Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o BoL-u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Dawno nie było mnie na forum, ale cos mnie natchnęło żeby wrócić... Wchodzę w dział lola a tam co? CHEATY. Kurwa, serio? Ale... Że poważnie? Rujnowanie tak dobrej gry, która spokojnie mogłaby być b2p cheatami? Zastanawia mnie Wasza opinia, drodzy użytkownicy MPCforum, bo osobiscie nie przeszkadzają mi cheaty w grach typu Metin czy Tibia gdzie w większosci rywalizuje się z wirtualnym przeciwnikiem (PVE) ale żeby wspomagać się cheatami w grze PvP? Osobiscie uważam, że to ogromna przesada i znak, że osoba używająca wspomagaczy w grze czysto PvP to nieudacznik życiowy który nie potrafi nic osiągnąć w życiu a i w grze mu nie wychodzi :).

Oczywiscie temat ma na celu urazić osoby korzystające ze skryptów w LoLu (Szczególnie na rankedach), oraz ma na celu rozwinąć dyskusję, szczególnie pomiędzy przeciwnikami BoL (A na pewno się tacy znajdą) a użytkownikami BoL, szczególnie tymi z rankedów.

A więc summoners.. Let's go! :D.

Zapraszam do dyskusji ^^.

2nv8jzq.jpg

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie temat jest prosty, osoby korzystające z BoL'a w większości przypadków nie potrafią indywidualnie opanować mechaniki gry i muszą wspomagać się "cheatami".

Na wyższym poziomie gry nie jest to żaden problem gdyż wszystkie boty itp. nie działają aż tak perfekcyjnie..

Więc według mnie osoby, które używają wspomagaczy niech ich używają, może z czasem nauczą się czegoś i zrozumieją, że największą satysfakcję daje wybijanie się samemu.

Opublikowano

26_23_23_logompc.png

popatrz na dolny napis

Co z tego, że taki ma tytuł? To forum od dawna nie jest tylko i wyłącznie o cheatach (jeżeli kiedyś było...). Prawda jest taka, że na to forum przeważnie wchodzi się po jakiś poradnik albo jak naprawić buga, czy coś.

@BoL to największe gówno jakie powstało. Nieudacznicy życiowi z Bronze chcą się tym wybić wyżej. Farex z tego korzystał by się wybić, dlatego w każdym temacie niepopierającym BoL'a wstawia to logo.

Pozdrawiam Selex, mam nadzieję, że w następnym sezonie dzięki BoL'owi wybijesz się do Challengera.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Co z tego, że taki ma tytuł? To forum od dawna nie jest tylko i wyłącznie o cheatach (jeżeli kiedyś było...). Prawda jest taka, że na to forum przeważnie wchodzi się po jakiś poradnik albo jak naprawić buga, czy coś.

@BoL to największe gówno jakie powstało. Nieudacznicy życiowi z Bronze chcą się tym wybić wyżej. Farex z tego korzystał by się wybić, dlatego w każdym temacie niepopierającym BoL'a wstawia to logo.

Pozdrawiam Selex, mam nadzieję, że w następnym sezonie dzięki BoL'owi wybijesz się do Challengera.

Żadnego bola nie używałem, żeby się wybić. A po drugie w jakim każdym temacie? O czym ty pieprzysz? Nigdzie loga nie wklejałem.

Masz idiotyczną logikę.

Taka jest prawda, że forum jest w głównej mierze o cheatach, a ludzie, którzy to negują to idioci po prostu.

Opublikowano

Krótko i na temat - jebać ból dupy.

Ja dzięki bolowi wybiłem się do platyneczki, a wy nadal siedźcie sobie w tym brązie polaczki biedaczki cebulaczki.

MPC - forum o cheatach, handlujcie z tym.

A autor niech się jebnie w ten pusty łeb bo od kiedy wyznacznikiem tego czy nam wyszło w życiu ma się używanie bola? Jebać cie lewaku.

Opublikowano

@Ryuo

Powiedz mi jedną rzecz - co ma realne życie , do grania na cheatach w gry PvP? W przeciwieństwie do niektórych gram w gry dla ZABAWY , dlatego używanie cheatów do nich też traktuję jako ZABAWĘ .

