Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[wystartował] Mine of Quest [mody][questy][orki, duchy, smoki, itp][nowe rudy, biomy, bronie][bossy]

Mine Latreso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś już na 100% dam instrukcje instalacji, bo dużo osób ma z tym kłopot. Instrukcja powinna być łatwiejsza od tej co dał Xepio i będzie osobna dla windows xp/7/8

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jakos wykombinowalem jak zainstalowac ta paczke i powiem ze dziwne jest teraz to gui.. Nigdy na takim czyms nie gralem... Zapraszam sprawdzac od razu jak latreso poda ta instrukcje!

Opublikowano

Instrukcja dot. GUI też będzie, z czego co pamiętam opcje są pod literą "k", z tym że jest po angielsku i niektórzy mogą mieć z tym kłopot, ale spokojnie wszystko będzie wytłumaczone.

Opublikowano

Informowałem go ale on też ma dużo na głowie i mógł zapomnieć ;/ Pisałem mu nawet dziś ale musiał szybko kończyć ;/

Opublikowano

Dźwinę jest to ze każda osoba co pobierała to to wszystko maja w porządku nie maja problemów z javą z ramem czy tym podobnym .Problem musi gdzieś być w twoim komputerze ;/

Opublikowano

Ja na komputerze z Windowsem xp na którym mam 2gb ramu nie mam problemów a na mc przekazane jest od 512mb do 1 gb i to w sumie nie widzę za dużej różnicy jedynie co z ramem 512 miewam lekkie przycinki ;p

Opublikowano

Chcialbym poinformowac ze przez tydzien..max. Nie bd mnie na serwie.. Moj Pc nie wytrzymal i wybuchl xddd Bede tylko i wylacznie na Tablecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...