Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[wystartował] Mine of Quest [mody][questy][orki, duchy, smoki, itp][nowe rudy, biomy, bronie][bossy]

Mine Latreso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

itemki z mrtallgury i Custom NPC się gryzą

mrtallgury bedzie w piątek, jak bedzie wyrywana nowa mapa z kilkudziesięcioma questami oraz miastem wyglądającym bardziej na RPG. (przez 2 tygodnie po wgraniu nowej mapy bedzie można przenieść budynki ze starej, lub poprosić o to admina)

a co do atrakcji na serwerze pobaw się z ogrami ;)

Opublikowano

Mam problem.. Nie włącza mi się MC. Ma ktoś GG i pomoże?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Powiem tak, zielony w instalacji modów nie jestem, grałem na poprzedniej edycji, zainstalowałem bez problemów, jednak w tym przypadku jakoś mi to nie idzie, więc spakujcie .minecraft pomijając pliki nie potrzebne do działania z launcherem już skonfigurowanym, lub stwórzcie launcher który będzie pobierał pliki sam. :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

MineLatreso pomożesz?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Pomógłby mi ktoś zainstalować to na premkę? Bo Mine Lotreso jest widocznie zajęty.

Opublikowano

Teesik, kolego ! W prezentacjii tego serwera jest filmik co i jak na Non Premke. Przeciez jak wpiszesz swoj nick z Premki na Launcherze NonPremium to na to samo wychodzi

Opublikowano

Wszystko wgrane a ip nie mam . Może mi ktoś podać na pw jeśli będzie działać to dam na serwer do pobrania .minecraft .

sygna00e9.png
Opublikowano

Ale mógłbyś dać z wszystkim skonfigurowanym dobra działa mi premium . Non premium nie działa .

sygna00e9.png
Opublikowano

wszystkim skonfigurowanym ??

Forge tak czy siak każdy musi zainstalować osobno i nie wiem czemu...

Mo Creatures nie mogę dac do paczki - prawa autorskie...

Launcher no-premium po co mam dawać skonfigurowany skoro nie każdy na taką samą lokalizację appdaty zależy to od rodzaju windowsa i nazwy użytkownika

Poza tym każdy może zlokalizować pliki gdzie chce, tylko zamiast appdaty instalujesz w np folderze na pulpicie

Opublikowano

wogole nie da sie wgrac jak odpalam nie ma ip jak chce zainstalowac forge'a mam launchera odpalonego i nadal jest napisane że trzeba launcher uruchomic

Opublikowano

zainstaluj forge z paczki...

Jak coś w piątek nowa mapa (oficjalnie w niedzielę) stara będzie dostępna przez jakieś 2-3 tygodnie i będzie możliwość przeniesienia lub poproszenia o to admina swojego domku, magazynu, itp.

Oto screeny z budowy (narazie jest jeden budowniczy, jak chcesz coś budować, to napisz PW do mnie):

zyen.png

nrot.jpg

Na mapie będzie jeszcze ok. 30 budynków i tyle samo (lub więcej questów)

Na mapie niema budynków budowanych przez budowniczych, tylko prze ze mnie (ich budynki wgram bezpośrednio na serwer za pomocą schematów)

Chcesz pomóc w budowie ?

(wszystko budujecie na singlu !!! i wysyłacie screeny + dowlnoad mapy - najlepiej na ImageShack i speedyshare)

Oto co trzeba jeszcze zrobić:

- kuźnię,
- domki,
- wieżę czarodzieja,
- chatę rybaka,
- tartak,
- malutkie więzienie (wielkości domu)(tak z 3 celami)
- wieżę strażniczą,
- zamek palladynów(nie za duży),
- kościółek,
- jakieś ruiny (np domu lub kościoła)
- domek zbójców (przestępców)
- jak masz jeszcze jakiś pomysł to pisz

W zamian: pisze w 1 poście w współpracy

Opublikowano

Masz zainstalowana najnowsza jave, kliknij przecisk "WINDOWS" + R, ktory jest przy prawym ALT. Wpisz cmd i kliknij enter. W konsoli wpisz java -version. I Zrob ss i wyslij mi na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...