Co do samego cheatowania w tą grę , to też uważam że to nie problem bo tak jak wspomniał daxl na wyższych dywizjach skill jest weryfikowany , poprostu w pewnym momencie nawet boty nie pomogą i się tam zatrzymamy

Opublikowano

@Ryuo

Powiedz mi jedną rzecz - co ma realne życie , do grania na cheatach w gry PvP? W przeciwieństwie do niektórych gram w gry dla ZABAWY , dlatego używanie cheatów do nich też traktuję jako ZABAWĘ .

Co do samego cheatowania w tą grę , to też uważam że to nie problem bo tak jak wspomniał daxl na wyższych dywizjach skill jest weryfikowany , poprostu w pewnym momencie nawet boty nie pomogą i się tam zatrzymamy

Problem jest taki że skill powinien być weryfikowany od razu, a nie przeskakujesz sobie Bronze, Silver i na Goldzie się zartrzymujesz, bo już tam Ci bot nie pomaga a Ty masz skille z bronzu... A Zabawa zabawą, używając cheatów w grze czysto PvP rujnujesz ją innym. Nie oszukujmy się, większosc BoLowców to osoby które mają skilla ~Bronze V i wmawiają sobie że są lepsze.

Co ma realne życie do używania cheatów? Uwierz, z psychologicznego punktu widzenia baardzo dużo. Ale o tym napiszę chyba gdzies indziej, w większej ilosci detali :).

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Forum jest o cheatach. I chuj z tym.

Ktoś, kto nie potrafi sam grać w tą grę i używa wspomagaczy zaraz napisze "wypier***aj ztond poniewarz mpcforóm jest o heatach" (widzę, że niektórzy panowie UP już pokazali swoją inteligencję, pisząc tego typu teksty).

Nie mam szacunku dla takich osób. Gram normalnie i jest mi z tym dobrze. Cieszy was to że bocik gra za was? Gratuluję.

Mnie to ani nie bawi ani nie zachęca do gry na tym czymś. Lol jest przeznaczony jest do czystej rozgrywki, do sprawdzenia samego siebie, do zabawy z przyjaciółmi.

Używasz BoL'a - oszukujesz własnego siebie i swojego skilla. Bo każdy potrafi pobrać cheata i klikać spację. Oj, tak.

Ale nie każdy potrafi grać dobrze, wybić się.

Ktoś ma mi coś do zarzucenia czy może chciałby mi przedstawić jakiś argument, który zmieniłby moje nastawienie? :)

challenger.png

Opublikowano

NIe rozumiem po co takie tematy powstają?

W czym osoby używające bol'a wam przeskadzają?

Proszę wytłumaczcie mi to... Chyba że naprawdę jest to tzw "ból dupy"

Opublikowano

Forum jest o cheatach. I chuj z tym.

Ktoś, kto nie potrafi sam grać w tą grę i używa wspomagaczy zaraz napisze "wypier***aj ztond poniewarz mpcforóm jest o heatach" (widzę, że niektórzy panowie UP już pokazali swoją inteligencję, pisząc tego typu teksty).

Nie mam szacunku dla takich osób. Gram normalnie i jest mi z tym dobrze. Cieszy was to że bocik gra za was? Gratuluję.

Mnie to ani nie bawi ani nie zachęca do gry na tym czymś. Lol jest przeznaczony jest do czystej rozgrywki, do sprawdzenia samego siebie, do zabawy z przyjaciółmi.

Używasz BoL'a - oszukujesz własnego siebie i swojego skilla. Bo każdy potrafi pobrać cheata i klikać spację. Oj, tak.

Ale nie każdy potrafi grać dobrze, wybić się.

Ktoś ma mi coś do zarzucenia czy może chciałby mi przedstawić jakiś argument, który zmieniłby moje nastawienie? :)

A srasz?

Opublikowano

A po co taki temat powstawał?

Pomyśl logicznie, czy to wspomaga ci w grze?

Jedynie szybkie combo, a tak to sam musisz przecież ogarniać, bo wciśnięcie spacji to nie wszystko.

Opublikowano

Po prostu jesteś brąziaczkiem który nie umie się wbić sam ,albo płacze teraz ,bo go jakiś bol'owiec rozwalił... Jak osobiście nie spotkałem ,ani jednej osoby co by bola używała.

Opublikowano

Ten bol znowu takiego ułatwienia nie daje,jak ktoś ogarnie postać i ma dobry refleks to wyjdzie prawie na to samo,najgorsze są te obliczania do blue/red'a itp.

