Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o BoL-u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Never play fair" :P A poza tym wróćmy do dyskusji o BOLu, bo to nie temat o mnie, i o mojej historii :)

Przy okazji odpiszę na post który pominąłem:

Grałeś kiedykolwiek na BOLu? Patrząc na to co piszesz jestem prawie pewien że nie. Otóż uwaga, zaskoczę cię... To nie działa tak że włączasz BOLa, a on gra za ciebie i gra wygrana! Ale poczekaj, będzie nawet lepiej! Wiele zależy od twojego podejmowania decyzji, ogarniania mapy. Oczywiście przyznam rację, że mechanicznie BOL działa perfekcyjnie, ale niezależnie jak dobrze byś grał, zwycięstwo zależy od twojej umiejętności współpracy z drużyną, i twoich decyzji podczas gry ;)

Proszę Cię, gdy jestes użytkownikiem BoLa nie masz prawa pisać o jakimkolwiek skillu czy umiejętnosciach.. >,<. Po prostu tego sie nie robi, i tyle :D

EDIT: Nie mówiłem o Tobie, drogi 'Anonymous'. Dzięki za warna, z uzasadnieniem 'To nie temat o mnie, to temat o bolu' a ja napisałem 'GDY JESTEŚ UŻYTKOWNIKIEM' A nie, że 'TY'... Czyżby brak argumentów? :D

2nv8jzq.jpg

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No płaczcie dalej! Przeszkadza wam to że ktoś gra na BoL'u? To niech wam to kurwa przeszkadza... Myślicie że pobierając BoL'a tak łatwo wbić diament? No to dawajcie cebulaki... Pobieracie dziś BoL'a i w pół roku macie być D1. Ciekawy jestem który z was podoła... Pewnie nikt! Bo jesteście tylko pierdolonymi bronzami. Jak wam się nie podoba tematyka forum to wypierdalać.

@edit: Anonymous jaki miły, nie zmieniaj poziomu warnów <3

b_560_95_1.png

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że zarówno cheaty jak i boty są dla lamusów i potwierdzają moją opinię - BoL to program dla osób z problemami (Własnie udowodniłes to swoim postem :D )

Ty masz chyba jakieś problemu w realnym życiu, że masz aż tak GIGANTYCZNEGO butthurta na temat tego BoL'a... Szkoda tracić na ciebie czas, skoro nie ogarniasz że ktoś po prostu LUBI sobie grać na BoL'u i będzie grał. Tak jak Anon pisał, ty chyba widziałeś tylko jeden temat na BoL'u, na pewno na nim nie grałeś, ani nie wszedłeś na forum oficjalne. I ogarnij ten ból dupy, każdy twój post wygląda tak "bola używają debile, noob i frajerzy, ja jestem fajny bo go nie używam (tzn, nie wiem jak zainstalować), lamusy dupa cicho, cziterzy frajerzy iksde"

1qQSmS3.png

Opublikowano

Pytanko, dlaczego Netrodal ma tutaj moda? Tak jak bym na forum dla lewaków pisał "Za nową prawicę, Korwin mój król" i dostał moda.
A co do BoL'a, dobry bul duppy, każdy robi to co chce. Nie możesz z brązu przez bolowców wyjść?

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

czytam te całe 5 stron i śmiać mi się chce naprawdę robicie z siebie takich bakłażanów że szkoda gadać jeden pierdoli ze bol robi to drugi ze nie robi trzeci ze nie ma skilla czwarta co innego jeśli ktoś będzie chciał grać na bolu to będzie grał zobaczcie jaki mam wiek do każde gry prawie jest jakiś cheat poczytajcie wasze wypowiedzi naprawdę idzie się uśmiać zagrałem trzy razy na bolu dzisiaj ale to dosłownie trzy razy i po tych trzech grach usunąłem z kompa to czyli jestem lowem a mam brąz II i jestem zadowolony czyli odrazu jestem cheaterem bo użyłem tylko 3 razy bola ? ludzie płacą hajsy za boostowanie kont a wy narzekacie na jakieś gówno jpd tu nie ma po co się kłócić

Boostowanie kont też nie jest popierane przez Riot ale przynajmniej jest fair w stosunku do innych, bo kurwa na koncie dalej gra CZŁOWIEK a nie maszyna :).

+ Ogarnij interpunkcję

+ nigdy nie widziałem żeby w jakiejkolwiek grze cheat robił wszystko za gracza a ten jeszcze się z tego powodu chwalił. Stąd ten 'ból dupy' o bola :).

