Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NerviL S2

MrZodi

Czy na starcie ma być włączony drop wzmocnień oraz zmianek ?  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na starcie ma by? w??czony drop wzmocnie? oraz zmianek ? (Bonus)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeden z najlepszych serwerków w tym roku ( przynajmniej po prezce ) zobaczymy jak bedzie na starcie :) zagram i mam nadzieje ze nie padnie jak reszte privkow po 1 miechu :D

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zostanie dzisiaj dodany klient serwera ? Jak nie to czy mogę pobrać klienta z s1 a potem dacie jakiegoś pacha do niego ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

wszystko fajnie pięknie ale serwer pod is all lizaki Pvp co dają bony tylko w is :p jak by jeszcze dało się je dropia z jakiś bosow to spox

i jeszcze takie same raty jak na s1 czyli to samo nuda nuda wbijanie 1 lvl z 130 na 131 30h expa pdek z is plus bengal pluz pedek z lasu HARD :P

Pleciesz trzy po trzy bez sensu i tylko zniechęcasz graczy. Serwer S1 Stoi pół roku ponad o ile się nie mylę w isie jest to samo, co będzie na s2 I jeszcze nikt nie narzekał na to (no chyba, że hejt ale tego ścierwa nie zaliczam). Serwer starannie skonstruowany i przemyślany bardzo dobrze (nawet na 35lvl ma dungeon by było co robić) Bardzo ładne, przejrzyste eq(Choć mogli by popatrzeć, bo są piękniejsze sety zbroji i broni) ale mimo wszystko ludzie dalej tam grają i ładują w IS'a bo wiedzą, że to ma ręce i nogi i inwestują w przyszłość serwera...

Jak dla mnie to nie mogę się doczekać serwera, szykujcie sie, bo będzie ostry rozpierdol :D

­graphic.png

Opublikowano

Serwer fajnie wygląda , prezentacja ładna lecz nie zagram z powodu takiego iż nie uważam ten serwer Medium/Hard , ale na Easy z jakiego powodu hmm Handlarze mnie odstraszają raty może i są małe , ale to tyle na Medium/Hard Kowal 85% w górę ;( jak mówię dla mnie to Easy niestety

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serwer fajnie wygląda , prezentacja ładna lecz nie zagram z powodu takiego iż nie uważam ten serwer Medium/Hard , ale na Easy z jakiego powodu hmm Handlarze mnie odstraszają raty może i są małe , ale to tyle na Medium/Hard Kowal 85% w górę ;( jak mówię dla mnie to Easy niestety

Server jest typowym medium.

Ja z własnego punktu widzenia nie nazwał bym nawet nutką "harda"

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Start piątek 21:30, client dzisiaj lub jutro z rana client będzie już dostępny podobnie strona.

Wiesz już może jak się ma sprawa z klientem czy będzie on dostępny dzisiaj ? A jak nie będzie dzisiaj to czy jest opcja aby pobrać s1 a Wy na start dacię jakąś łatkę do tego ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Czemu nie można sie zarejestrować.... przynajmniej ja nie moge.

Opublikowano

Mam pytanko :) Czy jest zwój cofania umiejętnośći bo szczerze to mam nadzieje że go nie ma bo już widze te tłumy grających WP a po wbiciu max lvla same BMy ^_^

Druga sprawa czy jest możliwość zmiany czcionki z dużej na małą i na odwrót to chyba tyle :)

Po 24 wbijam na server więc jeden gracz na dłużej wam dochodzi :) i ciśniemy nocke :P

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Mnie najbardziej przyciągają sprawdzone pliki, brak bugów i świadomość, że serwer nie padnie po pierwszym dniu jak inne serwery ;)

Co do rejestracji, to jest jescze po prostu off ;)

Pozdrawiam i POLECAM jeszcze raz;)

@edit Barowa24 Nie ma takeigo zwoju ;)

Opublikowano

Na stronie nervila masz clienta :) Co do królestw, to większość będzie grała w jinno za pewne, ale ja polece chunjo (nie ma shinsoo) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...