Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o BoL-u

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki za zgłoszenie tych potencjalnych nadużyć. Raport ten został udokumentowany i przyjrzymy się sprawie. Daj mi znać w razie gdybyś miał inne informacje, który mogłyby pomóc. Niestety nie mogę ujawnić żadnych podjętych przez nas działań ze względu na ochronę prywatności.

Dzięki jeszcze raz za poświęcenie czasu na wysłanie tego zgłoszenia. Bardzo poważnie podchodzimy do nadużyć wszelkiego rodzaju i naszym celem jest zapewnienie by wszyscy przywoływacze bawili się na Fields of Justice w zdrowej i uczciwej atmosferze.

Daj mi znać jeżeli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości.

Pozdrawiam "

Do not fear death. The best part of you will live on!"

Regards,
DarkIneferno
Player Support Riot Games

Oficjalna odpowiedź Riotu na moje zgłoszenie.

Czyli z Bolem zamierzają walczyć tylko o tym nie mówią. :)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Dzięki za zgłoszenie tych potencjalnych nadużyć. Raport ten został udokumentowany i przyjrzymy się sprawie. Daj mi znać w razie gdybyś miał inne informacje, który mogłyby pomóc. Niestety nie mogę ujawnić żadnych podjętych przez nas działań ze względu na ochronę prywatności.

Dzięki jeszcze raz za poświęcenie czasu na wysłanie tego zgłoszenia. Bardzo poważnie podchodzimy do nadużyć wszelkiego rodzaju i naszym celem jest zapewnienie by wszyscy przywoływacze bawili się na Fields of Justice w zdrowej i uczciwej atmosferze.

Daj mi znać jeżeli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości.

Pozdrawiam "

Do not fear death. The best part of you will live on!"

Regards,

DarkIneferno

Player Support Riot Games

Oficjalna odpowiedź Riotu na moje zgłoszenie.

Czyli z Bolem zamierzają walczyć tylko o tym nie mówią. :)

hahhhhahahhaha robaczku takie wiadomości są wysyłane od 2 lat, community bola to około 50 tyś graczy gdzie przynajmniej 30% z nich wydaje regularnie hajs na RP, szkodliwość jest niewielka więc riot gówno z tym zrobi, to jebane małpy dla których liczy się tylko hajs, NIGDY NIE ZROBIĄ NIC Z BOLEM, pogódź się z tym brąziaku bez zycia.

Opublikowano

Uuu, widzę że temat stracił na popularnosci.. Szkoda. Dalej intryguje mnie dlaczego ludzie używający BoLa w ogóle go używają.. Meh, szkoda że nie uzyskałem żadnej odpowiedzi przez 6 stron tematu :(.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Uuu, widzę że temat stracił na popularnosci.. Szkoda. Dalej intryguje mnie dlaczego ludzie używający BoLa w ogóle go używają.. Meh, szkoda że nie uzyskałem żadnej odpowiedzi przez 6 stron tematu :(.

Przecież odp jest oczywista i nie potrzeba w celu jej uzyskania robić zbędnego spamu... Po prostu są słabi i nie są w stanie się wybić, a nawet jeśli by dali radę w końcu to i tak wolą iść na łatwiznę. Nie rozumiem takich osób, bo dla mnie wygrywanie rankedów na bolu = zero funu z gry...

Opublikowano

że COŚ robi wszystko za Ciebie?

to cos moze najwyzej uzyc za ciebie "smajta" i wykonac combo, ktore na smartcastach wyglada tak samo, bol moze pomagac jedynie w graniu adc, uciekasz przed kims i co krok robisz AA, ale to jednak nie wszystko, bol nie zacznie za ciebie gankowac, nie zacznie za ciebie kupowac sytuacyjnych itemow, nie zacznie za ciebie wardowac. Jezeli ktos gra dobrze, to takiego bolowca "kontruje", bo ten ma zero mozgu i tylko patrzy kiedy nacisnac spacje... Bolowcy graja postacia, o ktorej nie maja zielonego pojecia, ale graja nimi tylko dlatego, ze cale combo robi za nich

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Noo mylisz się kolego. Do bola są takie skrypty które same grają, a w sktyptach VIP masz taki który pozwala wardować w ścianie :D Zobaczyłbyś combo ziggsa na BoLu - wszystko celne, każde q trafia.

