Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o BoL-u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ryuozaki cokolwiek byś nie powiedział i tak będą to odbijać chociażby w najbardziej absurdalny sposób.

Ciężko jest się bowiem przyznać, że ucieka się do wspomagaczy dlatego, że jest się słabym i niedowartościowanym. ;)

1373662483-U83583.png

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dla fanów

kQTbp6a.jpg

niedługo wyjdzie film nt. PROdiction Klokje, nagrany na D1 NA acc, więc wszyscy będą mogli zobaczyć potęgę tego skryptu.

Ale ten filmik będzie nagrany przez cb? Ponieważ szczerze powiedziawszy nigdy nie widziałem jak się sprawdzają skrypty dla posiadaczy VIP'a a możliwe że go kupię :3

@Ryuozaki ale Kamillo ma rację ponieważ cheat to program który pozwala robić rzeczy dla przeciętnej osoby niemożliwe (speedhack itp.) a BoL robi coś co da radę zrobić gracz (niektóre combo na nim są cholernie szybkie i przeciętny gracz by takiego nie potrafił lecz dla gracza lcs to pikuś) czyli jest botem.

Opublikowano

Uważasz że program który robi za Ciebie ~75% akcji które musisz wykonywać nie jest cheatem ?

Widze że stoszuje się do motta "Nie znam się, więc się wypowiem"

Bol nie robi aż tyle rzeczy za ciebie, no chyba że pod uwagę bierzesz też upośledzone lasthity i haras to w tedy wyjdzie ci moze to 3/4.

Jedyne co w bol'u jest przydatne to combo na niektóre postacie (bo większość skryptów jest porostu słaba). Oczywscie jak masz vipa to dużo lepiej sięgra ale to już musisz zapłacić (a jak płacisz to wymagasz)

Ale dalej nie podaliście mi argumetu w czym przeszkadzają wam ludzie używajacy bol'a

Opublikowano

Dla mnie BOL jest cheatem dlatego że wykonuje ZA NAS czynności i nie ważne w jakiej szybkości ROBI TO ZA NAS.Jestem ciekawy co się stanie jak pewnego dnia BOL przestanie działać... Gracze z diamondu (pozdro selex) zaczną grać niczym gracz na 20 lv'u (bo jestem pewien że to "zmniejsza skilla" [bo jeśli la was trzymanie spacji to jest szlifowanie umiejętności to życzę powodzenia). Wojna z BOL'em to jest walka z wiatrakami nic nie zrobimy ("my"-gracze grający bez BOL'a) każdy gracz BOL'a będzie trzymał się swoich racji a 2 z kolei swoich będzie się tworzył coraz większy spam...

@ zapomniałem napisać: Nie mam bólu dupy o to że inni grają używając BOL'a mam wyje**** chyba że zagra taki ze mną po świeżym patchu (sami BOL'owcy wiedzą dlaczego)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Ale ten filmik będzie nagrany przez cb? Ponieważ szczerze powiedziawszy nigdy nie widziałem jak się sprawdzają skrypty dla posiadaczy VIP'a a możliwe że go kupię :3

Nie, 3rasus ma go robić.

Opublikowano

Widze że stoszuje się do motta "Nie znam się, więc się wypowiem"

Bol nie robi aż tyle rzeczy za ciebie, no chyba że pod uwagę bierzesz też upośledzone lasthity i haras to w tedy wyjdzie ci moze to 3/4.

Jedyne co w bol'u jest przydatne to combo na niektóre postacie (bo większość skryptów jest porostu słaba). Oczywscie jak masz vipa to dużo lepiej sięgra ale to już musisz zapłacić (a jak płacisz to wymagasz)

Ale dalej nie podaliście mi argumetu w czym przeszkadzają wam ludzie używajacy bol'a

Okej, chcesz żebym podał Ci argument w czym przeszkadzają mi użytkownicy bola? Tacy frajerzy z normali mi nie przeszkadzają, ale na rankedach FAKTYCZNIE powinien być oceniany skill danego gracza a nie to jak dobry skrypt posiada. Wystarczająco dobry argument czy do tej ciasnej główki dalej nie dociera? I cheat to po Angielsku OSZUSTWO, cheaty nie robią za Ciebie rzeczy niemożliwych, tylko ułatwiają Ci rozgrywkę, np. Hack dzięki któremu postać w metinie sama Ci expi czy też własnie BoL. BoL nie robi rzeczy niestworzonych, bo gra zwyczajnie na to nie pozwala, sądzisz że gdyby były luki w grze to ludzie nie lataliby sobie z 5.00 a/speed? No, pewnie nawet nie wiesz co to jest :).

