Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot banuje za BoL-a

ArcaniA2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie albo fake albo pomyłka. Wątpię żeby do tej pory zbanowali tylko ciebie, gdyby Riot naprawdę wykrył BoL'owców poleciał by pewnie mass ban paru tysięcy kont :3

Pare tysięcy kont albo kilkanascie tysięcy kont na grę która ma tak duże community to tyle co nic. + BoLowcy to w większosci osoby które nie wydają pieniędzy na rp także sądze, że panowie z Riotu nawet nie będą się zastanawiać dwa razy kiedy zaczną z tym walczyć. Niestety ;c.

2nv8jzq.jpg

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

od 2 lat na BoLu i mam się dobrze, tobie Ryuchujazki radzę się wylogowac jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia na forum o cheatach. riot może nam, bolowcom, possać pałke <3

BOLOWCY GÓRĄ. sezon 4 challenger! sezon 3 niestety tylko diamond 1 90 LP ale było blisko !! skrypt na cassio :D

Temat to prowokacja albo ban za Soraka Slack przy dużej ilości reportów, pozdro! :]

Opublikowano

Ja tez dzis gralem na bolowca pozdrawiam pana o nicku Lovesongx ty pierdolona szmato mam nadzieje że skończysz jak ten koleś tutaj głupia pierdolona kurwo smaz się w piekle na szczęście poniosłeś porażkę!!

7p28.png

najlepszy fejm mpcforum 2013 w znajomych thenitrozyniaka ma lol !!!!!!!!

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Za BoL'a nie ma bana, i nigdy nie będzie. Obstawiam że autor:
1. Leci w chuja
2. Podczas gdy BoL był dla vip'ów, używał Cheat Engine albo innego lipnego zoom hacka, i wyłapał banana.
Za BoL'a bana nie ma, wystarczy wejść na oficjalne forum i zapytać się jego twórcy, tak więc trochę fail :)

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Haaaaaa, życzę wszystkim BoLowiczom, aby dostali bana tak szybko, jak potrafią zrobić pentakilla spacją.

Pozdro i powodzenia Riot :D

Opublikowano

Za BoL'a nie ma bana, i nigdy nie będzie. Obstawiam że autor:

1. Leci w chuja

2. Podczas gdy BoL był dla vip'ów, używał Cheat Engine albo innego lipnego zoom hacka, i wyłapał banana.

Za BoL'a bana nie ma, wystarczy wejść na oficjalne forum i zapytać się jego twórcy, tak więc trochę fail :)

Tak tak, wierzcie w takie gówno dalej, twórcy bola tylko na kasę lecą i dlatego tak piszą, zresztą nie dziwię im się. Nie używałem zoom hacka bo to dla cipek.

Opublikowano

Może to i prawda, ale może i kłamstwo aby zmniejszyć populacje BOL-owców. Nigdy się nie dowiemy.

Jednak cieszył bym się, gdyby była to prawda. Mimo że przebywam na tym forum to nie lubię bezczelnych graczy psujących rozgrywkę normalnym.

0tp3.jpg

Opublikowano

Czekam aż kolejny boter Selex zostanie zbanowany jak on to się chwali tymi swoimi dywizjami wbitymi przez BoL'a

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Tak tak, wierzcie w takie gówno dalej, twórcy bola tylko na kasę lecą i dlatego tak piszą, zresztą nie dziwię im się. Nie używałem zoom hacka bo to dla cipek.

Po tym pośćie chyba najbardziej widać, że kolo leci w chuja. Już wierzymy, że używałeś BoL'a, ale nie używałeś zoom hacka. Fail kolego.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Po tym pośćie chyba najbardziej widać, że kolo leci w chuja. Już wierzymy, że używałeś BoL'a, ale nie używałeś zoom hacka. Fail kolego.

Mów sobie co chcesz, zobaczymy odpowiedź angielskiego supportu :)

Opublikowano

Hah, a tu będzie bajer, że połowa użytkowników mpc przestała używać BoLa bo się boi o bana.

Jestem rozczarowany. To jest forum o hackach i spotkałem się kilka razy z bolowami, jednakże fakt jest faktem, że używanie zew. programów jest niedozwolone. Każdy używa na własną odpowiedzialność. Ja jestem ZA żeby banowali, jakby to była gra która nie wpływa na wygraną/przegraną tylko na grindy jak w innych grach to miałbym to w dupie.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

jako exModerator powinneś opusicić sam to forum:

26_23_23_logompc.png

Czytaj napis pod MPCforum, lub zdobądź informacje jakie jest głowne założenie działania tego forum...

Co do tematu, nie używałeś nic więcej, ponieważ BOL, czy też LOL+ używałem i nigdy nie dostałem bana.

Zoomhack nie używałes ?

Ale to nie znaczy, że jedni nie mogą mieć tego zdania a drudzy innego...

@Topic Nie chce mi się wierzyć w takie rzeczy chociaż nie powiem że bym chciał. Za skrypt na katarine już mase osób dostało bana albo za zoomhacka itp. Ryze jest bezpieczny.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Myślę ,że to jest marna prowokacja ,gdyż powiedźcie mi JAK DO KURWY (przepraszam za wulg) NĘDZY MAJĄ WYKRYĆ CI TIMER MINIMAP?! Przecież to tak jakby wykrywali ,czy ktoś używa zmienionego paska życia wtf... Ja sobie cisnę ,dalej na bolu ,a w dupie z tym... Skrypt katariny uwierzę ,że wykryją ,ale inne? Nie bądźmy śmieszni... Ale temat dobry ,przez chwilę się wystraszyłem ,a i Ci "ahaha dobrze im tak" powinni jak na moje wyłapać bana ,gdyż to forum od cheatów i czy cheater czy normalny gracz wszyscy są równi ,a to jest po prostu naśmiewanie się wytykanie (tak jak w Polsce osoby czarnoskóre ,niby graj wolny ,a mimo to wyróżnia się).

Opublikowano

Teraz tylko obserwować dywizje salexa w sezonie 4 :DDD

Btw. Dobrze, niech banujo bolowców ( Ja używałem tylko dla przetestowania )

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Teraz tylko obserwować dywizje salexa w sezonie 4 :DDD

Btw. Dobrze, niech banujo bolowców ( Ja używałem tylko dla przetestowania )

Ban Wave dotknie każdego (jeśli już), w tym Ciebie :)
Opublikowano

Kolega w 1th poście ma racje ja dosłownie godzine temu wbijam i perm ban ;(

Trochę szkoda bo przedwczoraj 10zł wbuliłem, czy straciłem 90zł, i złoto :( ponad 60chempów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...