Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o BoL-u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadnego bola nie używałem, żeby się wybić. A po drugie w jakim każdym temacie? O czym ty pieprzysz? Nigdzie loga nie wklejałem.

Masz idiotyczną logikę.

Taka jest prawda, że forum jest w głównej mierze o cheatach, a ludzie, którzy to negują to idioci po prostu.

To forum miało być w głównej mierze o cheatach, a tak naprawdę obecnie jedyny związek tego foruma z cheatami w niektórych działach to właśnie ta nazwa. Poza tym beka z Ciebie, ze względu na to, co wyróżniłem sexiastym zielonym kolorę.

@top

Precz z BoLem, pozdrawiam.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Większej głupoty to ja nie słyszałem. Jak to ma poprawić jakiekolwiek aspekty Twojej gry skoro Twoja gra ogranicza się do wciśnięcia spacji?

Grasz na BoLu i dlatego go bronisz. Jednak prawda jest taka, że sięgają po niego tylko osoby będące niedowartościowane i niedojrzałe bo reszcie nie będzie przeszkadzało to, że są w miejscu na które zasługują*.

*Pieprzenie typu "Jestem niżej niż powinienem przez noob teamy i dlatego gram na bolu by wyjść na moje elo" jest oczywistą głupotą. ;)

Ile dmg może zadać dany champ, podejmowanie dobrych decyzji, itd. Ale nie będę się kłócił, bo dla ciebie BOL, i tak pewnie będzie ogromnym złem ;3

Opublikowano

Haaaaaaaaaaaaaaaa, jakie biedaki nie stać na vipa na BoLu daimond I inc kurwioki, coo? Biedaa "BOLI"? #RICH #KESZ #SŁEEG.

@topic

Bol prawilny czicik dla bogatych mordeczek #Richman

Opublikowano

Na BoL'a spinają się tylko i wyłącznie 2 typy ludzi:
1. Gówna z silvera/brązu, którzy są za chujowi by wyjść na lepszą dywizję (lub są za głupi, by odpalić bola) - tych jest 90%
2. Osoby które w LoL'a w ogóle nie grają/ewentualnie jeden ranked na tydzień, a wykłócają się, by się wykłócać - 10%
Każdy gra w to co lubi i jak lubi, idźcie mieć ból dupy gdzie indziej :rolleyes:

A osoby które piszą, że BoL nic nie daje pierdolą głupoty, odpalcie sobie Reborna od Sidy, ADC od razu na poziomie Challengera. To zasługuje na miano cheata w 100% :)

1qQSmS3.png

Opublikowano

Satysfakcją z gry na bolu pewnie jest stuprocentowa, co? Graty bolowcy.

Nie oszukujmy się, na chwilę obecną użytkownicy Bola nie podali żadnego sensownego argumentu poza ''HAHAHA, O kurwa xdd nie stać was hehehehehe xdd'' także niestety, ale jak na razie: Normlani gracze vs Bolowcy 1-0. :)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Hmm skoro powstala taka dyskusja moze powiem nt. osob ktore uzywaja tego bola.

A wiec tak, takie osoby uzywajace bola, prawdziwego skilla maja 1-2ligi nizej, wiec dajmy na to ze ma challengera z bolem, ale bez bola jego skill lezy na przelomie diamenta/platyny. Dobrze wiem ze tez trzeba myslec grajac na bolu ale combo wykonuje w 100% dobrze, lepiej sie bije miniony, ciezej o pomylke niz jak bysmy grali bez zadnej pomocy i co najwazniejsze dla junglerow, auto smite, tego akurat nienawidze i tepie osoby ktore to uzywaja. Wiem ze znajdujemy sie na forum stworzone dla cziterow ale po co uzywac tego w lolu? Dla fejmu ze ma sie wysoka dywizje bo nie widze innego powodu, lepiej samemu wbic dywizje swoim skillem, nie skillem bola. Pozdrawiam ludzi grajacych w lola dla funu, nie dla dywizji.

sstwc.jpg

Opublikowano

Obstawiam że 99% ludzi spinających tu dupę bociło/cheatowało w innych grach ale tu się plują bo LoL Bogiem i tutaj tak nie można. Osobiście twierdzę że BoL psuje rozgrywkę tak jak gra w cs'a na wh gdyż staje się to nudne lecz nie jest to jakieś wielkie ZŁO.

Opublikowano

Nie oszukujmy się, na chwilę obecną użytkownicy Bola nie podali żadnego sensownego argumentu poza ''HAHAHA, O kurwa xdd nie stać was hehehehehe xdd'' także niestety, ale jak na razie: Normlani gracze vs Bolowcy 1-0. :)

Jakiś koleś robi temat o treści "HSAUHAUSHAUSH hói w oko bolofcą, ja jestę prafdziwy pro z bronzu 10", i jak "my" mamy na to odpowiedzieć? Każdy gra jak lubi, to że niektórzy mają ból dupy z jakiegoś niewiadomego powodu, to już wola boża.