@Ryuozaki ale Kamillo ma rację ponieważ cheat to program który pozwala robić rzeczy dla przeciętnej osoby niemożliwe (speedhack itp.) a BoL robi coś co da radę zrobić gracz (niektóre combo na nim są cholernie szybkie i przeciętny gracz by takiego nie potrafił lecz dla gracza lcs to pikuś) czyli jest botem.

Tak, brawo :D. Wkręcajcie sobie dzieciaki dalej, prawda jest jedna - Jak w grze sobie nie radzicie to współczuje Waszym przyszłym partnerkom. ;)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Ludzie kurwa ale tak trudno zrozumieć że Bot to bot a nie cheat? To tak jakbyście nazywali lodówkę zamrażarką, niby to samo ale co innego. Bot robi za nas nawet 100% ale tego co gracz też potrafi, cheat robi coś czego normalnie się nie da zrobić czyli np. kiedyś brak cd na flashu (o ile się nie mylę było to za czasów tego buga funkcją w Leaguebocie)

@Marcoly ale zostanie wstawiony do tej dyskusji?

@Ryuozaki ale o co Ci chodzi? Ja na tą chwile nawet w LoLa nie gram chodzi mi o mylne pojęcie Bota i czita...

Opublikowano

Ludzie kurwa ale tak trudno zrozumieć że Bot to bot a nie cheat? To tak jakbyście nazywali lodówkę zamrażarką, niby to samo ale co innego. Bot robi za nas nawet 100% ale tego co gracz też potrafi, cheat robi coś czego normalnie się nie da zrobić czyli np. kiedyś brak cd na flashu (o ile się nie mylę było to za czasów tego buga funkcją w Leaguebocie)

@Marcoly ale zostanie wstawiony do tej dyskusji?

@Ryuozaki ale o co Ci chodzi? Ja na tą chwile nawet w LoLa nie gram chodzi mi o mylne pojęcie Bota i czita...

OK. ale nie w 100% jest botem. Na przykład skrypty do ryze zrób mi takie combo w realu jak na skryptach z taką częstotliwością oraz precyzją oraz to udowodnij bo widzę każdy piszę "każdy gracz z lcs tak zrobi" to udowodnij to że to potrafi.

DR5ChPt.png

Opublikowano

OK. ale nie w 100% jest botem. Na przykład skrypty do ryze zrób mi takie combo w realu jak na skryptach z taką częstotliwością oraz celnością oraz to udowodnij bo widzę każdy piszę "każdy gracz z lcs tak zrobi" to udowodnij to że to potrafi.

No nie kurwa człowieku jak to ma niby być cheatem... Bo potrafi dobrze focusować? A może dlatego że wali combo z maksymalną do uzyskania prędkością? TO COMBO MA MAX SPEEDA JAKI DA SIĘ OSIĄGNĄĆ ALE NIE WYCISKA Z GRY WIĘCEJ NIŻ SIĘ DA WIĘC JEST TYLKO BOTEM!!!!!

Opublikowano

No nie kurwa człowieku jak to ma niby być cheatem... Bo potrafi dobrze focusować? A może dlatego że wali combo z maksymalną do uzyskania prędkością? TO COMBO MA MAX SPEEDA JAKI DA SIĘ OSIĄGNĄĆ ALE NIE WYCISKA Z GRY WIĘCEJ NIŻ SIĘ DA WIĘC JEST TYLKO BOTEM!!!!!

Co nie zmienia faktu, że zarówno cheaty jak i boty są dla lamusów i potwierdzają moją opinię - BoL to program dla osób z problemami (Własnie udowodniłes to swoim postem :D )

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

@up napisał człowiek siedzący na forum o cheatach i botach :3

Ja jestem neutralny w stosunku do obu stron :x Nie uznaję tego za coś czym można się szczycić ale i za coś czym można gardzić :) Szczerze mówiąc to ty masz chyba jakiś problem (pewnie BoLa nie umiałeś odpalić :() bo jesteś jak Ci hejterzy z yt z bólem dupy :(

BOT TO NIE CZIT DO KURWY NĘDZY!!!! (ale jest tak samo karalny)

@edit xD od razu napiszę że już postaram się zakończyć moje wypowiedzi bo wygląda to prawie jak spam :D

Opublikowano

Ojoj już widzę spina więc tak:

-"MA MAX SPEEDA JAKI DA SIĘ OSIĄGNĄĆ ALE NIE WYCISKA Z GRY WIĘCEJ NIŻ SIĘ DA WIĘC JEST TYLKO BOTEM!!!!!" (jeszcze więcej tych wykrzykników daj bo trochę za mało :/) -Właśnie dla gry nie dle zwykłego gracza (takiego przeciętniaka nie jakiegoś pro elo gracza z LSC'ów przy max skupieniu ).

