i w dropienu.Nie gram już,ponieważ hest brak zrównoważenia klas i misje są strasznie monotonne.Niby każda misja inna,a praktycznie robisz to samo.Znajdź przynieś i siedzisz godzinami by dropić.Osobiście grałem na lepszych serwerach.Ten i tak zwrócił moją uwagę na ładny tydzień,więc nie jest aż taki zły ; d.Może jeszcze na niego wrócę; d

Na tym serwerze bezproblemowo działają cheaty? hahaha. Udowodnij mi to uwierzę. Żaden bs na ten serwer nie działa i raczej działać nie będzie.

Opublikowano

Maniak serwera dobija maksymalny poziom :D 50% spędzone w grze :D gz :D

Opublikowano

Na tym serwerze bezproblemowo działają cheaty? hahaha. Udowodnij mi to uwierzę. Żaden bs na ten serwer nie działa i raczej działać nie będzie.

Co ja się uśmiałem przy tym poście hahahaha xD

BS śmiga aż miło, dobrze, że chociaż bugowanie zmianek naprawili xD

Pewnie im SomeDay powiedział o tym, jak już wbił 130 i całe eq wybonował ;D

Jeśli ktoś teraz zaczyna, to nie ma SZANS najmniejszych z gildiami które od początku miały BS i bugowały zmianki.

Dowody ? o matko gdyby się dało tutaj dodawac ss 1,6mb + to bym wam dał.

Sam cisne na BS aż miło.

Pozdrawiam frajerów co robią ręcznie ;]

Opublikowano

Maniak serwera dobija maksymalny poziom :D 50% spędzone w grze :D gz :D

Beka z typa, zona i dziecko7-8 miesieczne a on w metku no lajfi, taka piekna topka :D

zhda.png

Opublikowano

Co ja się uśmiałem przy tym poście hahahaha xD

BS śmiga aż miło, dobrze, że chociaż bugowanie zmianek naprawili xD

Pewnie im SomeDay powiedział o tym, jak już wbił 130 i całe eq wybonował ;D

Jeśli ktoś teraz zaczyna, to nie ma SZANS najmniejszych z gildiami które od początku miały BS i bugowały zmianki.

Dowody ? o matko gdyby się dało tutaj dodawac ss 1,6mb + to bym wam dał.

Sam cisne na BS aż miło.

Pozdrawiam frajerów co robią ręcznie ;]

Śmiej się, śmiej. Ja także mogę napisać, że mam trutke 61% średnie :) Dowody poproszę...

Opublikowano

Śmiej się, śmiej. Ja także mogę napisać, że mam trutke 61% średnie :) Dowody poproszę...

Jesteś blisko, bo Jelon 60% już na serwie jest.

Masz zadowolona ? :D

@Edit nie wczytuje zdjęć,

Ps. doszedłem do wniosku, że nie muszę wam nic udowadniać xD

Kto ma, ten ma i jest zadowolony, a frajerstwo robi bony ręcznie. Pozdrawiam :)

Opublikowano

vVvgQzi.png

Witajcie, Gracze!

Przedstawiamy długo oczekiwany przez Was - Świąteczny Event, który będzie trwał od 21.12.2013 do 05.01.2014r.

Favorites.png Skarpety

Z każdego potwora można zdobyć Skarpetę 50010.png.

Można wymienić ją przeciągając na Choinkę, która znajduje się w każdym pierwszym mieście.

Skarpeta zawiera w sobie wiele ciekawych przedmiotów.

Favorites.png Los Szczęścia

W pierwszych miastach można spotkać Świętego Mikołaja, który pozwala wylosować przedmiot raz na 24 godziny. Opcja jest dostępna dla postaci z poziomem minimum 75. Można zdobyć ciekawe przedmioty dzięki Świętemu Mikołajowi, jednak szansa na powodzenie wylosowania przedmiotu wynosi 33% i nie zawsze przedmiot spełni oczekiwania.

Favorites.png Uciekający Święty Mikołaj

Na każdym kanale gry Święty Mikołaj znajdujący się w dowolnym miejscu Góry Sohan rozdaje cenne Szkatułki oraz Księgi. Gdy ktoś znajdzie Świętego Mikołaja i odbierze nagrodę pojawia się komunikat ogólny a Mikołaj znika na 1 godzinę.

Życzymy miłej zabawy podczas eventu!

Administracja

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Jesteś blisko, bo Jelon 60% już na serwie jest.

Masz zadowolona ? :D

@Edit nie wczytuje zdjęć,

Ps. doszedłem do wniosku, że nie muszę wam nic udowadniać xD

Kto ma, ten ma i jest zadowolony, a frajerstwo robi bony ręcznie. Pozdrawiam :)

Boże .. przecież na każdym serwie który jest aż tak zabezpieczony jak helium wkrótce powstanie bs.. Około 85% serwerów ma takie zabezpieczenia że każdy bs tam działa. Na Helium nie działa żaden randomowy bs. Na helium działa tylko i wyłącznie bs zrobiony specjalnie pod ten serwer, twórca musiał się sporo namęczyć i podziwiam go za to że mu się chciało .. programista z Nasa.

5180.jpg

Opublikowano

Opłaca sie dalej grac? ludzi przybywa czy ubywa?

Według mnie, ludzi jest mniej. Ja niegram, bo serwer naprawde fajny, ale monotonny.

Free 5% ;3

Opublikowano

sellne konto z 4160 sm na tym serwie za PSC 20-40zł lub doladowanie 30zł. na serwie nie gram konto mi nie potrzebne :)

kontakt gg : xxx

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...