Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helium2 [Dedyk] [Medium]

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 938
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile online w trakcie dnia?

Cos okolo 1k ale caly czas serwer sie rozwija i przybywaja nowi gracze.

Napisales to samo zdanie w kazdej prezce tylko po to aby zaprezentowac swoja sygnaturke ;)

Opublikowano

Cos okolo 1k ale caly czas serwer sie rozwija i przybywaja nowi gracze.

Napisales to samo zdanie w kazdej prezce tylko po to aby zaprezentowac swoja sygnaturke ;)

Hhahah dokładnie, a byłem na Ascarialu - nie podoba mi się. btw serwerowi dobrze się powodzi to zaczynają ddosować :(

88980808639483698438.png

Opublikowano

Hhahah dokładnie, a byłem na Ascarialu - nie podoba mi się. btw serwerowi dobrze się powodzi to zaczynają ddosować :(

No i dobrze, ze ddosuja, bo jak serwer wytrzymuje to wiadomo, ze w miare stabilny, a jak nie wytrzymuje to wiadomo, ze administracja łaki co nie potrafia utrzymac serwa i ogarnac pierwsze lepsze byle ddosy.

zhda.png

Opublikowano

Nie polecam:

1) Cofki

2) Nie działa ItemShop

3) Administracje nie obchodzą zgłoszenia na support

4) Znikają itemy z eq

Cofki nie bylo ani jednej wiec nie pisz glupot.Administracja co 5min pisze aby osoby poszkodowane(tj,ktorym zniknely itemy) wyslaly zgloszenie do supportu.

Item shop zostal celowo wylaczony

Co do pkt 4 niestety masz racje.Miejmy nadzieje,ze to tylko tymczasowe niedogodnosci.

Opublikowano

Cofki nie bylo ani jednej wiec nie pisz glupot.Administracja co 5min pisze aby osoby poszkodowane(tj,ktorym zniknely itemy) wyslaly zgloszenie do supportu.

Co do pkt 4 niestety masz racje.Miejmy nadzieje,ze to tylko tymczasowe niedogodnosci.

co 5 minut piszę ale nie odpowiada ...

Opublikowano

Cofka była wczoraj.

Osobiście jestem w plecy na 1130 sm.

I uja nikt nie chce odpowiedzieć na support.

nrhr.png
Opublikowano

Zgloszenia trzeba zweryfikowac,po za tym nie jest to kilka osob wiec moglbys wykazac troche cierpliwosci.

Akurat weryfikacja mojego zgłoszenia ogranicza się do sprawdzenia paru logów.

Zgłoszenie zostało napisane wczoraj w godzinach porannych.

Poza tym tylko Streach przegląda zgłoszenia...

BfFUDsg.jpg

7 Dni nie wchodzą za support -.-

Cofka była wczoraj.

Osobiście jestem w plecy na 1130 sm.

I uja nikt nie chce odpowiedzieć na support.

O tym mówiłem, też jestem w plecy ale tylko na 500SM

Opublikowano

BfFUDsg.jpg

Na pewno wchodzi na support w ciągu tych 7 dni, bo mi wczoraj rozwiązali ticketa :) Czekałem 5 dni na realizację :P

88980808639483698438.png

Opublikowano

T3r0I29.png

"Raz na jakiś czas grupy najlepszych najemników toczyły między sobą zacięty bój.

Wojny te miały być ofiarą, a zarazem rozrywką dla Boga smoków.

Dziś to walka o honor oraz chwałę dla całego królestwa"

Wojna królestw (System gildyjny)

Z każdego królestwa wyłaniane są dwie osoby, które stają przez wyzwaniem stworzenia 12 osobowego oddziału najmocniejszych wojowników.

Wojna między nimi będzie toczyła się na zasadach wojny gildii.

Królestwo które jako pierwsze odniesie trzy zwycięstwa, wygrywa.

Królestwem ARIA dowodzić będzie: Nathira

Ukryty

Pervers

noPerfect

vInQa

Stiger

Januszek

Mrgogi

JamJestJack

Frank

Monroe

Rezerwowi:

Remiii

. Zuy

Królestwem VEGA dowodzić będzie: Heavenly

Snow

SomeDay
NaSpinie
Basic
BaniaDoRana
RapieR
Koen
Destroyer
xEasyx
Z3N
Vizir
Jeadong

Rezerwowi:

IwanBMxPvP
PleyDim
CIURYS
Geremir
Snieg
PacquiaO

Osoby wyznaczone do tej roli, muszą nie później niż do piątku dostarczyć listę 12 osób + 5 rezerwowych

ich zdaniem najlepszych pod względem PvP.

Do tego czasu w tym temacie zostaniecie poinformowani o nazwach gildii, z uczestnikami reprezentującymi swoje królestwo.

WYDARZENIE ODBĘDZIE SIĘ W NIEDZIELE tj. 26.Stycznia.2014r. o godzinie 18:00

Wojnę będzie mógł obserwować każdy z graczy, udając się do egzekutora Bitewnego.

