Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[wystartował] Mine of Quest [mody][questy][orki, duchy, smoki, itp][nowe rudy, biomy, bronie][bossy]

Mine Latreso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobieram paczkę zaraz wbije na serwer zobaczymy jak będzie się prezentował:)

Będzie mi działać?

RAM: 2GB RAM
Procek: Intel Pentrium 900 2 rdzenie 2,50GHz :3

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Cieżko jest ogarnąc paczke :/ jest jakieś IP?

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Boże męcze się ciągle z tą paczką i nie ogarniam xD

Opublikowano

Bardzo łatwo jest zainstalować tą paczkę wszystko tam masz wszystko ładnie wyjaśnione :D

Opublikowano

Serwer spoko. Oceniam go 8,5/10
Najwiekszym minusem jest to że nic nie dropi z mobów :c

Opublikowano

No niestety to nie było sprawdzone przed startem serwera nawet mi do głowy nie przyszło ze może wystąpić taki błąd .Dziś ten problem powinien być zniwelowany

Opublikowano

Nie wylaczyc ; ] Tylko czekac i nic nie klikac ; ] Tez mi sie brak odpowiedzi wlacza, a po chwili odwiesza sie

Opublikowano

Informujemy, że mikolajkowy event zostanie przełożony na sobotę ze względu.na to, iż dużo osób ma problemy z instalacją oraz pobieraniem paczki. Jutro najprawdopodobniej będzie aktualizacja paczki ( osoby, które grają już na serwerze, nie będą musieli pobierać aktualizacji) Będzie zmniejszony rozmiar paczki oraz prawdopodobnie inny hosting. Prawdopodobnie ukaże się też launcher, który będzie sam pobierał, instalował i aktualiziwał paczkę.

Dodatkowo od 6 do 30 grudnia na całym obszarze spawna będziemy ukrywać codziennie 2-4 skrzynie z prezentami.

Opublikowano

Serwer mi się bardzo spodobał. Nigdzie jeszcze nie widziałem systemu misji na serwerze.

Macie jak w banku, że zagram :)

(Binnion)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

ehh chce pograć na serwie ale czy ja wiem 350mb .... to mnie zniechęciło do gry pobieranie tak dużego pliku :/

niech bedzie pobiore ;d

no fajnie jeszcze sie pobiera 15 kB/s.....

Opublikowano

@up: możesz poczekać, bo w piątek(lub wcześniej) będzie aktualizacja paczki, w której pousuwamy niepotrzebne rzeczy, w celu zmniejszenia rozmiaru

Jeżeli już ktoś pobrał paczkę nie musi pobierać aktualizacji

Opublikowano

Jakie IP?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...