-"No nie kurwa człowieku jak to ma niby być cheatem... Bo potrafi dobrze focusować? A może dlatego że wali combo z maksymalną do uzyskania prędkością?" - tak... na tym polega bot... a bot to rodzaj cheata.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Okej, chcesz żebym podał Ci argument w czym przeszkadzają mi użytkownicy bola? Tacy frajerzy z normali mi nie przeszkadzają, ale na rankedach FAKTYCZNIE powinien być oceniany skill danego gracza a nie to jak dobry skrypt posiada. Wystarczająco dobry argument czy do tej ciasnej główki dalej nie dociera? I cheat to po Angielsku OSZUSTWO, cheaty nie robią za Ciebie rzeczy niemożliwych, tylko ułatwiają Ci rozgrywkę, np. Hack dzięki któremu postać w metinie sama Ci expi czy też własnie BoL. BoL nie robi rzeczy niestworzonych, bo gra zwyczajnie na to nie pozwala, sądzisz że gdyby były luki w grze to ludzie nie lataliby sobie z 5.00 a/speed? No, pewnie nawet nie wiesz co to jest :).

Tak, brawo :D. Wkręcajcie sobie dzieciaki dalej, prawda jest jedna - Jak w grze sobie nie radzicie to współczuje Waszym przyszłym partnerkom. ;)

O mój Boże człowieku mogłem przejść odrazu do meritum sprawy a nie droczyć się z wami z nadzieją że dacie mi jakiś logiczy argument.

Jeżeli dalej z wami będe ciągnął tę dyskusje to wyjdzie na to że moja matka to dziwka która psuzcza się na prawo i lewo a ja jestem upośledzonym gejem.

Ok teraz ja powiem o tobie kilka miłych słówek.

Chyba trzeba być idiotą żeby myśleć że Bol(BOT OF LOL) to cheat jeżeli nawet sama nazwa wskazuje na to że nie jest nim.

Moim zdaniem wszystkie osoby które tak nienawidzą bol'a maja po prostu ból dupy i to jest prawdą bo nie przeczytałem tu żadnego argumentu który jasno udowania że bol przeszkadza w jaki kolwiek sposób innym osobom.

Wszystkie komentarz są tego typu:

"OMG on używa bola jaki z niego jest retard no to co że ta osoba używając bol'a w ogóle mi nie przeskadza ale moje ego nie może pogodzić sie z tym że komuś w życiu udaje się grać dużo lepije nawet kiedy używa do tego bola"

Czyli pisząc w skrócie ludzie "uczciwi"(osoby nie uzywające bola) mają pretensje do ludzi którzy "oszukują"(osoby uzywajace bol'a) że mają oni w życiu (grze) łatwiej chodż ludzie uczciwy moga osiągną taki sam efekt długą pracą i na tym można zakończyć. Bo ludzie uczciwi oprócz tej pretensji nic innego nie mogą zarzucić bolowcom, reszta jest po prostu bólem dupy.

Opublikowano

O mój Boże człowieku mogłem przejść odrazu do meritum sprawy a nie droczyć się z wami z nadzieją że dacie mi jakiś logiczy argument.

Jeżeli dalej z wami będe ciągnął tę dyskusje to wyjdzie na to że moja matka to dziwka która psuzcza się na prawo i lewo a ja jestem upośledzonym gejem.

Ok teraz ja powiem o tobie kilka miłych słówek.

Chyba trzeba być idiotą żeby myśleć że Bol(BOT OF LOL) to cheat jeżeli nawet sama nazwa wskazuje na to że nie jest nim.

Moim zdaniem wszystkie osoby które tak nienawidzą bol'a maja po prostu ból dupy i to jest prawdą bo nie przeczytałem tu żadnego argumentu który jasno udowania że bol przeszkadza w jaki kolwiek sposób innym osobom.

