Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot banuje za BoL-a

ArcaniA2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jakbym podpierdolił kogoś to riot mógłby sprawdzić czy ten ktoś ma bola? bo w sumie takie podpierdalanie ludzi może być ciekawym zajęciem :)

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chuj mnie to obchodzi, że jest to forum o cheatach. w lola nikt nie będzie grał na żadnym bolu dopóty, dopóki ja gram

Powtarzasz się ,Ja będę grał na bolu i co zrobisz? Gówno... Nie twoja sprawa co kto robi... Więc proszę Cię grzecznie zamknij twarz ,gdyż irytuje mnie ,a zwłaszcza takie osoby jak Ty i cały temat rozmawiania "buhahhaauahahaaaaaaaaaaaaaahhhhhha freszcie dosanom bana nuby yebane"

Opublikowano

Panowie skończcie to mędrkowanie.

Czy się wam to podoba, czy nie jest to forum o cheatach.

Tak, to jest forum. FORUM, czyli miejsce, gdzie można dzielić się swoimi opiniami na dany temat. A tematyka danego forum nie może OGRANICZAĆ poglądów użytkowników. Każdy user ma prawo wyrazić swoją opinię, ALE NIE, BO PRZECIESZ TO JEST NASZ KOFFANY GIMBUSIARSKI FORUMEG, gdzie negatywna opinia lub opinia niezgodna z opinią ogółu jest równoznaczna z:

• bólem dupy
  • byciem zuym hejterem
  • bólem dupy
  • spinaniem się
  • bólem dupy
  • brakiem wiedzy na dany temat
  • lub bólem dupy

A moje poglądy na ten temat mogę streścić w następujących słowach:

precz z bolowcami

Opublikowano

Powtarzasz się ,Ja będę grał na bolu i co zrobisz? Gówno... Nie twoja sprawa co kto robi... Więc proszę Cię grzecznie zamknij twarz ,gdyż irytuje mnie ,a zwłaszcza takie osoby jak Ty i cały temat rozmawiania "buhahhaauahahaaaaaaaaaaaaaahhhhhha freszcie dosanom bana nuby yebane"

Nikt ci nic nie zrobi, ale najlepiej sam uświadom sobie że jesteś zerem jeżeli grasz na bolu, to tak jak grać w sapera na kodach. Dywizja zależy od myślenia, jeżeli musisz wspomagać nawet myślenie (co innego np. pieniądze w simsach czy cos) to gratulacje.

Opublikowano

Tak, to jest forum. FORUM, czyli miejsce, gdzie można dzielić się swoimi opiniami na dany temat. A tematyka danego forum nie może OGRANICZAĆ poglądów użytkowników. Każdy user ma prawo wyrazić swoją opinię, ALE NIE, BO PRZECIESZ TO JEST NASZ KOFFANY GIMBUSIARSKI FORUMEG, gdzie negatywna opinia lub opinia niezgodna z opinią ogółu jest równoznaczna z:

• bólem dupy
  • byciem zuym hejterem
  • bólem dupy
  • spinaniem się
  • bólem dupy
  • brakiem wiedzy na dany temat
  • lub bólem dupy

A moje poglądy na ten temat mogę streścić w następujących słowach:

precz z bolowcami

Nie wiem, czy dobrze się zrozumieliśmy.

Nic mi do tego, czy ktoś jest za, czy przeciw graniu na wspomagaczach.

Chodziło mi raczej o wyrażanie własnej opinii w "bardziej" cywilizowany sposób.

PEACE

(Precz z bolowcami ;) )

Opublikowano

Nikt ci nic nie zrobi, ale najlepiej sam uświadom sobie że jesteś zerem jeżeli grasz na bolu, to tak jak grać w sapera na kodach. Dywizja zależy od myślenia, jeżeli musisz wspomagać nawet myślenie (co innego np. pieniądze w simsach czy cos) to gratulacje.

I czy to nie jest ból dupy?