Opublikowano

to cos moze najwyzej uzyc za ciebie "smajta" i wykonac combo, ktore na smartcastach wyglada tak samo, bol moze pomagac jedynie w graniu adc, uciekasz przed kims i co krok robisz AA, ale to jednak nie wszystko, bol nie zacznie za ciebie gankowac, nie zacznie za ciebie kupowac sytuacyjnych itemow, nie zacznie za ciebie wardowac. Jezeli ktos gra dobrze, to takiego bolowca "kontruje", bo ten ma zero mozgu i tylko patrzy kiedy nacisnac spacje... Bolowcy graja postacia, o ktorej nie maja zielonego pojecia, ale graja nimi tylko dlatego, ze cale combo robi za nich

I tak smiesznie, skoro na 'smartcastach wygląda tak samo' to dlaczego nie używają smartcastów?

A co do wypowiedzi CuddleBunny, potwierdzam w 100% i popieram, ale ... To oznacza, że są niedowartosciowani i mają ze sobą problemy, szczególnie jeżeli chodzi o zdolnosci manualne i życie prywatne a to nie prawda... Prawda?

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

A co do wypowiedzi CuddleBunny, potwierdzam w 100% i popieram, ale ... To oznacza, że są niedowartosciowani i mają ze sobą problemy, szczególnie jeżeli chodzi o zdolnosci manualne i życie prywatne a to nie prawda... Prawda?

Po czym wywnioskowałeś że te osoby są niedowartościowane i maja problemy w życiu prywatnym?

Opublikowano

Piszecir ze bol niewychodzi poza pozion BARDZO DOBRRGO gracza, ale tu kurwa chodzi o wasz skill a nie pierdolonych PRO graczy, gracie na tym gownie pewnie od brazu, bo NUB TIMY trzeba jakos wycarrowac wbijacie ta platyne/diament macir staty np. 10:0 tylko dziwne jest to ze wy macie ZAJEBISTEGO SKILLA a po patchu gdy bola nie ma za darmo robicie 0:10 PRZYPADEQ? NIE SONDZE.

PS. Bolowcy teraz beda pisac ze jestem braz 10

Opublikowano

Piszecir ze bol niewychodzi poza pozion BARDZO DOBRRGO gracza, ale tu kurwa chodzi o wasz skill a nie pierdolonych PRO graczy, gracie na tym gownie pewnie od brazu, bo NUB TIMY trzeba jakos wycarrowac wbijacie ta platyne/diament macir staty np. 10:0 tylko dziwne jest to ze wy macie ZAJEBISTEGO SKILLA a po patchu gdy bola nie ma za darmo robicie 0:10 PRZYPADEQ? NIE SONDZE.

PS. Bolowcy teraz beda pisac ze jestem braz 10

Lepsze to niż żalenie się na noob teamy

Opublikowano

Lepsze to niż żalenie się na noob teamy

NIE. :)

Po czym wywnioskowałeś że te osoby są niedowartościowane i maja problemy w życiu prywatnym?

Ugh, normlani ludzie czerpią fun z gry? Jak grałem z kumplami, postanowilismy się wbić na enemy team, walnąłem Dasha shenem w. .. 5 pacynek Shaco. First Blood! Jak wszyscy smiechem pierdolneli to aż mi się przykro zrobiło :D. I chuj że gra się słabo? TO NIE MA ZNACZENIA. Tak naprawdę to wole mieć w teamie osobę która gra troszeczkę słabo, widać że nie ogarnia niż BoLowca który ma problemy ze zrozumieniem podstawowych zasad, zarówno rządzących swiatem jak i grą.

Bo enemy ma drewniany movement, taka prawda.

Bo gra uczciwie. Zacząłbym Cię wyzywac, ale powiem tylko, że powinienes ogarnąć co to znaczy mózg i doczego on służy, bo jak na moderatora to widzę że masz na nim ogarnięte tylko podstawowe funkcje, czytanie, mówienie, myslenie na poziomie podstawowym.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

@up nie wiem czy dobrz cie zrozumialem ale ja sie nie żale na noob teamy: ) a raczej smieje sie z kolegami jak gram na smurfie.