Wszystkie komentarz są tego typu:

"OMG on używa bola jaki z niego jest retard no to co że ta osoba używając bol'a w ogóle mi nie przeskadza ale moje ego nie może pogodzić sie z tym że komuś w życiu udaje się grać dużo lepije nawet kiedy używa do tego bola"

Czyli pisząc w skrócie ludzie "uczciwi"(osoby nie uzywające bola) mają pretensje do ludzi którzy "oszukują"(osoby uzywajace bol'a) że mają oni w życiu (grze) łatwiej chodż ludzie uczciwy moga osiągną taki sam efekt długą pracą i na tym można zakończyć. Bo ludzie uczciwi oprócz tej pretensji nic innego nie mogą zarzucić bolowcom, reszta jest po prostu bólem dupy.

Nie chce dostać kolejnego warna, więc powiem tak: To jet bez sensu. LOL ma sprawdzać skill TWÓJ a nie skill pierdolonego bota który robi wszystko za Ciebie a używanie BoLa swiadczy o niskim ilorazie inteligencji, bo pomimo że twórcy lola otwarcie mówią, że ta gra ma być kurwa COMPETITIVE, A Competitive play znaczy mniej więcej tyle, że jakikolwiek rodzaj dopingu (A takim jest do chuja jebanego BoL) jest zakazany a używanie go swiadczy o niedowartosciowaniu, brakach w podstawach wychowania i zaniżonej samoocenie. Czy wyraziłem się kurwa wystarczająco jasno?

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Weź przeczytaj ten temat jeszcze raz i powiedz kto tutaj nie ma logicznych argumentów.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Niektórzy tutaj to więcej krzyczą niż wiedzą o bolu. Ale może faktycznie w waszych ligach BOL robi za was wszystko, i cała gra opiera się o trzymanie spacji ;)

Opublikowano

Niektórzy tutaj to więcej krzyczą niż wiedzą o bolu. Ale może faktycznie w waszych ligach BOL robi za was wszystko, i cała gra opiera się o trzymanie spacji ;)

A to na czym polega bol jak nie na trzymaniu spacji? No dalej panie Liderze Lig Of Ledżends, wypowiedz się. Sorry stary, niby jestes wysoki rangą, ale niektórzy moderatorzy mają więcej oleju w głowie niż Ty :). A przynajmniej tak to na razie wygląda.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Lepiej napisz nam tutaj jaka miales dywizje zanim zaczales pykac na bolu :), wtedy z latwoscia ocenimy czy Bol daje tego tego skilla czy nie :), bo mnie wkurwiac zaczyna ze zaczynacie sie bronic slabymi argumentami.

Tu mamy ukazane PROdiction, ale to film dot. Cass Whooping za 15$ (2 exploity różnią go od Yet Another Cass - free passive & castowanie skilli w ruchu):

http://www.youtube.com/watch?v=aACKwflcmas

Tutaj I'M LeeSin, ale dość mało gameplayu:

Po co spamisz tymi filmikami? To jest dyskusja... a nie media.

Moze troche przesadzam ale kurwa niech mi nikt nie mowi ze bol to tylko taki dodatek czy cos, to poprostu za was gra, w 80% gry.

sstwc.jpg

Opublikowano

Lepiej napisz nam tutaj jaka miales dywizje zanim zaczales pykac na bolu :), wtedy z latwoscia ocenimy czy Bol daje tego tego skilla czy nie :), bo mnie wkurwiac zaczyna ze zaczynacie sie bronic slabymi argumentami.

Nie pamiętam takich czasów, ale myślę że nie miałem 30 lvl. FPB też mam wliczać ;)?

Opublikowano

Nie chce dostać kolejnego warna, więc powiem tak: To jet bez sensu. LOL ma sprawdzać skill TWÓJ a nie skill pierdolonego bota który robi wszystko za Ciebie a używanie BoLa swiadczy o niskim ilorazie inteligencji, bo pomimo że twórcy lola otwarcie mówią, że ta gra ma być kurwa COMPETITIVE, A Competitive play znaczy mniej więcej tyle, że jakikolwiek rodzaj dopingu (A takim jest do chuja jebanego BoL) jest zakazany a używanie go swiadczy o niedowartosciowaniu, brakach w podstawach wychowania i zaniżonej samoocenie. Czy wyraziłem się kurwa wystarczająco jasno?

Uważaj po z jednej skrajności popadasz w drugą. Proszę pominmy wszystkie niepotrzebne wątki z bolem i przjedzmy do sedna.

