Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NerviL S2

MrZodi

Czy na starcie ma być włączony drop wzmocnień oraz zmianek ?  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na starcie ma by? w??czony drop wzmocnie? oraz zmianek ? (Bonus)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paskudne bronie i zbroje !

Nie zagram ;/

Ohydne są niszczą cały serwer wizualnie te sety ;c

to lec na xenoxa a nie spamujesz tam masz bornie ful wypas we wszystkich kolorach

Opublikowano

Paskudne bronie i zbroje !

Nie zagram ;/

Ohydne są niszczą cały serwer wizualnie te sety ;c

Każdy ma swój gust, my niestety posiadamy taki :)

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Jedyne sety biorąc z góry w dół to 1,2 i 5. Reszta klapa ;p

Mogę iść na xenoxa ? dziękuje za zgodę !

Nie tam też kicha dla mnie, nawet większa niż tu ;D

Zodi pewnie, że każdy ma swój gust, tylko się wypowiadam ;)

No cóż lepsze sety gdzie są ? no nie wiem, na drei*onie i wielu innych ale nie bede reklamował bo to nie ten temat ;P

Fajnie zbudowany, no ale te sety omg ;p

Chyba tylko mnie się nie podobają niestety to jedyne co rzuciło mi się w oczy i wyłączyłem prezke ;D

Powodzenia mimo wszystko ! :)

Opublikowano

Jedyne sety biorąc z góry w dół to 1,2 i 5. Reszta klapa ;p

Mogę iść na xenoxa ? dziękuje za zgodę !

Nie tam też kicha dla mnie, nawet większa niż tu ;D

Zodi pewnie, że każdy ma swój gust, tylko się wypowiadam ;)

No cóż lepsze sety gdzie są ? no nie wiem, na drei*onie i wielu innych ale nie bede reklamował bo to nie ten temat ;P

Fajnie zbudowany, no ale te sety omg ;p

Chyba tylko mnie się nie podobają niestety to jedyne co rzuciło mi się w oczy i wyłączyłem prezke ;D

Powodzenia mimo wszystko ! :)

To jest Twój własny wybór a my mimo wszystko zapraszamy ;) W grze prezentują się one o niebo lepiej :)

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Widzę że masz dobre info :) 17 słonko :) po za tym koniec moje ostatnie zdanie resztę możemy wyjaśnić na pw :)

Szkoda , że szkołe zaoczną można zacząć dopiero od 18 lat ;> Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer Fajnie się zapowiada jak będzie stał tak jak nervil to myślę że zagram

nie wiem teraz na który mam iść serwer

hmmmmm....

97885401236937515934.png

Opublikowano

Fircu wybór jest chyba prosty, spójrz na administrację (lub jedynego administratora), pozostałych startujących serwerów. Dodatkowo spójrz na doświadczenie i sprawdzone pliki tego serwera :) Tu nie będzie mowy ani o bugach, błędach, włamaniach...etc. ;) Mógłbym się założyć, że pozostałe serwery postoją max 2 dni oraz będzie na nich masa bugów ;)

Opublikowano

jedynie Administracja mi się nie podoba z wiadomych przyczyn, lecz nie będę tu nic hejtował, tak jak wy to robiliście mi ;/ , a co do serwera to zapowiada się naprawdę konkretnie, hardzik jak za starych dobrych czasów z dropem broni 75 na zinach, z miłą chęcią zagramy :)

Opublikowano

Szkoda troszkę, że teraz w piątek startuje tak wiele serwerów, gracze będą mieli ciężki wybór, bo wszystkie są bardzo dobre. Ja oczywiście zagram tutaj, ponieważ wiem, że administracji bardzo zależy i serwer będzie cały czas rozwijany i tak szybko nie padnie ;)

xD 

Opublikowano

a można prosić o jakąś rozpiskę po ile ulepszaczy trzeba na ulepszenie na kolejny set ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Aside, prawopodobnie tak to będzie wyglądało:

http://litegame.pl/index.php?/forum/172-wiki-s1nervil/

A coś ode mnie:

Co do ilości ulepszaczy, to tylko wygląda to trudno :) Sprawdziłem to na s1, bez ISa (tzn bez podwojnego dropu i 2x yang) wszystko +9(bez truty) miałem pierwszego dnia, a trutke na drugi dzien :)

"kowal" prawie nigdy nie pali, więc jest bardzo przyjemnie ;) Pereł bardzo dużo zdobywa się expiąc, lecą też z każdych metków, lajt ;) Pozostałe ulepki lecą ładnie na dungeonach :) Jednego dugeona w 2/3 osoby robi się około 15/20 minut ;) Wszystko dopracowane, 0 bugów. Nie mogę doczekać się startu ;)

Opublikowano

W metka nie grałem już sporo, ale na tym serwerze napewno zagram, bo grałem na s1 i bym do dziś grał, ale liczba graczy była jednym minusem s1. Polecam każdemu, bo to chyba jeden z niewielu serwerów, który jest dopracowany.

Opublikowano

Na s2 będą takie same jak na s1 tygrysy bengaskie z 25% expa i 30 na potwory? :) Bonus expa jest za pewne sprawdzony i działa poprawnie ? ;]

Wszystkie wierzchowce jakie widać na zdjęciach :) + cienia których nie pokazaliśmy

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

wszystko fajnie pięknie ale serwer pod is all lizaki Pvp co dają bony tylko w is :p jak by jeszcze dało się je dropia z jakiś bosow to spox

i jeszcze takie same raty jak na s1 czyli to samo nuda nuda wbijanie 1 lvl z 130 na 131 30h expa pdek z is plus bengal pluz pedek z lasu HARD :P

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

wszystko fajnie pięknie ale serwer pod is all lizaki Pvp co dają bony tylko w is :P jak by jeszcze dało się je dropia z jakiś bosow to spox

i jeszcze takie same raty jak na s1 czyli to samo nuda nuda wbijanie 1 lvl z 130 na 131 30h expa pdek z is plus bengal pluz pedek z lasu HARD :P

Nie ma serwera hard z lvlem 130 wiec nie mozesz stwierdzic, ze to hard bo nie masz porownania do jakiegokolwiek serwera hard.

zhda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...