Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot banuje za BoL-a

ArcaniA2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedwczoraj gdy wróciłem z pracy i próbowałem się zalogować na moje konto, wyskoczyła wiadomość o permanentnym banie. Po napisaniu do supportu o co chodzi, otrzymałem taką wiadomość:

10x9995.png

Jak widać, to koniec niewykrywalności BoL'a. Na szczęście to był tylko mój smurf, ale 30lv był...

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I na pewno za bola może za skrypt sorake?

Nie używałem na tym koncie żadnych botów, poza tym pisze "programy wspomagające".

Opublikowano

Oby zbanowali wszystkich co jadą na tym dziadostwie.

jako exModerator powinneś opusicić sam to forum:

26_23_23_logompc.png

Czytaj napis pod MPCforum, lub zdobądź informacje jakie jest głowne założenie działania tego forum...

Co do tematu, nie używałeś nic więcej, ponieważ BOL, czy też LOL+ używałem i nigdy nie dostałem bana.

Zoomhack nie używałes ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Na jakim scryptcie grałeś że perma dostałeś? :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Shit happens, gratuluje wyczynu bo nie znam nikogo innego kto by dostał bana za BOLa :)

Jak dla mnie to wygląda na marne prowo, ale cóż...

Opublikowano

Shit happens, gratuluje wyczynu bo nie znam nikogo innego kto by dostał bana za BOLa :)

Jak dla mnie to wygląda na marne prowo, ale cóż...

Ludzie dostawali bany za Bola już dawno, wtedy tylko za Katarine bo to był najbardziej wykrywalny skrypt (nikt nie przeskoczy Ci w 0.1 sekundy po 3 enemy bo nawet droga myszki do oznaczenia E zajmuje dużoooo więcej).

Opublikowano

Idź zagraj ONLY KATARINA 24/7 przez tydzień na skrypcie, bana dostaniesz szybciej niż myślisz ;)

Z tego co wiem za BoL'a bana nie ma, nie przeskoczysz tak szybko po enemy? :s

Opublikowano

Z tego co wiem za BoL'a bana nie ma, nie przeskoczysz tak szybko po enemy? :s

Ustawie Ci gre Vanoshek, w trzech staniemy na 20 Hp obok siebie i zobaczymy czy przeskoczysz z każdego i zrobisz 3 fragi w 0.1 sekundy :)

I nie mówie 0.1s z dupy, już widziałem taką Katę na skrypcie, byliśmy na max odległości E (katariny) i zrobiła doubla (i skoczyła na 3 ale tego już nie dobiła) w dosłownie 0.1 sec. Nawet jak ktoś ma azjatycką rękę to sama droga myszki którą trzeba by pokonać bez skryptu żeby nacelować E jest dłuższa niż 0.1sec.

Opublikowano

Ustawie Ci gre Vanoshek, w trzech staniemy na 20 Hp obok siebie i zobaczymy czy przeskoczysz z każdego i zrobisz 3 fragi w 0.1 sekundy :)

Ok, sprawdzamy. Teraz idziemy na customa, podajcie nicki i zaprosze was do gry. Tylko potrzeba bolowca jakiegoś

Opublikowano

Używałem auto smite i hidden objects oraz skryptu na Karthusa, który pokazywał kiedy mogę kogoś zabić z ulta i ile mu zdejmę jeśli jestem blisko zabicia go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...