@Up - Mi granie ba BoL'u sprawia o wiele większą satysfakcję niż gra bez niego, do tego jak ktoś zna nieco Lua i sam sobie napisze skrypt, to już w ogóle zajebiśćie, satysfakcja wielka z tego, żę w ogóle działa :D

1qQSmS3.png

Opublikowano

Jakiś koleś robi temat o treści "HSAUHAUSHAUSH hói w oko bolofcą, ja jestę prafdziwy pro z bronzu 10", i jak "my" mamy na to odpowiedzieć? Każdy gra jak lubi, to że niektórzy mają ból dupy z jakiegoś niewiadomego powodu, to już wola boża.

@Up - Mi granie ba BoL'u sprawia o wiele większą satysfakcję niż gra bez niego, do tego jak ktoś zna nieco Lua i sam sobie napisze skrypt, to już w ogóle zajebiśćie, satysfakcja wielka z tego, żę w ogóle działa :D

Ale proszę, wyjasnij mi co jest fajnego w tym, że COŚ robi wszystko za Ciebie? To tak jakbys niby uprawiał seks z dziewczyną, ale zamiast Ciebie, to wkładałoby się jej plastikowego i to za pomocą maszyny a Ty bys tylko patrzał ; o. (Lepszego porównania się znaleźć NIE DA. xD )

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

@JebanyIdiota yhh chciałbym walnąć sobie skrypcik ponieważ satysfakcja z gry na swoim jest zajebista lecz nie znam lua :<

@up co do tego porównania to co jeśli woli chlopaków ^.-

Opublikowano

@JebanyIdiota yhh chciałbym walnąć sobie skrypcik ponieważ satysfakcja z gry na swoim jest zajebista lecz nie znam lua :<

@up co do tego porównania to co jeśli woli chlopaków ^.-

LUA jest zajebiście proste, w miarę zaawansowany skrypt do Veigara zajął mi godzinkę.

Porównywanie seksu (analnego?) i gry, faktycznie.. lepszego porównania nie ma.

Opublikowano

Powiem wam tyle. Cheatowanie jest jak fapanie, każdy z tego wyrasta lecz istnieją wyjątki ;)

Co do topicu.

Przykładowy Gimb : "HYYy Chopaki wyczaiuem haxy do lola, bedziemy nakufiać i wyjciemy z tego bronzu, beciemy pro !"

Przykładowy cheater : "Masz jakiś problem ? To jest forum o czitach więc spie*dalaj, mogę sobie grać na bolu i chuj i masz ból dupy że mam wyższą ligę"

Normalny uczciwy gracz : " Bol to syf, udowadniasz tym tylko że jesteś słaby pozdrawiam"

Podsumowując. Bolowcy. Tak jesteście chujowi. Jak wam to udowodnie ? Ohh ciekawe czemu kiedy bol nie działa nagle robicie 0/10 wukong (Selexx).

Używasz Bola, jesteś chujowy, nie zmienisz tej opini. Nie ważne czy grasz dla beki czy nie, tylko pokazujesz że nie umiesz w to grać.

P.S

aa żeby mi ktoś nie mówił że trzeba mózgu do tego. Tak trzymasz sobię spację, sama ci postać farmi, dodguje spellsy, o combo nie mówie bo wystarczy tylko potrenować żeby je szybko wycastować.

Pozdrawiam Nara bolowcy.

Opublikowano

@up tak na prawdę nie podałleś ani jednego argumentu. Skoro ktoś nie posiada skilla i się nie chce nauczyć to już jego problem a nie od razu wyzywasz. Samo stworzenie dobrego skryptu zajmuje czas i trzeba się na tym znać, więc nie jest to takie banalne jak się wydaje.

Opublikowano

@up tak na prawdę nie podałleś ani jednego argumentu. Skoro ktoś nie posiada skilla i się nie chce nauczyć to już jego problem a nie od razu wyzywasz. Samo stworzenie dobrego skryptu zajmuje czas i trzeba się na tym znać, więc nie jest to takie banalne jak się wydaje.

Co ma stworzenie skrypta do skilla. Programowanie a granie to co innego. Ja nie mówiłem nic o tworzeniu skryptów tylko o kolesiach którzy na tym nakurwiają to farmi za nich, dodguje skille, wyczuwa gdzie jest przeciwnik itp, a sami grają na poziomie silverka. Mój argument jest taki że nie potrafią udowodnić że są dobrzy.

Opublikowano

Ale nawet grając na bolu można poprawić wiele aspektów swojej gry, więc także twój "prawdziwy skill" rośnie.

#7500 POSTÓW, YEY...

to czego się nauczyłeś grając na bolu?

@top

bol jest dla mentalnych bronzów, pozdrawiam.