Nie ... ja to kierowałem do osób używających bol'a że:

Lepiej niech oni graja na tym bolu i wygrywają niż grać bez niego a potem żalić że ma sie same retardy w druzynie i nie mogą wyjsc z bronzu.

Opublikowano

Macie taki bol dupy ze powinniscie ladnie mowiac wypier****c z forum o cheatach.

Kazdy podejmuje swoje wlasne decyzje , nie WY za NICH. To czy uzywaja wspomagaczy to ICH problem nie WASZ.

Wiec odpier****ie sie wkoncu na forum o takiej tematyce od ludzi ktorzy uzywaja wspomagaczy.

Znajdzcie sobie anti-cheats forum i tam dyskutujcie czemu te kur** uzywaja wspomagaczy.

Opublikowano

Ugh, normlani ludzie czerpią fun z gry?

Po czym wnioskujesz że ludzie którzy grają na bol'u nie czerpią fun'u z gry?

Tak naprawdę to wole mieć w teamie osobę która gra troszeczkę słabo, widać że nie ogarnia niż BoLowca

Czyli dla Ciebie każdy kto gra ponadprzeciętnie to bolowiec? Bo kazdy zwykły/normalny gracz musi lamić?

Bo jak nie to w jaki sposób chcesz rozpoznać, czy dany gracz po prostu "mainuje" tę postać i dlatego jest taki dobry czy po prostu używa bol'a?

BoLowca który ma problemy ze zrozumieniem podstawowych zasad, zarówno rządzących swiatem jak i grą.

Przykład o zasadach świata jest głupi i nie na miejscu a co do mechaniki gry to jeżeli uważasz że osoby które korzystają z bol'a nie ogarniaja gry nawet na poziome podstawowym to się poprostu mylisz. Większość bolowców a w szczególności Ci którzy już gdzieś doszli (platyna/diamond) mają dużą większą wiedzę na temat gry niż Ty (porównanie może być błędne bo nie znam dokładnie twojego poziomu gry ale po Twoich wypowiedziach oceniam Cie na przeciętnego gracza, było by miło jakbyś podał swój lolking w tedy było by wiadomo czy dobrze zrobiłem pisząc to czy nie).A co do słabych graczy (bo tacy też korzystaja z bola) to szybko odpuszczają bo jeżeli nie ogarniają gry to nawet z pomocą bola też nie dadzą sobie rady. Oczywiscie będą grać lepiej od ludzi na swoim (słabym) poziomie ale po chwili progres się skończy i nie będą mogli sobie poradzić z graczami na troche wyzszym poziomie. I w tedy taki bol nic im nie pomoże.
I jeszcze takie jedno pytanie dodatkowe do Ciebie przez które chcę sprawdzić czy dalsza dyskusja z tobą ma sens.
Czy dla ciebie każda osoba która oszukuje po to by zyskać jakieś profity jest osobą "upośledzoną i nie radzącą sobie w życiu" ?
Opublikowano

Po czym wnioskujesz że ludzie którzy grają na bol'u nie czerpią fun'u z gry?

Czyli dla Ciebie każdy kto gra ponadprzeciętnie to bolowiec? Bo kazdy zwykły/normalny gracz musi lamić?

Bo jak nie to w jaki sposób chcesz rozpoznać, czy dany gracz po prostu "mainuje" tę postać i dlatego jest taki dobry czy po prostu używa bol'a?