Nagrodą dla zwycięskiego królestwa będą podwyższone raty o 40% przez 6h,

oraz jedna runda eventu OX zaraz po zakończeniu wojny.

Przewidywane są również nagrody pocieszenia, oraz indywidualne upominki dla wojowników.

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

Gram obecnie na serwerze i powiem tylko ze jest w choy dobry dużo nowości i co nowego wszystko mnie ciekawi co teraz cięzko tego typu rzecz spotkać:D

Opublikowano

mam pytanie by wydropic perle np. pustynna to musze robic dropa czy np. na 80+lvl gowna postacia wydropie bo jesli tylko drop to powodzenia

Perly dropia na kazdym lvlu tak samo.

Srij9JT.png

Opublikowano

Po fiksie wojna gildi dziwicie sie ze was bija po 5k z hita a nie skila widac malo wiecie o metinie bron z sr+ kd na klasy a wy defa macie to na was takie szycie idzie ze sie w pale nie miesci a wtedy wasze absy w du,pe se mozecie wsadzic pozdro dla ogarow co niewiedza poco to jest i jak dziala w metin2 a przyklad jest noperfekt widac jak go woj deda bez aury na hity bije ponad 3k a on gada ze ma ful abs i co mu z abs jak ten gosc go bil w broni tej co sie robi ja z truty fajne sr + kd i leci na 4 hity bo przy 20k wiecej nie ustoi 5,6 hitow powodzenia nauczcie sie grac i poco bony do pvp i na wojny sa sie dowiedzcie

Ale GZ!!! za filmik fajnie sie oglada i widac ze z tej wojny macie zabawe!!! przeciez to sie liczy! i wiecej takich filmikow perfekt fajnie ci to wychodzi!!! i milo sie je oglada!!! i fajna atmosferka na ts!!!

Opublikowano

Po fiksie wojna gildi dziwicie sie ze was bija po 5k z hita a nie skila widac malo wiecie o metinie bron z sr+ kd na klasy a wy defa macie to na was takie szycie idzie ze sie w pale nie miesci a wtedy wasze absy w du,pe se mozecie wsadzic pozdro dla ogarow co niewiedza poco to jest i jak dziala w metin2 a przyklad jest noperfekt widac jak go woj deda bez aury na hity bije ponad 3k a on gada ze ma ful abs i co mu z abs jak ten gosc go bil w broni tej co sie robi ja z truty fajne sr + kd i leci na 4 hity bo przy 20k wiecej nie ustoi 5,6 hitow powodzenia nauczcie sie grac i poco bony do pvp i na wojny sa sie dowiedzcie

Ale GZ!!! za filmik fajnie sie oglada i widac ze z tej wojny macie zabawe!!! przeciez to sie liczy! i wiecej takich filmikow perfekt fajnie ci to wychodzi!!! i milo sie je oglada!!! i fajna atmosferka na ts!!!

ale oni tam bili w broniach bez średnich ;) bronie na 120 lvle ich nie mają

a skoro jesteś taki obeznany w eq na wojny to może zrobisz jakiś poradnik czy coś? nauczysz innych czegoś pożytecznego :)

Opublikowano

BfFUDsg.jpg

Jakbyś czytał to byś wiedział że Diamante i Lateray mieli urlop :)

Tak więc zanim zaczniesz coś pisać to się upewnij pierw.

Opublikowano

ale oni tam bili w broniach bez średnich ;) bronie na 120 lvle ich nie mają

a skoro jesteś taki obeznany w eq na wojny to może zrobisz jakiś poradnik czy coś? nauczysz innych czegoś pożytecznego :)

no widzisz zobacz sobie jak gosc kladzie noperfekt w broni z truty na hity bo jest to na wojnie na tym filmiku jak go bije i w jakiej broni izapewne polowa z nich miala bronie z sr +kd i dlatego takie hioty mieli zamiast skili a jak nie widziales tego to popacz na filmik jeszcze raz a dojdziesz do tego

Opublikowano

Warning.png

W nocy z wtorku na środę odbędzie się przerwa techniczna mająca naprawić m.in. Komnatę Smoka oraz kilka innych spraw. Przerwa potrwa do 1 godziny i odbędzie się o godzinie 2:00.

Za utrudnienia przepraszamy.

Wyniki przerwy technicznej:

- Naprawiono i wgrano nową wersję Komnaty Smoka (aby wejść trzeba 12x Kręty Klucz - można być w grupie, natomiast kolejne osoby na hasło wchodzą za darmo.) Dodatkowo można jednorazowo tworzyć 6 wypraw (1 CH - jedna wyprawa).

- Naprawiono możliwość lagowania map za pomocą Pakietów

- Poprawiono System Energii

- Naprawiono ukrywanie nazw sklepów

- Poprawiono dwa komunikaty w grze

- Poprawiono usuwanie postaci

- Zaktualizowano zespół w Księdze Królestwa

Pozdrawiamy

Administracja Helium2

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...