Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot banuje za BoL-a

ArcaniA2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest wiele możliwości. albo tak jak pisałem ktoś cię podkablował albo potajemnie wgrali do plików lola coś co sprawdza czy używasz bota czy nie albo masz po prostu pecha :v

Opublikowano

Pzdr dla Selenxa =)

Heh, nigdy tego syfu nie używałem i nie mam zamiaru.

Dobrze, że banują:P

Ale dość dziwne, to pewnie jeden z 1szych banow za to.

Opublikowano

Ja tez dzis gralem na bolowca pozdrawiam pana o nicku Lovesongx ty pierdolona szmato mam nadzieje że skończysz jak ten koleś tutaj głupia pierdolona kurwo smaz się w piekle na szczęście poniosłeś porażkę!!

7p28.png

Opublikowano

Ja tez dzis gralem na bolowca pozdrawiam pana o nicku Lovesongx ty pierdolona szmato mam nadzieje że skończysz jak ten koleś tutaj głupia pierdolona kurwo smaz się w piekle na szczęście poniosłeś porażkę!!

7p28.png

w sygnaturze masz cassiopeie pszypadeg? nie sondze

i zle i co teraz bedzie ;_; czym ja refy bede wbijac i sie bawic

szkoda ;__:

­

Opublikowano

To jest forum o cheatach, a Wy się cieszycie, że za cheaty banują o_O.

słusznie że banują.

To że to jest forum o czitach nic nie znaczy , szkoda taką gre zaśmiecać tym syfem. Wystarczy że musimy sie zmagać z idiotami ;....;

Opublikowano

1. Nie podoba mi się tło z supportu, jest takie dziwne.

2. Zamazałeś nick, a w odpowiedzi nie. GZ

3. Support zawsze opisuje więcej informacji, niż takie zwykłe które nic nie znaczą, równoznacznie mogli się pomylić. - chciałbym tutaj więcej wyjaśnień.

4. Od kiedy LoL ma funkcje wykrywania cheatów? Czyżby zbyt szybkie logi przy używaniu BoL'a?

Śmierdzi mi to po prostu fake. Nigdzie na internecie nie znalazłem informacji, że ktoś dostał właśnie taką wiadomość..

Z racji swej, znalazłem jeszcze coś, tylko że to zawieszenie tymczasowe, a nie PERNAMENTALNE.

http://www.mpcforum.pl/topic/862053-info-ban-za-program-bol-studio/

8372383248.png
Opublikowano

1. Nie podoba mi się tło z supportu, jest takie dziwne.

2. Zamazałeś nick, a w odpowiedzi nie. GZ

3. Support zawsze opisuje więcej informacji, niż takie zwykłe które nic nie znaczą, równoznacznie mogli się pomylić. - chciałbym tutaj więcej wyjaśnień.

4. Od kiedy LoL ma funkcje wykrywania cheatów? Czyżby zbyt szybkie logi przy używaniu BoL'a?

Śmierdzi mi to po prostu fake. Nigdzie na internecie nie znalazłem informacji, że ktoś dostał właśnie taką wiadomość..

dawno dawno temu (1 rok temu) był tu , właśnie tu temat, że ktoś też dostał bana w lig of legendts za haki (bol) hehe

Opublikowano

Ja w sumie nie wiem czy to jest fake czy nie,ale ostatnio ktoś mi właśnie mówił,że można dostać bana jak np.będzie 2x ping w jednym czasie,szczerze nigdy nie używałem bol'a i nawet nie wiem dobrze jakie sa tam opcję.

Opublikowano

Napisali tylko tyle, może im się nie chciało więcej (w końcu polski supp). Tło dziwne, bo wycięty z poczty wp.pl (czarna skórka). Napiszę jeszcze do angielskiego support'u, zobaczymy co tam odpiszą, ale coś czuję, że gówno z tego będzie.

Opublikowano

I wkońcu coś z tym zrobią. Na szczęście tylko kilka razy miałem przypadek, że enemy nas rozwalał na bolu albo sojusznik zabierał wszystkie fragi ryzem.

Opublikowano

HAHAHAHA BEKA Z LOWÓW!

Fuck yeah Riot. Bez obrazy ale - Dobrze Wam tak pierdolone no-skille, jeszcze najlepiej żeby Was do sądu o to, że łamaliscie zasady gry. Serio, nawet nie wiecie jak się cieszę :D.

Powodzenia we wbijaniu czegos więcej niż Bronze III osobom które cisnęły na BoLu i.. Niestety muszą przestać :3.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Napisali tylko tyle, może im się nie chciało więcej (w końcu polski supp). Tło dziwne, bo wycięty z poczty wp.pl (czarna skórka). Napiszę jeszcze do angielskiego support'u, zobaczymy co tam odpiszą, ale coś czuję, że gówno z tego będzie.

Zapyta się go, jakie ma dowody na to, że jechałeś na BoL'u, jestem w chuj ciekawy co odpiszą :D

HAHAHAHA BEKA Z LOWÓW!

Fuck yeah Riot. Bez obrazy ale - Dobrze Wam tak pierdolone no-skille, jeszcze najlepiej żeby Was do sądu o to, że łamaliscie zasady gry. Serio, nawet nie wiecie jak się cieszę :D.

Powodzenia we wbijaniu czegos więcej niż Bronze III osobom które cisnęły na BoLu i.. Niestety muszą przestać :3.

Przeżywasz jak byś pierwszy orgazm miał, ogarnij dupe...

1qQSmS3.png

Opublikowano

Haha,no i macie. Teraz 90% naszych diamentowych forumowiczów ( mam nadzieję) że dostaną bana. Dobrze wam tak.

Budowniczy
Opublikowano

@3up MPC FORUM wiedziales gdzie sie rejestrujesz.

Co do tematu to musi byc jakis nie fart czy cos musiales na czacie pisac albo cos nwm moze te pingi ale nigdy jakos bana za bola nie szlo wylapac tzn uzywajac go w normalny sposob.

Opublikowano

Jak dla mnie albo fake albo pomyłka. Wątpię żeby do tej pory zbanowali tylko ciebie, gdyby Riot naprawdę wykrył BoL'owców poleciał by pewnie mass ban paru tysięcy kont :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...