Piszeż że bol jest zły po nie pokazuje realnego sklila osoby. OK zgadzam się, ale skill który daje ci bol nie wychodzi poza możliwości (bardzo) dobrego gracza.

Piszeż że...... I na tym można zakończyć wszystkie Twoje mądre myśli.

Teraz przejdzmy do tej jednej o którą mi sie rozchodzi.

Kim jesteś aby oceniać ludzi używających bol'a i wyzywać ich od niedowartosciwanych dzieci a kończąć na osobach w którym życiu nie wyszło. Te porównania są z dupy i pokazują tylko twoją frustracje tym że nie możesz bolowcom nic zrobić. I właśnie to powyższe zachowanie uświadami mi że jedym i chyba największym powodem nienawiści bol'a jest "ból dupy".

I na tym można zakończyć, rozumiem że oszukiwanie nie tylko w lol'u ale ogólnie wszędzie jest złe ale grając sobie jedna partyjke w domu w lola uzywając do tego bola nie czyni Cię jakimś niedorozwojem, nie jesteś jakimś mistrzem w tą gre i nie musisz jej brać na poważnie, bo zauważna na jakiś LCS etc, nie ma prawa by ktos korzystał z bola. Można to porównać tak

LCS- mistrzostaw świata w piłce nożnej

Zwykła gra w lola w swoim domu - gra w piłke na podwórku

Więc pamiętaj osoba która używa tego bola sama jest za siebie odpowiedzialnia i ta decyzje podejmuje świadomie co nie oznacza że masz prawą wyżywać ją od niedorozwojów bo takie zachowanie pokazuje że tak naprawdę tym masz jakis problem ze sobą

BOL JEST ZŁY, BO JEST OSZUSTWEM

ALE NIE DAJE NAM TO ŻADNEGO PRAWA OCENIĄC OSÓB KTÓRE Z NIEGO KORZYSTAJĄ

Opublikowano

Nie pamiętam takich czasów, ale myślę że nie miałem 30 lvl. FPB też mam wliczać ;)?

Czyli co? Cale zycie na bolu, sialalala? Kurcze, myslalem ze chociaz tego silvera wbiles normalnie, a tu zonk . Oj Ano ano, do kazdej gry bys chcial czitowac :).

sstwc.jpg

Opublikowano

"Never play fair" :P A poza tym wróćmy do dyskusji o BOLu, bo to nie temat o mnie, i o mojej historii :)

Przy okazji odpiszę na post który pominąłem:

A to na czym polega bol jak nie na trzymaniu spacji? No dalej panie Liderze Lig Of Ledżends, wypowiedz się. Sorry stary, niby jestes wysoki rangą, ale niektórzy moderatorzy mają więcej oleju w głowie niż Ty :). A przynajmniej tak to na razie wygląda.

Grałeś kiedykolwiek na BOLu? Patrząc na to co piszesz jestem prawie pewien że nie. Otóż uwaga, zaskoczę cię... To nie działa tak że włączasz BOLa, a on gra za ciebie i gra wygrana! Ale poczekaj, będzie nawet lepiej! Wiele zależy od twojego podejmowania decyzji, ogarniania mapy. Oczywiście przyznam rację, że mechanicznie BOL działa perfekcyjnie, ale niezależnie jak dobrze byś grał, zwycięstwo zależy od twojej umiejętności współpracy z drużyną, i twoich decyzji podczas gry ;)
Opublikowano

"Never play fair" :P A poza tym wróćmy do dyskusji o BOLu, bo to nie temat o mnie, i o mojej historii :)

Przy okazji odpiszę na post który pominąłem:

Grałeś kiedykolwiek na BOLu? Patrząc na to co piszesz jestem prawie pewien że nie. Otóż uwaga, zaskoczę cię... To nie działa tak że włączasz BOLa, a on gra za ciebie i gra wygrana! Ale poczekaj, będzie nawet lepiej! Wiele zależy od twojego podejmowania decyzji, ogarniania mapy. Oczywiście przyznam rację, że mechanicznie BOL działa perfekcyjnie, ale niezależnie jak dobrze byś grał, zwycięstwo zależy od twojej umiejętności współpracy z drużyną, i twoich decyzji podczas gry ;)

No nareszcie ktoś wyjaśnił że bol nie daje Twojemu bohaterowi jakiś zajebiscie specjanych mocy tylko umożliwia w łatwiejszy spsób wycisnąć z postaci 100% jej możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...