Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot banuje za BoL-a

ArcaniA2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno nie było bana za bol'a :) to przecież normalcie wciska Q/W/E/R. Więc w czym problem :P ? wątpie że za bola. Kolega dostał za używanie czegoś innego,

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

comment_1LXJpWhmj2pQmZ9u7T31EAt7x6ZCJFuM

90% osób które piszą" I DOBSZE RAJOT BANUJCIE BOLOWCUW" zazdroszczą np. selexowi wbicia diamonda xD taka prawda :D btw. przeszukałem pół internetu i nie znalazłem nic o banie za bola. więc fake hehehhe

Opublikowano

"Branie lol'a zbyt na serio." Ależ ja biore lola całkiem serio, jakbym nie brał go poważnie nie grałbym turniejów, bądź co bądź teraz lokalnych ale mierze w przyszłość :)

No ale teraz to dajesz inne przykłady.

Na trunijach nikt ci bol'a nie bedzie używał bo po pierwsze: jest to jakaś większa rywalizacja niz zwykła na norlamu w lol'a a po drugie bol bardzo łatwo wykryć kiedy można patrzeć na monitor gracza.

A co do normalych gier w lol to powinineś je traktować jak zabawa, a nie spinać dupy że ktoś oszukje (no możesz byż zły ale nie wyrażać tego tak jak przedtem)

Więc nie bój się bo na jakieś wyższej pólki turnieje LCS, etc nikt nie będzie używał bola bo po prostu będzie to niewykonalne aby używać go tak żeby się nikt nie kapnął.

Opublikowano

i prawidlowo ze bany za to gowno leca bo jak losuje mi np osoby z diamentu to wymagam od niej ze raczej dobrze bedzie grala a gra czasem jak typowy BRONZ + leci flame na jungle-a bo to nigdy jego wina nie jest

Opublikowano

comment_1LXJpWhmj2pQmZ9u7T31EAt7x6ZCJFuM

90% osób które piszą" I DOBSZE RAJOT BANUJCIE BOLOWCUW" zazdroszczą np. selexowi wbicia diamonda xD taka prawda :D btw. przeszukałem pół internetu i nie znalazłem nic o banie za bola. więc fake hehehhe

hahahahahahah dawno sie tak nie usmialem, bolowcy = 0 skilla ktorzy z brazu albo silva nie potrafia wyjsc, tak wiem prawda boli

Opublikowano

hahahahahahah dawno sie tak nie usmialem, bolowcy = 0 skilla ktorzy z brazu albo silva nie potrafia wyjsc, tak wiem prawda boli

nie. nadal nie rozumiesz. myślisz że bolowcy to od razu no skille i guwna. dawaj z jakimś bolowcem 1v1(on i ty bez bola ofc.). rozpierdoli cię na combo. więc skończ pierdolić.

Opublikowano

Nie badz smieszny, myslisz ze taki bolowiec z czelendżera jest lepszy niz koles z silver I ? grubo sie mylisz

Tak. jest lepszy. tak jak napisałem. zagraj z jakimś bolowcem 1v1. będziesz się wkurwiał że on cię robi soną pod ad.

Opublikowano

bo wiesz że w dupę dostaniesz ehhehehe. zakończę z tobą tą marną dyskusję. macie ból dupy o to że oni mogą sobie na bolu jechać a wy nie hehe :D kocham patrzeć jak ludzie hetują bociarzy na forum o botach <3

Opublikowano

bo wiesz że w dupę dostaniesz ehhehehe. zakończę z tobą tą marną dyskusję. macie ból dupy o to że oni mogą sobie na bolu jechać a wy nie hehe :D kocham patrzeć jak ludzie hetują bociarzy na forum o botach <3

Aha ,czyli Ci którzy nie jechali na bolu , nie mogą go używać ?

Opublikowano

Ja zaś będę kochał patrzeć na Wasz płacz i pytania "Czy da się jeszcze jakoś uratować konto?" gdy się wreszcie wezmą na BoLowców.