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

1. Widać po twoich postach, że chyba w ogóle nie wiesz co to BoL, nigdy go nie odpaliłeś, ani nie widziałeś choć filmu z gameplayu na nim
2. Ogarnij ból dupy, bo ciśniesz wszystkich na obkoło bez powodu.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Forum o cheateach, nie masz co dyskutować nt. bola, jedynie możesz ignorować wszystkie rzeczy dot. hacków i botów. Sam nie jestem zwolennikiem programiku i nie jestem chętny do jego używania ale tematy o tym jak najbardziej popieram.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Warto podkreślić, że Anonymous jest też deweloperem BoL'a ;3 Jeśli gra na BoL'u ogranicza się do trzymania spacji, to nie wiem jaki sens mają skrypty typu Trackeee, Utiliteee czy Evadeee (nawet nie wiecie co to jest, polactwo proof) ;3

Opublikowano

Warto podkreślić, że Anonymous jest też deweloperem BoL'a ;3 Jeśli gra na BoL'u ogranicza się do trzymania spacji, to nie wiem jaki sens mają skrypty typu Trackeee, Utiliteee czy Evadeee (nawet nie wiecie co to jest, polactwo proof) ;3

Nie wiem co za debil dał Ci moderatora ale, widzę, że coraz większe gówno w teamie MPC zasiada.

"polactwo" wypowiedź na poziomie moderatora jednego z największych for w Polsce.Żeżuncja i ból jąder że taki rak jak ty żyje.

Wstawiłeś te swoje marne filmy gdzie faktycznie 90% robi za gracza bol, najbardziej skillowe akcje typu wibice lee na barona ks i ucieczka wardem normalnemu graczowi nawet na poziomie diamentu przytrafiają się raz na na prawdę długi czas i głównie są zrobione fartownie, nie ma takiej opcji żeby postawić warda i w tym samym czasie użyć do niego W bez wspomagaczy, zawsze zajmuje to troche dłużej czasu i biorąc pod uwage ile miał HP lee na tamtym filmie - padłbyś.

Skoro bol tak nic nie daje i równie dobrze możecie grać na smartcastach i wgl. to po chuj na nim gracie?Udowodnijcie nam brązom i silverom że tak na prawdę zasługujecie na te platyny diamenty czy chuj wie co.

Sam gram w goldzie, przynajmniej wyszedłem sam a nie z zepsutą spacją:C

Opublikowano

Nie wiem co za debil dał Ci moderatora ale, widzę, że coraz większe gówno w teamie MPC zasiada.

"polactwo" wypowiedź na poziomie moderatora jednego z największych for w Polsce.Żeżuncja i ból jąder że taki rak jak ty żyje.

Wstawiłeś te swoje marne filmy gdzie faktycznie 90% robi za gracza bol, najbardziej skillowe akcje typu wibice lee na barona ks i ucieczka wardem normalnemu graczowi nawet na poziomie diamentu przytrafiają się raz na na prawdę długi czas i głównie są zrobione fartownie, nie ma takiej opcji żeby postawić warda i w tym samym czasie użyć do niego W bez wspomagaczy, zawsze zajmuje to troche dłużej czasu i biorąc pod uwage ile miał HP lee na tamtym filmie - padłbyś.

Skoro bol tak nic nie daje i równie dobrze możecie grać na smartcastach i wgl. to po chuj na nim gracie?Udowodnijcie nam brązom i silverom że tak na prawdę zasługujecie na te platyny diamenty czy chuj wie co.

Sam gram w goldzie, przynajmniej wyszedłem sam a nie z zepsutą spacją:C

tam trzeba myśleć jak i kiedy użyć spacji*

Opublikowano

Pierdolenie zer.

On uzył ironii ;P.

Sądzę że Riot może zrezygnować z tego beznadziejnego Launchera na bazie Adobe AIR i zrobić cos własnego, cos co może nawet sobie samo przeskanować komputer w poszukiwaniu takich skryptów i zwyczajnie zablokować dane konto (BO niestety, jakby się riot starał, nie ma prawa ingerować w to co kto ma na kompie )

Podsumowując 5 stron działu: JEBAĆ BOLOWCÓW.