Opublikowano

no dobra spierdalać hejtery bo to forum o CHEATACH -_- macie problem to wyjdźcie na dwór jak już wspomnieliście a nie wnerwiacie innych -_-

@up prawda.

wybiłem się z brązu na akali (:

Opublikowano

@Fejs. tylko że większość tych osób właśnie używa tego ponieważ słabo grają. Wątpię żeby choćby 20% bolowców powiedziała Ci że są zajebiści bo cheatują. Oni to robią właśnie po to aby nadrobić brak skilla i nie mósieć go wyrabiać.

@up Sorry bro ale ja chodzę na pole <3

Opublikowano

dla fanów

kQTbp6a.jpg

niedługo wyjdzie film nt. PROdiction Klokje, nagrany na D1 NA acc, więc wszyscy będą mogli zobaczyć potęgę tego skryptu.

Opublikowano

Prócz autosmite ( który i tak się da nadrobić lvlem/odepchnięciem ) bol na poziomie diamentu nic nie daje. Chciałbym obejrzeć grę kogoś kto wbił diament na bolu i zagrał rankeda takim ad/ap carry gdy bol nie działa :>

Po za tym nie wydaje mi się by ten bol wykrywał kiedy przeciwnik na midzie cię zonuje. Co z tego że ci bol wyłapał creepa jak dostałeś 2aa i spella w papę.

Opublikowano

ja ogolnie jestem przeciwny bol. Dla mnie gracze uzywajacy bol'a sa jak polska reprezentacja, czyli na papierze powinni wygrac, ale przegraja z bezludna wyspa. Tak samo jest z cheaterami. Zle zagrali 10 rankedow skonczyli w bronzie to zeby dowartosciowac sie nabijaja dywizje cheatujac. Moze i beda w tej platynie szybciej ale co im to da gdy np. Cheat zostanie w jakis sposob zablokowany? Ja obstawiam ze beda robic nowe konta by moc sie troche nauczyc a nie lezec co chwile i patrzec na czas ile do odrodzenia;) to jest MOJE ZDANIE i watpie zeby ktos je zmienil.

Opublikowano

Nie rozumiem po co takie tematy powstają?

W czym osoby używające bol'a wam przeskadzają?

Proszę wytłumaczcie mi to... Chyba że naprawdę jest to tzw "ból dupy"

Opublikowano

Nie rozumiem po co takie tematy powstają?

W czym osoby używające bol'a wam przeskadzają?

Proszę wytłumaczcie mi to... Chyba że naprawdę jest to tzw "ból dupy"

A w czym tzw. Cheater może przeszkadzać? No pomyśl. To nie jest trudne.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

A w czym tzw. Cheater może przeszkadzać? No pomyśl. To nie jest trudne.

Nie mam pojęcia w czym taki "bolowiec" może przeskadzać, jeżeli większa częsć forum i tak uważa że taki skrpty w niczym ci nie pomaga bo "co to za problem włączyć se smartcasty i otrzymać taki sam efekt jakbyś grał na skrypcie"

Więc proszę podaj jakiś inny argument w którym uśwadomisz mi że bol naprawdę przeszkadza innym a nie jest to poprstu "ból dupy"

Ps.

Nie nazywaj gracza który używa bol'a cheater'em bo bol nie może dać ci nic więcej co oferuje ci gra np. jakis chory predkosc ruchu albo ataku jak to jest w metine.

Jeżeli jesteś prosem to grasz tak jakbyś używał bola a w większosci przypadkach nawet lepiej.

I jeżeli dalej będziesz się upierał że to sa cheaterzy to mozesz to samo powiedzieć o osobach posiadajcy większy monitor albo lepszy sprzęt do gry w lol'a.

Opublikowano

Nie mam pojęcia w czym taki "bolowiec" może przeskadzać, jeżeli większa częsć forum i tak uważa że taki skrpty w niczym ci nie pomaga bo "co to za problem włączyć se smartcasty i otrzymać taki sam efekt jakbyś grał na skrypcie"

Więc proszę podaj jakiś inny argument w którym uśwadomisz mi że bol naprawdę przeszkadza innym a nie jest to poprstu "ból dupy"

Ps.

Nie nazywaj gracza który używa bol'a cheater'em bo bol nie może dać ci nic więcej co oferuje ci gra np. jakis chory predkosc ruchu albo ataku jak to jest w metine.

Jeżeli jesteś prosem to grasz tak jakbyś używał bola a w większosci przypadkach nawet lepiej.

I jeżeli dalej będziesz się upierał że to sa cheaterzy to mozesz to samo powiedzieć o osobach posiadajcy większy monitor albo lepszy sprzęt do gry w lol'a.

Ej, nie żebym Cie chciał obrazić, ale stwierdzam, że jestes idiotą. Uważasz że program który robi za Ciebie ~75% akcji które musisz wykonywać nie jest cheatem? To ja przepraszam bardzo, co jest?

I jest różnica pomiędzy posiadaniem większego monitora (Który i tak nic Ci nie daje) a używaniem czegos co jasno klasyfikuje się jako 'Cheat' . I to jeden z konkretniejszych o jakich słyszałem :).

2nv8jzq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...