Albo na spadek formy i dywizji gdy BoLa zabraknie. Zaś co do tematu to mam nadzieję, że to prawda. ;)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja zaś będę kochał patrzeć na Wasz płacz i pytania "Czy da się jeszcze jakoś uratować konto?" gdy się wreszcie wezmą na BoLowców.

Albo na spadek formy i dywizji gdy BoLa zabraknie. Zaś co do tematu to mam nadzieję, że to prawda. ;)

Hehehe ,niestety ,ale Ja o devizje nie spadne ,a na bolu cisnę ,tylko po prostu używam skryptów autosmite timer'y itp. Za autosmite nie będę rozpaczał ,bo daje radę stealować bez niego, a timer'y hm, potrzebne mi są po to bo nie chce mi się pilnować buffów.

Opublikowano

nie wszyscy grają na bolu żeby wbić jak najwyższą dywizje. ja np. gram dla zabawy a siedzę sobie w brązie :P tak po za tym. to ten temat to fake. bol jest niewykrywalny bo on automatycznie naciska klawisze :v może jak riot pomyśli i wgra do lola jakiegoś antycheata to wtedy będzie problem :P

Aha ,czyli Ci którzy nie jechali na bolu , nie mogą go używać ?

jasne że mogą. ale trzeba mieć choć trochę oleju w głowię żeby tego bota ogarnąć. to nie jest tylko trzymanie spacji. :P

@up współczuje ci życia realnego. skoro nawet w internecie kablujesz.

Opublikowano

@up
Ta przeciez to jest logiczne, wszyscy ktorzy uzywaja bola specjalnie chca sobie popsuc radosc z gry -_-.

Czlowieku pomysl troche bo swoimi wypowiedziami tylko sie pograzasz.

@down

Sens jest dobry może poprostu ty go żle zinterpretowałeś?

Opublikowano

Ja tez dzis gralem na bolowca pozdrawiam pana o nicku Lovesongx ty pierdolona szmato mam nadzieje że skończysz jak ten koleś tutaj głupia pierdolona kurwo smaz się w piekle na szczęście poniosłeś porażkę!!

7p28.png

Trafiłem na midzie 2 dni temu na niego, dziwiłem się że trafiał ponad 80%q.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Haha, jakiś random wstawił screena i już się jarają "Haha ban za BoL`a, dobrze wam tam, wy szmaty, nigdy nie wbilibyście diamentu etc. bez tego syfu". Po czym idą dalej się spinać w brązie 4 grając Glory Ryzem i mówiąć, że "to przez noob team" dalej są w brązie. Może też wstawie swoją rozmowę z supportem? Jaką możecie mieć pewność, że mój screen to nie fake? ŻADNĄ tak samo jak jego screen można było bez problemu podrobić.

Proszę bardzo tutaj jest screen jak Riot zgadza się na dofinansowanie mojego VIP`a na BoL`u.

1385070115-U98853.jpg

Opublikowano

Haha, jakiś random wstawił screena i już się jarają "Haha ban za BoL`a, dobrze wam tam, wy szmaty, nigdy nie wbilibyście diamentu etc. bez tego syfu". Po czym idą dalej się spinać w brązie 4 grając Glory Ryzem i mówiąć, że "to przez noob team" dalej są w brązie. Może też wstawie swoją rozmowę z supportem? Jaką możecie mieć pewność, że mój screen to nie fake? ŻADNĄ tak samo jak jego screen można było bez problemu podrobić.

Proszę bardzo tutaj jest screen jak Riot zgadza się na dofinansowanie mojego VIP`a na BoL`u.

1385070115-U98853.jpg

Masz chlopie poczucie humoru :D

Osobiscie jestem przeciw graniu na bolu ale tez nie ma sensu robic z tego dramy, jak dostana bany to dostana, wtedy bedziemy sie smiac. To ze teraz sie bluzgacie nic nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...