Dalej nie przedstawili żadnego sensownego argumentu dlaczego w ogóle tego BoLa uzywają i jaki to ma cel :D

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Dla zabawy, jeśli to dla ciebie nie jest argument, to po prostu go nie akceptujesz, nic lepszego i tak pewnie nie dostaniesz :)

Opublikowano

Dla zabawy, jeśli to dla ciebie nie jest argument, to po prostu go nie akceptujesz, nic lepszego i tak pewnie nie dostaniesz :)

Rozwiń swoją mysl. Co jest zabawnego w trzymaniu spacji?

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Rozwiń swoją mysl. Co jest zabawnego w trzymaniu spacji?

OMG człowieku weź już nie rób z siebie jakiegoś kompletnego idioty.

Są ludzie którzy lubią korzystać z cheat'ów, botów a są tacy którzy po prostu tego nie tolerują bo biorą gre "na serio" i są tacy którzy mają wyjebane czy ktoś oszukuje w grze czy nie, graja po prostu dla zabawy.

A co do trzymana spacja, to jest to spowodowane tym że do lol'a nie ma jakiś chorych cheat'ów które daja Ci na start bonus do wszystkiego. Powstał tylko bol który jest jedynym programem który w jakiś tam sposób może Ci ułatwić gre w lol'a, gdyby były inne programy które oferują więcej i były by to prawdziwe cheaty to zainteresowanie bol'em spadło by na drugi plan.

Tak samo możesz się spytać metinowców co jest zabawnego w grani na "czitach"

I jak myślisz co odpowiedzą?

Opublikowano

Anonymous

krul bolowców

i nie pisz nic więcej.

PS

Jak Riot nie może sprawdzać twoich plików na dysku? Patrz na takiego Nexona, od razu dostajesz skana, i po dniu używania hacków masz bana, zależy jak używasz.

Opublikowano

OMG człowieku weź już nie rób z siebie jakiegoś kompletnego idioty.

Są ludzie którzy lubią korzystać z cheat'ów, botów a są tacy którzy po prostu tego nie tolerują bo biorą gre "na serio" i są tacy którzy mają wyjebane czy ktoś oszukuje w grze czy nie, graja po prostu dla zabawy.

A co do trzymana spacja, to jest to spowodowane tym że do lol'a nie ma jakiś chorych cheat'ów które daja Ci na start bonus do wszystkiego. Powstał tylko bol który jest jedynym programem który w jakiś tam sposób może Ci ułatwić gre w lol'a, gdyby były inne programy które oferują więcej i były by to prawdziwe cheaty to zainteresowanie bol'em spadło by na drugi plan.

Tak samo możesz się spytać metinowców co jest zabawnego w grani na "czitach"

I jak myślisz co odpowiedzą?

Akurat idiotów robi z siebie dwójka modów nie potrafiąca znaleźć konkretnego uzasadnienia dlaczego grają na bolu, innego niż : Widoczne braki w korze mózgowej.

Akurat w metinie mamy w większej mierze rozgrywkę PvE więc cheaty są jakkolwiek jeszcze do zrozumienia, chujowy przykład. :)

Anonymous

krul bolowców

i nie pisz nic więcej.

PS

Jak Riot nie może sprawdzać twoich plików na dysku? Patrz na takiego Nexona, od razu dostajesz skana, i po dniu używania hacków masz bana, zależy jak używasz.

Mówię, że może sprawdzać czy dana osoba ma jakies nielegalne oprogramowanie (Propsy dla Nexona, jezeli Nexon mial fundusze to Riot tym bardziej), ale nie może takiego oprogramowania USUWAĆ z komputerów, więc jedynie zostaje banowanie kont. Oby stało się to jak najszybciej.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

@up

YAY Nareszcie znalazłem odpowiedź która pomoże Ci zrozumieć dlaczego ludzie grają na bolu

P: "Dlaczego on gra na bol'u?"

O: Bo lubi

Albo odpowiedź uniwersalna

P: "Dlaczego on gra na bol'u?"

O: Bo "tag"

Opublikowano

Unnamed.

Skan naszego dysku? dobrze słyszę?

O ile się nie myle RIOT może najwyżej sprawdzić procesy jakie działają równolegle z grą

Opublikowano

Akurat riot doskonale wie kto, kiedy i jak używa bola.Tyle, że nic z tym nie robią, na prawdę myślicie, że cheat u riotu by przeszedł?Gdzieś kiedyś ktoś dał liste z ludźmi którzy używali bota, sam go odpalilem żeby sprawdzić jak to działa i moje konto było napisane w tej liście, nigdzie się tym nie chwaliłem, więc riot na 100% wie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...