Opublikowano

Ja tylko mam taką cichą nadzieję, że kiedyś wszystkich za to zbanują i wtedy zapewne jakieś 80% osób stąd straci konto. ;)

Moim zdaniem już lepiej siedzieć w tym bronzie i sukcesywnie piąć się w górę niż używać BoLa dla oszukania samego siebie.

Samodzielny awans daje o wiele więcej satysfakcji. No ale tutaj nikt tego nie powie bo ci co BoLa używali będą go bronić, żeby nie wyjść na zera.

To już taki ich naturalny odruch obronny.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja tylko mam taką cichą nadzieję, że kiedyś wszystkich za to zbanują i wtedy zapewne jakieś 80% osób stąd straci konto. ;)

Moim zdaniem już lepiej siedzieć w tym bronzie i sukcesywnie piąć się w górę niż używać BoLa dla oszukania samego siebie.

Samodzielny awans daje o wiele więcej satysfakcji. No ale tutaj nikt tego nie powie bo ci co BoLa używali będą go bronić, żeby nie wyjść na zera.

To już taki ich naturalny odruch obronny.

Ale nawet grając na bolu można poprawić wiele aspektów swojej gry, więc także twój "prawdziwy skill" rośnie.

#7500 POSTÓW, YEY...

Opublikowano

A po co taki temat powstawał?

Pomyśl logicznie, czy to wspomaga ci w grze?

Jedynie szybkie combo, a tak to sam musisz przecież ogarniać, bo wciśnięcie spacji to nie wszystko.

Weź nie pierdol bo sam bolujesz.

Ale nawet grając na bolu można poprawić wiele aspektów swojej gry, więc także twój "prawdziwy skill" rośnie.

#7500 POSTÓW, YEY...

Skoro prawdziwy skill rośnie to ja chce zobaczyć jak selex gra adc.Bo jak wstawił filmik bez bola na poziomie 2k elo to myślałem że sie posram jaki byl poziom tego meczu.

Bolowcy to gówno, skoro to tak nic nie daje i to tylko "szybkie kombo które moglbym robic smart castami" to po chuj go uzywacie?

Opublikowano

Popieram Anonymousa w 100% (był o tym temat na forum BoL'a. Mechanika - BoL, decision making - gracz), a jeśli chodzi o 'BoL nie jest perfekcyjny', czy też 'na wyższym elo BoL nie da rady' - głupota. Wystarczy obejrzeć dema z gier i spisać ~90% możliwych akcji i stworzyć z tego logikę do skryptu, tak jak to zrobił np. Klokje.

cheat > skill, not2legit

Opublikowano

Popieram Anonymousa w 100% (był o tym temat na forum BoL'a. Mechanika - BoL, decision making - gracz), a jeśli chodzi o 'BoL nie jest perfekcyjny', czy też 'na wyższym elo BoL nie da rady' - głupota. Wystarczy obejrzeć dema z gier i spisać ~90% możliwych akcji i stworzyć z tego logikę do skryptu, tak jak to zrobił np. Klokje.

cheat > skill, not2legit

Skoro cheat>skill to ciekawe dlaczego selex albo kasha nie są w challengerze;)

Opublikowano

#7500 POSTÓW, YEY...

Większej głupoty to ja nie słyszałem. Jak to ma poprawić jakiekolwiek aspekty Twojej gry skoro Twoja gra ogranicza się do wciśnięcia spacji?

Grasz na BoLu i dlatego go bronisz. Jednak prawda jest taka, że sięgają po niego tylko osoby będące niedowartościowane i niedojrzałe bo reszcie nie będzie przeszkadzało to, że są w miejscu na które zasługują*.

*Pieprzenie typu "Jestem niżej niż powinienem przez noob teamy i dlatego gram na bolu by wyjść na moje elo" jest oczywistą głupotą. ;)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Większej głupoty to ja nie słyszałem. Jak to ma poprawić jakiekolwiek aspekty Twojej gry skoro Twoja gra ogranicza się do wciśnięcia spacji?

Grasz na BoLu i dlatego go bronisz. Jednak prawda jest taka, że sięgają po niego tylko osoby będące niedowartościowane i niedojrzałe bo reszcie nie będzie przeszkadzało to, że są w miejscu na które zasługują*.

*Pieprzenie typu "Jestem niżej niż powinienem przez noob teamy i dlatego gram na bolu by wyjść na moje elo" jest oczywistą głupotą. ;)

Decision making, tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...