Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NerviL S2

MrZodi

Czy na starcie ma być włączony drop wzmocnień oraz zmianek ?  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na starcie ma by? w??czony drop wzmocnie? oraz zmianek ? (Bonus)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie nervila masz clienta :) Co do królestw, to większość będzie grała w jinno za pewne, ale ja polece chunjo (nie ma shinsoo) ;)

ale strona nie dziala ;/ wiec gdzie jeszcze umieszczony zostal klient ?

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm 20 minut temu działała jeszcze, pewnie coś aktualizują na stronce :) tzreba będzie poczekać, niestety nie mam chyba linka, ale poszukam, jak coś to wkleję :)

#edit

Niestety stary link mi nie działa, więc trzeba czekać na stronkę ;)

Opublikowano

Client jest już dostępny :

http://37.187.98.63/Zodi/NerviLs1s2.rar

lub

http://a.nervil.pl/NerviLs1s2.rar
Dla tych którzy posiadają clienta NerviL-a S1 wystarczy ta łatka :
http://speedy.sh/yHFM5/root.rar

Skany

Client gry

1.png

Łatki

2.png

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Reklama dupy nie urywa więc dużo osób nie będzie.

/Czy będzie zwój do zmiany klasy postaci? ( Body -> Mental )? - MrZodi odpisz :)

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo odpisze ktos?

Bez-nazwy_hanxnrr.png

Opublikowano

21:30 start, co jakiś czas youtuber będzie przypominał o naszym serverze, kamer gotowy oraz promowane na fb.

Po jakimś czasie także pojawi się reklama na głównej stronie youtuba.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Opublikowano

Serwer wygląda świetnie, na pewno zagoszczę na starcie.

Ważne teraz tylko, by reklama była porządna oraz udany start, bo nikt chyba nie chcę by s2 przejęło losy z s1 jeżeli chodzi o ilość graczy.

Gorąco polecam!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer fajnie wygląda , prezentacja ładna lecz nie zagram z powodu takiego iż nie uważam ten serwer Medium/Hard , ale na Easy z jakiego powodu hmm Handlarze mnie odstraszają raty może i są małe , ale to tyle na Medium/Hard Kowal 85% w górę ;( jak mówię dla mnie to Easy niestety

Easy? Chłopie nie grałeś, a oceniasz po ratach. Jedyna łatwość na tym serwerze to biolog bo możesz kupić itd.. Ale co do lvl'a i eq to uwierz bajka to nie jest.

­graphic.png

Opublikowano
<15:13:08> Trying to resolve hostname litegame.pl

<15:13:12> Trying to connect to server on litegame.pl

<15:13:17> Failed to connect to server

kiedy ts bd dzialal?

Opublikowano

Cały czas się obawiam ze będzie mało graczy ;(

Zainteresowanie jest całkiem całkiem, a najlepsze zostawiliśmy na koniec ; )

ntwx.png

Opublikowano

Patcher jest w cliencie

a możesz mi podesłać na pw pliczki aby odpalić pachera ? Bo coś mi się chyba pobieranie zwaliło i nie pobrało wszystkiego i brakuje kilku plików :/ . A nie uśmiecha mi się ściągać całego klienta od nowa szczególnie kiedy zostało mi 1.3 gb limitu na necie ;/

75775358773159538492.png

Opublikowano

a możesz mi podesłać na pw pliczki aby odpalić pachera ? Bo coś mi się chyba pobieranie zwaliło i nie pobrało wszystkiego i brakuje kilku plików :/ . A nie uśmiecha mi się ściągać całego klienta od nowa szczególnie kiedy zostało mi 1.3 gb limitu na necie ;/

a którego clienta masz? od s1 czy ten zauploadowany z s2 już?

33748387117269464751.png

Opublikowano

zainteresowanie nie jest az takie zle :D jesli reklamy sa to pewnie 400 osob bedzie na start :D (tak bynajmniej mi sie wydaje ) choc macie konkurencje 3 inne startujace dzisiaj serwery wybralem wlasnie wasz :)
glownym powodem wybrania waszego projektu bylo wasze doswiadczenie w prowadzerniu serwera nervil s1 ;)
jedno co mi sie nie podoba to godzina startu ;/ ale w to ingerowac nie moge :P (byle by nie bylo malej ilosci graczy bledow oraz offek :P)

Opublikowano

a którego clienta masz? od s1 czy ten zauploadowany z s2 już?

ze strony s2 jak się wchodzi w pobierz klienta gry

75775358773159538492.png

Opublikowano

to z tego co wiem w tamtym cliencie nie ma aktualnie jeszcze zadnych patchy bo jest full zaktualizowany

kurde no to chyba muszę na nowo pobierać jak tak ;/

75775358773159538492.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...