Kim jesteś aby go oceniać, nawet nie tylko jego ale wszystkie osoby używające bol'a . No kim?

Przypatruje się już od pewngeo czasu tym "demonstracją" przeciwko bol'owi i mogę z całą pewnością stwierdzić że osoby które obrzucają tak tych "cheaterów" mają tak naprawdę problem. Problem który brzmi: Branie lol'a zbyt na serio.

Bo zauważcie osoby które grają w lol'a dla zabawy nie przejmują się jakoś tymi bolowcami.

A osoby dla których lol jest całym życiem są gotowi zabić takie osoby.

Co nie zmienia faktu że uzywanie bol'a jest oszustwem bo ułatwia w jakikolwiek sposób gre, ale nie macie prawa oceniać takich osób wyzywajać ich od zer.

Opublikowano

Obie strony mają sobie coś do zarzucenia.

Skończcie to odbijanie piłeczki, nic konstruktywnego z tego nie wynika...

Opublikowano

Obie strony mają sobie coś do zarzucenia.

Skończcie to odbijanie piłeczki, nic konstruktywnego z tego nie wynika...

I oto przykład osoby która gra w lol'a dal zabawy ( bo do tego gry przecież zostały stworzone)

Ale i tak więcej jest osób którzy bolowców będą równać z zemią (bo przecież oni są grzeczni jak aniołki i nigdy nie "oszukiwali" aby ułatwić sobie życie, po prostu wzór do naśladowania -_-)

Opublikowano

Osobiście przyznam, czasami gram na bolu, kiedy nudzi mnie się (może raz na miesiąc rankeda/vs boty/normala).

Mam zainstalowany ten "szajs" lecz to moja sprawa do czego używam tych "Cheatów".

Powiem 1, annonymous stworzył fajny skrypt na eve, który lekko sb zmieniłem (Ciekawe, czy to jest dozwolone).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Powie mi ktoś jaki jest ten anty-cheat lub coś innego co wykrywa BOLA ? Czy tak średnio bo takie coś nie istnieje ?

Z czym by się to wiązało ? Że bany poszły tylko z powodu kablowania

Opublikowano

I czy to nie jest ból dupy?

Kim jesteś aby go oceniać, nawet nie tylko jego ale wszystkie osoby używające bol'a . No kim?

Przypatruje się już od pewngeo czasu tym "demonstracją" przeciwko bol'owi i mogę z całą pewnością stwierdzić że osoby które obrzucają tak tych "cheaterów" mają tak naprawdę problem. Problem który brzmi: Branie lol'a zbyt na serio.

Bo zauważcie osoby które grają w lol'a dla zabawy nie przejmują się jakoś tymi bolowcami.

A osoby dla których lol jest całym życiem są gotowi zabić takie osoby.

Co nie zmienia faktu że uzywanie bol'a jest oszustwem bo ułatwia w jakikolwiek sposób gre, ale nie macie prawa oceniać takich osób wyzywajać ich od zer.

"Branie lol'a zbyt na serio." Ależ ja biore lola całkiem serio, jakbym nie brał go poważnie nie grałbym turniejów, bądź co bądź teraz lokalnych ale mierze w przyszłość :)

Opublikowano

Powie mi ktoś jaki jest ten anty-cheat lub coś innego co wykrywa BOLA ? Czy tak średnio bo takie coś nie istnieje ? Z czym by się to wiązało ? Że bany poszły tylko z powodu kablowania

Najwidoczniej jakiś jest, bo czegoś co tylko wyświetla ci się na ekranie (skrypt na Karthusa, który tylko pokazuje kiedy możesz zabić z ulta) raczej nie zaobserwują gracze. Tylko teraz trzeba to znaleźć w plikach gry.

Opublikowano

i co ja teraz zrobie ja chce challengera a mi malo brakuje mam nadzieje ze to prima aprillisowy dowcip bo sie wkurze

Ja ci ziomek powiem co zrobić. Wystarczy nauczyć się grać :D A co do tematu... DOBRZE RIOT !! JB !!

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...