Przykład o zasadach świata jest głupi i nie na miejscu a co do mechaniki gry to jeżeli uważasz że osoby które korzystają z bol'a nie ogarniaja gry nawet na poziome podstawowym to się poprostu mylisz. Większość bolowców a w szczególności Ci którzy już gdzieś doszli (platyna/diamond) mają dużą większą wiedzę na temat gry niż Ty (porównanie może być błędne bo nie znam dokładnie twojego poziomu gry ale po Twoich wypowiedziach oceniam Cie na przeciętnego gracza, było by miło jakbyś podał swój lolking w tedy było by wiadomo czy dobrze zrobiłem pisząc to czy nie).A co do słabych graczy (bo tacy też korzystaja z bola) to szybko odpuszczają bo jeżeli nie ogarniają gry to nawet z pomocą bola też nie dadzą sobie rady. Oczywiscie będą grać lepiej od ludzi na swoim (słabym) poziomie ale po chwili progres się skończy i nie będą mogli sobie poradzić z graczami na troche wyzszym poziomie. I w tedy taki bol nic im nie pomoże.
I jeszcze takie jedno pytanie dodatkowe do Ciebie przez które chcę sprawdzić czy dalsza dyskusja z tobą ma sens.
Czy dla ciebie każda osoba która oszukuje po to by zyskać jakieś profity jest osobą "upośledzoną i nie radzącą sobie w życiu" ?

Nie, ale w tym wypadku (BOL) tak :). + Żaden to profit, tylko zwykłe oszustwo.

A co do lolkinga- Słabo, faktycznie, ale spójrz na moje poradniki :3.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Większość bolowców a w szczególności Ci którzy już gdzieś doszli (platyna/diamond)

Potwierdzone info. Większość userów BoL'a z EUW/NA/KR było już w high plat/low diam, tylko polacy siedzą w 'Srebrze' i 'Brązie' na BoL'u.

Bo gra uczciwie. Zacząłbym Cię wyzywac, ale powiem tylko, że powinienes ogarnąć co to znaczy mózg i doczego on służy, bo jak na moderatora to widzę że masz na nim ogarnięte tylko podstawowe funkcje, czytanie, mówienie, myslenie na poziomie podstawowym.

Dlaczego to ja nim jestem, a nie Ty? Wyzywaj, w polaczków mam wyjebane (ból dupy?).

Opublikowano

Nie, ale w tym wypadku (BOL) tak :). + Żaden to profit, tylko zwykłe oszustwo.

Czekaj po czegoś tu nie rozumiem.

Jeżeli uważasz że bol nie daje żadych korzyści to na chuja ten temat i te wszystkie obelgi przeciwko bolowcom.

Bo w czym Ci przeszkadza osoba która oszukuje ale nie mająca z tego żadnych korzyści?

A co do lolking'a to nazwe masz taką samą jak na tym forum?

Opublikowano

Czekaj po czegoś tu nie rozumiem.

Jeżeli uważasz że bol nie daje żadych korzyści to na chuja ten temat i te wszystkie obelgi przeciwko bolowcom.

Bo w czym Ci przeszkadza osoba która oszukuje ale nie mająca z tego żadnych korzyści?

A co do lolking'a to nazwe masz taką samą jak na tym forum?

Nie, mam inny :3 .

+ Nie zrozumielismy się. Profity, są ogólnie uważane za LEGALNE korzysci. Profity które są nielegalne są zwyczajnie nazywane oszustwami .:) .

+ BoL daje ogromne korzysci ale faktem jest że używają go osoby z problemami, najczęsciej głęboko zakorzenionymi w ich psychice :).

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Macie taki bol dupy ze powinniscie ladnie mowiac wypier****c z forum o cheatach. Kazdy podejmuje swoje wlasne decyzje , nie WY za NICH. To czy uzywaja wspomagaczy to ICH problem nie WASZ. Wiec odpier****ie sie wkoncu na forum o takiej tematyce od ludzi ktorzy uzywaja wspomagaczy. Znajdzcie sobie anti-cheats forum i tam dyskutujcie czemu te kur** uzywaja wspomagaczy.

Widzę, że masz ból dupy bo ktoś ci uświadomił że gra lepiej od Ciebie bez bola.

Wracając do tematu. Chuj z tym że wszyscy co zaczęli bolować ( przynajmniej tak sądzicie ) mieli platynę czy coś. A powiedzcie mi czemu taki Ocelote, Xpeke, Dyrus, Trick2g nie potrzebują bola ? Bo ogarniają.

Powtórze się jak w moim pierwszym poście w tym temacie

Używasz bola ? Tylko udowadniasz że nie zasługujesz na daną ligę. End of Topic. Gówno mnie obchodzi że to forum o cheatach. Nie ogarniacie i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...